Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצה לסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמעתי כבר כמה פעמים שלפני שמפציצים בווליום עם סאב חדש צריך לעשות לו הרצה..

הרצה של כמה שעות בווליום נמוך כדי שהחומרים בסאב יהיו יותר גמישים ואלסטים משהו כזה..

ואם עושים את זה גם הסאב ישמע יותר טוב וגם ימנע בעיות בעתיד ויתן לסאב אורך חיים גדול יותר

זה נכון? אם כן כמה שעות/זמן צריכה להיות ההרצה?ועל איזה עוצמה/ווליום להפעיל אותו?

בי ותודה

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

לפי מה שזכור לי הדבר נכון[ממש כמו ברמקולים בייתיים לקולנוע בייתי שבעצם הדבר ניקרא בשפה יותר מוכרת בשם "פתיחה של האלמנטים" בכל מקרה לי נאמר לעשות הרצה יסודית ברמקולים הבייתים במשך 10 שעות [לא חובה רצוף מן הסתם..] בכל מקרה זה מה שנאמר לי וזה מה שעשיתי..!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=40920&highlight=break

לכל דבר חדש צריך הרצה, מכונית חדשה... ג'ינס חדש:) ..

החלקים חדשים וצריכים לאט לאט להתרכך ולהשתלב.

לפי דעתי שעה שעתיים של האזנה בווליום בינוני יספיקו.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

עד כמה שזכור לי מומלץ 2-6 שעות בווליום בינוני, אחת הסיבות שזכור לי זה שהשמן ועוד כמה דברים יתחלקו שווה ויכנסו למקומם.

פורסם

ההרצה נחוצה (ברמקולים) לשם חימום מבוקר של הסליל.

אצלי ברמקולים, נאמר 200 שעות...

אני הייתי ממליץ לך לעבוד עם הסאב בווליום נמוך, למשך כ 20 שעות, כשסאב אחר (אפילו מקולקל)

יהיה מולו (צמוד), וזה בעצם יעצים את השדה המגנטי על הסליל , והאפקט יהיה כאילו הרצת את הסאב 40 שעות.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לכל אלמנט צריך לעשות burn-in או בעברית הרצה.

כמה שיותר יותר טוב, לדוגמא באוזניות מנגנים אילו 100 שעות ויותר (כי מין הסתם זה הכי נוח עם אוזניות)

ואני יכול להעיד שברמקולים הבייתיים שלי אחרי חודש בערך האיכות והווליום עלו שניהם.

כמה שאתה יכול להתאפק ולעשות את BURN-IN כך יותר טוב.

מן הסתם שכל עוד אתה לא מפציץ בהתחלה הוא יתבצע באופן טבעי. בכל מקרה בשבוע שבועיים הראשונים אל תיתן לו יותר מידי :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
לכל אלמנט צריך לעשות burn-in או בעברית הרצה.

אפשר להיות יותר ברור מזה?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...