Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Leon Cupra VS Octavia vRS VS Golf GTI

dahuky
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמפיון החליטה לחסל את המתחרים? :twisted:

עכשיו שרק יביאו קופרה ידנית ב 189K ש"ח והחגיגה מושלמת!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלום נחמד, אבל אני לא רואה איך היא תימכר במחיר כזה, גם אם אכן תגיע ידנית.

ההבדל מה-DSG צריך להיות כ-10,000 ש״ח? אז אחרי הנחות (אלא אם תהיינה מכירת חיסול בסוף חיי הדגם, כמו על זה היוצא) המחיר צריך להיות כ-200 על הכביש לאחת ידנית.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

שיעשו אותה "מכונת מלחמה" עם פחות איבזור.

אני אהיה הראשון לעמוד בתור.

פורסם

גיא הרעיון שהוא שיורידו איבזורים מיותרים כמו גג פנורמי ומושבי עור אלקנטרה , מולטימדיה 5 אינץ ו6 רמקולים במקום 10.

אם יורידו את כל זה אפשר להגיע ל190 ידנית בכיף.

פורסם
נהגתי, נהיגה די ארוכה. כולל מספר הפסקות שהספיקו להתרשמות סטטית. מאד הרשימה בנהיגה, מאד לא הרשימה בכל הקשור לתא הנוסעים. אתה יכול לא להסכים, אבל אם היה עליה סמל אחר אף אחד לא היה משתפך על האיכות. עניין של הבנייה וכוח מותג.

תמוה בעיני...

יצא לי לנהוג בה לא מעט, והיא בטח לא נופלת מאחיותיה הגדולות ובוודאי ובוודאי היא האיכותית בקבוצה שלה.

על יופי עוד אפשר להתווכח, אבל איכות זו איכות, ומוזר לי שמישהו יכול לחשוב שתא הנוסעים ברכב הזה לא איכותי.

פורסם

מה זה איכות זו איכות? פלסטיקים רכים כמיטב בית ואג? אין הרבה, ודווקא יש הרבה פלסטיק שחור ומשמים וקשה. מתגים נעימים ליד? גם לא מצאתי הרבה. אין לי מושג על איזו איכות אתם מדברים, בחיי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גיא הרעיון שהוא שיורידו איבזורים מיותרים כמו גג פנורמי ומושבי עור אלקנטרה , מולטימדיה 5 אינץ ו6 רמקולים במקום 10.

אבל מההיכרות שלנו עם היבואן, אתה רואה מצב שזה יקרה? אני לא ממש...

פורסם

יפה. בהצלחה למי שמנסה להביא את זה לארץ.

ברור שבסופו של דבר זה עניין של כסף וכמה אתה יכול להשקיע אבל בשבילי, לפחות, להוציא 190 אלף על רכב שאין לו מושבי עור, מע׳ מוטלימדיה נורמלית, בקרת שיוט, סאנרוף או כל שאר שטויות זה מטורף...

מעדיף להוציא עוד 10-15k ולקבל גם רכב מפנק. אבל זה רק אני :oops:

פורסם

אלו מושבים שעיקרם אלקנטרה.

אבל כמובן שרשימת האבזור מאד ארוכה ברכב הזה... מעריך שאתה יודע אם אשמח לתת גם רשימה 8)

פורסם

העניין שכבר מדובר בקופרה 265,ומעבר לגילוח של אבזור אתה מוריד גם דיפרציאל ואת הג'נט 19 המהמם.מסכים עם גיא ,עדיף להוסיף 15K ולהנות מהההכל.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

לא!

קופרה 280, ידנית, עם דפרנציאל בלי כל פינוקי האקסטרה שמיותרים ל"רכב מלחמה" כמו גג שמש, ריפודי עור, ג'אנט 19, מערכת מולטימדיה משודרגת וכו'.

מצידי שיביאו את הכמות המצומצמת הזו בלבן בלבד.

אני מחפש ביצועים, לא מעניין אותי קשקושים ואני בטוח שכמוני יש עוד 20-25 אנשים בקלות (בארץ, לא בפורום).

אם הם יביאו 20 קופרות כאלה ויתמחרו במחיר שאמרנו, לדעתי הם מוכרים את כולן באותו יום!

• תוכן חדש...