Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הייתי בטוח שארכוש מאזדה cx-5 עם מערכת רגילה, אך בפועל קיבלתי את רמת הגימור פרימיום עם מערכת Bose 9 רמקולים המחולקים כך :

2 טוויטרים

רמקול באמצע הדש

2 בדלתות הקדמיות

2 בדלתות אחוריות

2 בקורות האחוריות

חשבתי שלא אצטרך לשנות כלום במערכת אך ששמעתי אותה הבנתי שיש צורך לשנות.

מי שעקב אחר הפוסטים שלי לאחרונה ראה כי, התקציב הוא כאמור 10-12k.

מה לשנות? מה להחליף ומה להשאיר לדעתכם?

מכוון לsq

לעזרתכם אודה!

פורסם

ההצעה שלי - תנסה קודם כל לכוון אותה - פגישה עם רונן נאור (ספונסר פורום סאונד נולדג') ניתנת בחינם - לדעתי לאחר התרשמות אתה תשתכנע קודם כל לנסות לכוון אותה.

במידה ותחליט לשדרג אז עדיף אולי לדעת קודם כל מה נקודות החולשה של המערכת אותן אתה רוצה לשפר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הוא עשה את כוון המערכת אצל רונן, מה קרה מאז אני לא יודע. אני זוכר שהוא כן רצה להוסיף סאב וופר אחר אבל מה קרה באמת, לא יודע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אדי.

אני רק תוהה לעצמי, מה כבר ניתן לכוון במערכת המקורית של המאזדה?

גם לי יש מאזדה CX5 (חדשה) עם המערכת המשודרגת של BOSE.

הכיוונים האפשריים שם מינימליים למדי. לא חשוב מה נסיתי, המערכת עדיין נשמעת לא מספקת.

ואני משווה אותה לאותה מערכת ה-BOSE שהייתה במאזדה CX5 הקודמת שלנו (דגם 2013), ששם, למרבה הפלא, המערכת נשמעה מעט טוב יותר.

ההבדל העיקרי בין הדגם החדש לדגם הקודם, הוא ביחידת הראש שהתחלפה כליל.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

כל מה שאני יכול לאמר זה שניסיתי להפגש עם פותח השרשור שהתחושה שהבנתי ממנו היתה כי אמנם הכוונים סה"כ היו טובים, אבל אכן כמו שאתה ציינת, המערכת עצמה היתה פשוט לא משהו שהוא חיפש מלחתכילה.

היות ולאחר שני נסיונות להפגש איתו הוא לא השיב, לא המשכתי לנסות יותר.

לעומת זאת היה חבר פורום אחר עם מאזדה 6 שם גם כן יש מקום לרמקולים 9 אינטש בדלתות ומיד+טוויטר בדשבורד ואותו חבר פורום בעצתי התקין סט של מוראל אלייט שלושה חלקים 903 עם וופרים 9 אינטש על מגבר דואל מונו אקסטרים של ג'נסיס ואני חושב שהיה שם גם ביט1 או ביט10 בסיפור אבל גם איתו מעולם לא הצלחתי להפגש - הוא היה נשמע מרוצה מאוד מהסאונד אבל לא מהכוונים - לא יודע מה קרה מאז היות ואני לא רודף אחרי אנשים שאני מנסה להפגש איתם.

גם בכדי לא להטריד וגם בגלל שבסופו של דבר, גם לי, יש זמן פנוי אפסי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...