Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפ למוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר אני אמור לקבל ארון (2 דלתות), ואני לא יודע האם נהוג להביא טיפ למוביל או לא.

יש לציין שההובלה היא בחינם, קומה 3 עם מעלית. הארון מגיע מפורק וכך גם נשאר (הרכבה עצמית).

מה דעתכם?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יעשו עבודה טובה, יפנו אחריהם את הזבל ויהיו אדיבים אז תן. אם יהיו בהמות אל תיתן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על התגובות בינתיים.

Night Driver, לא אמור להיות שום זבל או עבודה מעבר להכנסת הקרטונים הביתה. הארון מגיע מפורק ב 2 אריזות למיטב ידיעתי.

פורסם

אני לא חושב שצריך לתת על שירות כזה טיפ. בסה"כ הוא מעלה את הקרטונים לבית. מה שכן, הייתי מכבד אותו בקולה קרה.

פורסם

האמת, אני בכללי נגד טיפים.

ועבדתי במלצרות ובעבודות שנותנים שירות, אף פעם לא הרגשתי שחייבים לי משהו,אם קיבלתי טיפ סבבה, לא קיבלתי לא נורא.

אם בחרתי לעבוד בעבודה מחורבנת עם שכר זעום, אני לא מרגיש שהלקוח צריך להשלים לי את ההכנסה, אלא המעסיק הוא זבל קמצן, ובגלל זה עזבתי מהר מאוד עבודות כאלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
^ kamzan.

:-D

תאמין לי, כשהובילו לי דירה פינקתי אותם בטיפ יפה, שתיה קרה ושווארמה לכל אחד. אבל על ארון מפורק לא צריך להגזים

פורסם
50 שקל. לא ישנה לך הרבה וכן שווה למי שעבודתו היא סבלות. חם.

50 ש"ח זה משכורת של שעה וחצי עבודה שלי, למה צריך לתת טיפ כזה?

המוביל מקבל הרי משכורת, הטיפ אמור להיות השלמה קלה למשכורת ולא במקומה או להכפיל אותה.

טיפ של 50 ש"ח אפשר אולי לתת אם הייתה הובלה + הרכבה שלקחה כשעה פלוס ואז באמת רוצים לצ'פר את המתקין/מוביל.

פורסם (נערך)

הוא מעלה שני קרטונים.

הוא לא צריך לפנות את האריזות הריקות, להעמיד את הארון במקום ועוד דברים כאלה אבל היא עושה אותם.

אתה רוצה שירכיב אותו וישאיר לך אותו באמצע הסלון למשל.

עריכה: טרונצ'ו, אתה בטח גם מתנגד לפרמיות, מתנות לחג וכל מיני צ'ופרים במקום העבודה שהרי שיחמו לך על העבודה אז למה שמתנו לך אגורה מעבר?

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם

לא הבנתי את כוונתך.

הרכבה עולה הרבה יותר מ 50 ש"ח, והאמת שאין לי גם צורך שירכיב לי ארון כשאני יכול לעשות זאת בעצמי ולחסוך את עלות ההרכבה (300 ש"ח להובלה והרכבה של אותו ארון באתרים אחרים שמצאתי).

פורסם
הוא מעלה שני קרטונים.

הוא לא צריך לפנות את האריזות הריקות, להעמיד את הארון במקום ועוד דברים כאלה אבל היא עושה אותם.

אתה רוצה שירכיב אותו וישאיר לך אותו באמצע הסלון למשל.

עריכה: טרונצ'ו, אתה בטח גם מתנגד לפרמיות, מתנות לחג וכל מיני צ'ופרים במקום העבודה שהרי שיחמו לך על העבודה אז למה שמתנו לך אגורה מעבר?

את זה המעסיק שלי משלם לי בדיוק כמו שהמעסיק של המוביל משלם לו.

מכיון שמדובר פה על הובלה בלבד, אפשר בקלות ביום עבודה לעשות 5 הובלות ובחודש 110 הובלות, אם טיפ הגיוני נראה כאמור 50 ש"ח שהרי רק מטיפים המוביל יקבל 5500 ש"חי בחודש, נראה סביר?

פורסם

אתה שילמת על הובלה והרכבה. לא שילמת על פינוי אריזות ריקות, לא שעלמת על להצמיד את הארון לקיר בתוך החדר בו הוא אמור לעמוד וכו'.

אם המובילים עושים את זה עם חיוך אז למה לא לתת טיפ שהוא הערכה לעבודה שלהם? זה לא שהם מרויחים משכורות שקרובו ת לשכר הממוצע (הרבה יותר קרוב למינימום). מה שאתה שילמת לא הילך אליהם.

עריכה: טרונצ'ו, תעשה את החשבון שלך. לא של האחרים. הם לא עושים 5 הובלות ביום וגם אם היו מגיעים לסכום טיפים כמו שאתה מתאר אתה לא חושב שלעבודה כמו שהם עובדים 10,000 לחודש זה שכר הוגן?

פורסם

לא שילמתי על הובלה והרכבה. ההובלה היא בחינם מהאתר בו הזמנתי, והיא לא כוללת שום הרכבה. את ההרכבה אני אבצע בעצמי.

• תוכן חדש...