Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם החתולים בחורף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שקר מתיישב חתול על גג או מכסה המנוע של האוטו.

כל פעם אני מגלה שריטות קטנות ומרגיזות על הקאדילק .

אחרי זה צריך שעה לעשות ווקס .

מה עושים?

נ.ב

אל תגידו תביא רוטווילר כי יש לנו רוטווילר בחצר אבל אם הוא רואה את החתול הוא רוצה לטרוף אותה ואז החתול שולף ציפורניים וזה עוד יותר שורט (כמובן שלא ניתן לו לטרוף את החתול):twisted:

מה עושים?

פורסם
בכל פעם שקר מתיישב חתול על גג או מכסה המנוע של האוטו.

כל פעם אני מגלה שריטות קטנות ומרגיזות על הקאדילק .

אחרי זה צריך שעה לעשות ווקס .

מה עושים?

נ.ב

אל תגידו תביא רוטווילר כי יש לנו רוטווילר בחצר אבל אם הוא רואה את החתול הוא רוצה לטרוף אותה ואז החתול שולף ציפורניים וזה עוד יותר שורט (כמובן שלא ניתן לו לטרוף את החתול):twisted:

מה עושים?

לדעתי זה אחד מהשרשורים ההזויים שנפתחו בפורום. לא שהשאלה אינה במקום, היא דווקא מאוד במקום, אבל הנושא פשוט קורע...

כיסוי יכול להיות פתרון הולם ואפשר אפילו לזרוק איזו מפה ישנה על מכסה המנוע ולהניח עליה משהו כבד, כדי שלא תעוף (כמו חתול, למשל).

פורסם

שישבו על הכיסוי, למה שזה יפריע?

המטרה היא שהם לא ישרטו את מכסה המנוע.

וללירון, תקן אותי אם אני טועה, אך הרבה פעמים שעברתי ליד ביתך ראיתי את הSTS מכוסה לגמרי בכיסוי לבן.

אז החתולים שורטים בימים שאתה מתעצל לכסותה?:wink:

ד"א, בזמן האחרון (מאז שחזרה הקורטינה מהצביעה), אני עובר ליד ביתך כהרגל!

היא ממש ממש חמודה!

(אם שמת לב לאיזו לאנטיס שכמעט עוצרת ליד הבית שלך ותראה ילד מתלהב מהקורטינה, תדע שזה אני)

ואצלנו זה הולך ככה, יש תוכים בחצר, כל פעם שמתקרבת חתולה, הם צורחים ומעירים את הכלבים, ואז הכלבים משתוללים בבית והחתולים נבהלים ובורחים. (אמנם יש רק פינצ'רים בתוך הבית, אבל הם עושים כ"כ רעש שאין לחתולים כוח לשמוע)

למרות שזה לא קשור, אנחנו מחנים את האוטו ברחוב, אם כבר החתולים יושנים מתחת לאוטו ולא עליו.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

תפזר קינמון בסביבת הרכב, או אפילו על הרכב עצמו. חתולים לא סובלים קינמון,ככה שלאחר פרק זמן מה לאחר מכן הם כבר יורגלו לא לשבת לך על האוטו.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
וללירון, תקן אותי אם אני טועה, אך הרבה פעמים שעברתי ליד ביתך ראיתי את הSTS מכוסה לגמרי בכיסוי לבן.

אז החתולים שורטים בימים שאתה מתעצל לכסותה?:wink:

היא מכוסה שלא נוסעים בה באותו יום אבל אם נוסעים בה במשך היום היא לא מכוסה.

ובימים ההם החתולות יושנות בכיף שלהם.

פורסם

היה שרשור ענק בנושא ...

בעקרון אני ממליץ לפזר בקרבת הרכב + על הרכב קינמון .. חתולים לא סובלים את הריח של זה... תשים הרבה מסביב , וגם על האוטו , את האוטו אפשר לשטוף אחרי כמה שעות, מסביב תשאיר ... הם לא יתקרבו , מניסיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...