Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית DJI Phantom 3

Mech Morphix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ידוע לי בכלל על אפשרות לשלוט בyaw של המצלמה בצורה עצמאית בP3. כלומר, המצלמה תמיד פונה לכיוון הטיסה, למעט מצבים שבהם אתה בתוך סיבוב ואז היא זזה מעט, אבל חוזרת למרכז תמיד. השליטה היחידה שיש על כיוון המצלמה היא בpitch - מעלה\מטה.

צודק, תודה. מבחינתי זה פלוס גדול :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא ראיתי שיש חבילה רק של פאנטום 3 וסוללה, רק עם התיק, ב 1259.

בקיצור מה המחיר הכולל בארץ?

כמה חסכת ביחס לארץ?

פורסם

לא ממש הבנתי או שלא מסתדר לי החישוב.

Phantom 3 Advanced בארץ הוא 5700, סוללה נוספת 820, כלומר סה"כ 6520.

אם חסכת 3000 משמע קנית ב 3500-3600 כולל הכל? לא מסתדר לי כי למיטב ידיעתי הAdvanced בחול הוא כ-1000 דולר בלי סוללה נוספת, עם סוללה זה עובר את ה-4, ועוד צריך להוסיף משלוח ומיסים.

פורסם

אלה אם כן הוא קנה את הדגם ב 799$ עם סוללה.

אחרת כמו שנאמר, הכל כולל הכל וסוללה נוספת יעלה הרבה מעבר ל 5,500-6,000 שקלים כולל משלוח ומיסים.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי שני יבואנים בארץ, את הלוקורופטר ואת הלולטיוי, האם יש חשיבות לכך?

ההבדל בין ה professional ל advanced הוא 1200 ש"ח (מחירי קנייה בארץ) 6900 ש"ח לעומת 5700 ש"ח בהתאמה, בהפרש הנ"ל אפשר לקנות סוללה נוספת + תיק ויישאר קצת עודף, מצורף סרטון שבו רואים צילומים משני המצלמות, נכון שמצלמת ה 4K נותנת צילומים יותר חדים אך גם מצלמת ה 1080HD נותנת תוצאות יפות מאוד. אז מה כדאי לרכוש?

פורסם

יכול להיות, אך להלן קישור של שלוש חנויות:1, 2, 3, רק באחת מהן מצויינת הרזולוציה והיא 1080, כמובן שיכול להיות שהן לא מעדכנות את פרטי המוצר לחילופין אולי יש להן מלאי ישן.

פורסם

מזה יכול להיות יש לי אותו ואני אומר לך 2.7K ולא החליפו שום דבר פיזי אז כל PHANTOM 3 ADVANCED מצלם היום 2.7K בגלל העדכון קושחה 1.4 שלהם שיצא בערך שבוע שעבר. אין הבדל בין המצלמות זה רק נעילה של DJI. ההבדל היחיד הוא לPRO יש מאוורר זעיר על המצלמה אז כנראה שזו המגבלה בצילום 4K, החום..

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...