Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נדלקה לי הבוקר נורית מוזרה בסוזוקי אלטו ידנית 2012

יש למישהו מושג מה היא אומרת ?

מצורפת תמונה

אגב נסעתי כמה ק"מ לאחר מכן ללא כל בעיה.. זה יהיה בסדר אם אגש למוסך רק בעוד שבועיים ? יש לי קצת חוסר בזמן

ללא שם.jpg

פורסם

כן זה בסדר הרכב יחכה לך.

מודבר בתקלה ברכב לא ניתן לדעת מה היא מבלי להתחבר למחשב הרכב ולהוציא את התקלה

נסיעה עם מנורה דולקת יכולה להסתכם בכלום(תקלה חולפת) ועד למנוע גמור (אני קצת מגזים) אבל תקלה כזו לא מזניחים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא הבנת אותו נכון.

מה שהוא התכוון להגיד זה,

שתכתוב לנו מאיפה אתה בארץ, ואחד החברים כאן שיש לו סורק תקלות ייפגש איתך כדי לשלוף קוד תקלה, ויפה שעה אחת קודם.

Stay Dirty

פורסם
זה יהיה בסדר אם אגש למוסך רק בעוד שבועיים ? יש לי קצת חוסר בזמן

הנורה הזאת אומרת:

יש תקלה במערכת ניהול מנוע, באחד החיישנים, או במערכת דלק או במערכת הצתה או במערכת למניעת זיהום אוויר.

יש כמה עשרות תקלות שונות שיכולות להדליק את הנורה הזו.

ללא הוצאת קוד תקלה (על ידי חיבור סורק תקלות לשקע אבחון שיש ברכב) אף אחד לא יכול לנחש מה התקלה.

אף אחד גם לא יכול לאמור לך האם זה בסדר לנסוע ככה שבועיים. זה תלוי בתקלה. יש תקלות מסויימות שמדליקות את הנורה הזו ואנשים נוסעים ככה שנים ויש תקלות שיכולות לגרור נזק נוסף די מהר.

בכל מקרה רצוי לא לדחות יותר מידי את הטיפול.

• תוכן חדש...