Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שהוא?

במצב של העסקים בארץ הכל יכול לקרות.

גם אני רכשתי רכב חדש, לא חשבתי מה יקרה (שכחתי לחשוב) פשוט קיבלתי את הרכב יותר מהר מהמחשבות שלי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם תשמע מחר בבוקר על אלף אנשים שקנו רכב ונעלמו להם עם הכסף???

אין דבר כזה "לכולמוביל זה לא יקרה"....(תבחר שם יבואן אחר אם בא לך. לא ממש משנה)

נו באמת, אתה רציני? יש דבר כזה שנקרא הסתברות וסטטיסטיקה.

מה הסיכוי שתשמע על אלף איש שקנו רכב מיבואן ונעלמו להם עם הכסף?

הרי יש גם סיכוי שתצא מהבית ויפול עליך מזגן, אז מה? אז לא תצא מהבית או שתעשה את החישוב מה הסיכוי שדבר כזה יקרה?

פורסם

יש פה אנשים עם יותר מידי פרנויה,פותח השירשור הכול בסדר,תהנה עם הרכישה היבואן לא יפשוט את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תהנה עם הרכישה היבואן לא יפשוט את הרכב.

גם אני עדיין לא שמעתי על יבואן שהטריד מינית את הרכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הסר דאגה מליבך, אני קניתי רכב לפני כחודשיים מכלמוביל טרייד אין, ביצעתי העברה בנקאית על כל הסכום של הרכב ו8 ימים אח"כ קיבלתי את הרכב עם כל התיקונים שאמרו שיבצעו, החברה היא גדולה ואמינה והסיכוי שהיא תפשוט רגל מהיום למחר הוא כל כך קלוש עד לא מציאותי, בדר"כ חברה שנמצאת בבעיות כלכליות בסדר גודל שלהם אתה תשמע על זה עוד הרבה לפני...

פורסם

חוץ מזה יש לך חוזה מולם שאומר שברגע שאתה מעביר את הכסף אתה מקבל את הרכב תוך X ימים וברגע שעשית העברה בנקאית יש לך גם תיעוד בבנק וגם חוזה אז זה הערבון שלך, אם לא עשית חוזה(מה שלא קורה בחברה כזאת) אז אתה בבעיה.

פורסם

?!?!?!

איזה עירבון? במקרה של פשיטת רגל והקפאת הליכים, רוכש ששילם את כל הכסף יוכל כנראה לנגב עם החוזה את ה ***.

הוא האחרון ברשימת הנושים.

גם חפציבה היתה חברה ותיקה וטובה, מי העלה על דעתו שתקרוס?

פורסם

אתה יכול לבקש ערבות בנקאית מהיבואן והוא ייתן לך, עלות הקמת הערבות בבנק על חשבונך (בד"כ כאחוז)

STI 2004

פורסם

זה בסדר, המדינה תתעורר שהחברה הראשונה תקרוס ותיקח איתה מילונים של שקלים.

כל חברה בעולם יכולה לקרוס ולאו דווקא בגלל היבואן בארץ.

הבעיה היא שאם תבקש ערבות מכל יבואן הדבר היחידי שתקבל זה גיחוך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ואם תשמע מחר בבוקר על אלף אנשים שקנו רכב ונעלמו להם עם הכסף???

אין דבר כזה "לכולמוביל זה לא יקרה"....(תבחר שם יבואן אחר אם בא לך. לא ממש משנה)

נתי

קצת הגזמת. מדובר בחברה גדולה ויבואנית רכב ענקית בישראל.

הכל יכול לקרות והוא גם עלול חס וחלילה למות בדרך להעברת הכסף.

זה לא שמדובר בחברה שהייתה/נמצאת/נקשרה לעניין של פשיטת רגל.

פורסם
?!?!?!

איזה עירבון? במקרה של פשיטת רגל והקפאת הליכים, רוכש ששילם את כל הכסף יוכל כנראה לנגב עם החוזה את ה ***.

הוא האחרון ברשימת הנושים.

אתה אומר את זה על בסיס ידע? חשבתי שהרוכשים דווקא בראש רשימת הנושים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הבחור צודק בעקרון. מקרה חפציבה או מקרה מעילה אחר יכול לקרות . במקרה כזה, כמו שראיתם ,המדינה לא תתערב. יהיו כמה מאות שלא יקבלו רכב ולא יראו שקל כי הנושים הראשונים הם כנראה הבנקים והספקים . לצערנו הלקוחות הם בסוף רשימת הנושים.

פורסם

זוכרים את KIKA? זוכרים מה קרה ללקוחות ששילמו ולא קיבלו את הרהיטים שלהם?

הרוכשים הם האחרונים ברשימה - קודמים להם העובדים, המלווים ומחזיקי האג"ח.

אין שום משמעות ל"מתי שמעת בפעם האחרונה על לקוח ששילם ולא קיבל את הרכב" אם יבואן יפשוט את הרגל תשמע על הרבה אנשים ששילמו ולא קיבלו את הרכב.

כאמור, ברכישת רכב חדש אפשר לקחת את הסיכון או לקנות ביטוח. בחירה שלך הקונה. השאלה עצמה היא ממש במקום, כי האופציה הכי גרועה היא לא להיות מודע לסיכון כלל.

פורסם

חברים יקרים,

נכון, יש סיכון קלוש שהיבואן יפשוט רגל בדיוק בשבועיים האלה, ומי ששילם ולא קיבל את הרכב יצטרך לעמוד בתור עם יתר הנושים.

אבל, זה הסיכון שלוקחים על עצמם מיליוני רוכשים לאורך 20 השנים האחרונות, ועד היום לא זכור לי מקרה של יבואן רכב גדול שהותיר את כל הרוכשים בלי הרכבים ובלי הכסף.

נראה לי קצת מוגזם לתת לחשש שכזה לעכב עסקת רכב חדש מיבואן גדול.

תמיד אפשר לקנות את הרכב בהלוואה על כמעט כל הסכום, ולפרוע את ההלוואה מייד עם קבלת הרכב.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...