Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סול / אופ' אחרות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אמא שלי מעוניינת ברכב חדש,ישיבה גבוהה,לא נוסעת הרבה,גג 4 אנשים ברכב,

נוסעת כיום על פורד פוקוס,

הכיוון זה רכבים בסגנון : קיה סול , ניסן ג'וק , ?

איך הקיה סול? האם יש מתחרות עדיפות באותו סדר גודל של מחיר?

תודה!

פורסם

קיה סול היא אופציה טובה,וכן סוזוקי קרוסאובר.

את הג'וק אישית מאוד לא אהבתי,הוא לא חסכוני,מנוע-גיר לא טובים,תא מטען קטן מאוד,מושב אחורי ממש קטן.. בקיצור,לא חסר חסרונות.

פורסם

לגבי פיאט 500x - מיד יקפצו לכאן מכורי האלפא/פיאט ויסבירו לך שזה הרכב המושלם.

רנו קפצ׳ור גם רכב חביב למדי, אבל נוחות הנסיעה אינה להיט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שרשמת, יש את פיאט 500X, רנו קפצ'ור. יש גם אופל מוקה, פז'ו 2008, שברולט טראקס, סובארו XV. מומלץ לבצע נסיעות מבחן כדי להחליט מה מתאים לכם.

פורסם

צריכת הדלק של הג'וק והסול דומה מאד, תא המטען של הג'וק לאחר מתיחת הפנים האחרונה גדל - ונפחו זהה לזה של הסול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קיה סול אופציה מצויינת ! אחלה תמורה למחיר ואם אני לא טועה גם 7 שנות אחריות !

גם הסוזקי קרוס אוובר אחלה אופציה‚ הכי טוב ללכת ולבצע נסיעת מבחן .

:fadein:
פורסם

יש כמה מכוניות מעט שונות בקטגוריה הזו של קרוסאוברים קטנים, שמבוססים על מכוניות משפחתיות ולא על מכוניות סופר מיני.

יש את הספורטאז 1.6 ב-135K, סוזוקי קרוסאובר ב-120K את הקיה הזו המחיר דומה, סקודה ייטי 1.2 עם המנוע החדש 110 כ"ס.

בצע נסיעת מבחן על הדגמים הללו ותבחר

פורסם

גם הסול וגם הג'וק נתפסות בעיניי כאופציות טובות. אני נוטה להעדיף את הסול בעיקר בגלל התא מטען הקטן של הג'וק והרעש שהיא מייצרת בזמן הנסיעה. כדאי לקחת לנסיעת מבחן את שתיהן ולקבל החלטה שקולה. בהצלחה

פורסם

לגביי תא המטען של הג'וק: הנפח של התא תמיד היה שם- פשוט הורידו את המדף שהיה שם עם התאים.

פיאט ורנו,לעניות דעתי, לא רכבים שישמרו על ערכם או יראו אמינות באופן כללי. (יכול להיות שבדגם ספציפי זה יהיה שונה,אך מפאת המבחר שקיים בשוק-לא הייתי בוחר באופציות האלו)

פורסם
לגבי פיאט 500x - מיד יקפצו לכאן מכורי האלפא/פיאט ויסבירו לך שזה הרכב המושלם.

רנו קפצ׳ור גם רכב חביב למדי, אבל נוחות הנסיעה אינה להיט.

מסכים עם כל מילה שהוא כתב לך, רק שאני בתור מכור פיאט לשעבר לא משתגע עליו ספציפית. מהאופציות שציינת אני הכי מחבב את הקיה סול אם הוא בתקציב, זה אוטו מצוין בסה"כ, בטח למישהי די מבוגרת שמחפשת רכב שהדגש העיקרי בו הוא על נוחות (תתקן אותי אם אני טועה). כמו שכבר אמרו לך הכי חכם יהיה לצמצם את הרשימה ל2-3 דגמים וללכת לנסיעות מבחן, היא כבר תדע מה היא הכי אוהבת אחרי. תהנו!

• תוכן חדש...