Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית GPS בטלפון הסיני THL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לMTK כיום יש מעבדים מצויינים וכל יום יוצאים עוד ועוד מכשירים מהיצרנים הגדולים והמוכרים עם המעבד הנ"ל בימקום קוואלקום, GPS לא איכותי זה רק בעיה של יצרן המכשיר הספציפי שחוסך כסף באיכות הרכיבים ושם אנטנות לא איכותיות או לא מתוכננות טוב, אתה יכול ליבדוק שאצל יצרנים טובים אין בעיות GPS.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בקשה לטובת הידע של כולם: אולי תנסה את Nokia Here ותדווח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בקשה לטובת הידע של כולם: אולי תנסה את Nokia Here ותדווח?

לאחר בדיקה קצרה בתוך העיר להלן הרשמים שלי

יתרונות -

ישנה אפשרות להשתמש ללא חיבור 3g.

במידה וטועים בדרך, התוכנה מוצאת מסלול חלופי מאוד מהר.

הלוויין ננעל על מיקום נוכחי מייד לאחר הפעלת הניווט .

ישנה אפשרות לחפש יעדים בעברית.

חסרונות-

הממשק באנגלית,שמות הרחובות באנגלית .

אין ניווט קולי בעברית על אף שאת תנאי השימוש ניתן לקרוא בעברית וישנה אפשרות להוריד את מפת ישראל.

הממשק פחות ידידותי למשתמש מאשר במפס או בwaze.

סיכום-

התוכנה עושה את העבודה, נדרשת בדיקה מחוץ לעיר, לוודא שהחיבור ללוויין לא נעלם.

בינתיים אני מרוצה

פורסם

קלעת למטרה.

לי הממשק וההוראות באנגלית ממש לא מפריעים, אבל ברור לי שיש מי שחושש מהאנגלית, למרות שבסה"כ מספר ההוראות מצומצם מאד.

נוחות הממשק היא עניין של הרגל, אחרי שלושה ניווטים תתרגל אליו.

חסרון משמעותי של Here, או, יותר נכון, יתרון עצום של Waze, הוא קיום או העדר עדכון בזמן אמת. ניווטית עם Here כ-1000 ק"מ בפרובאנס והניווט היה מדוייק מאד, למעט בעיה אחת: במקומות בהם כבישים נחסמו או הוסטו בשל עבודות לאחר צאת המהדורה התוכנה התקשתה להתמודד עם השינוי, אבל כיון שלאחר יום או יומיים כבר הבנתי את ההגיון שמאחוריה במקומות כאלה נהגתי לפי הבנתי את הניתוב מתוקן (לפעמים אחרי שעשיתי סיבוב או שניים בהנחיית התוכנה) ו"אילצתי" אותה לתת מסלול חדש לאחר התרחקות מהמקום הבעייתי.

הערה קטנה לגבי Google Maps - יש לה תכונה מעצבנת מאד, קריאת שמות הרחובות על ידי סינתסיייזר קול. בפינלנד, עם שמות הרחובות הארוכים, זו היתה צרה לא קטנה, ואחת הסיבות לנטישתה לטובת וייז באותו טיול היתה תכונה זו. לגבי הטיול בצרפת שהזכרתי - התכוונתי להשתמש בווייז אבל הטלפון של אשתי התקלקל ולא פעל 3 ימים (חזר פעול ביום האחרון של הטיול) ונאלצתי לעבור לשימוש ב-Here בזכות יכולת ה-off line שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...