Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפ למוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיון הוא לא על בעלי מקצוע חרא וסחטנים למינם שלא מגיע להם טיפ אלא כאפה,

הדיון הוא 'מה יקרה אם אתן למישהו טיפ על עבודה טובה'

זה טירוף מערכות. משהו השתבש לחלוטין בשיטה.

??

אולי משהו השתבש לחלוטין בהתייחסות לזה

מה הטירוף בזה שכל אחד בשולחן נתן עשר-שקל [או כמה שהוא רצה לתת] למישהו זר ?

לפעמים בחיים אתה יכול להיות שותף לצ'יפור של אחרים,

אם העלות של 10-20-30 ש"ח עבורך היא זניחה, ובכלל אם חוברים כמה 10 שקל מהשולחן,

זה לא כזה נורא או מטורף שאיזה מלצר-סטודנט צעיר או מלצר-עצוב מבוגר יסיימו את החודש

עם עוד כמה מאות שח נוסף על השש אלף נטו שלהם, איי איי.

אתם מוחים כאילו יצא חוק חיוב הטיפים, מה הטמעות ?

לא חייב לתת.

עשר שקל.

טירוף !

The first one to get angry loses

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא קשור לחוק או לנורמה שהשתרשה עם השנים, מה שמקומם זה שמובילים/שליחים לא מתביישים לדרוש טיפ.

אם הבן אדם רואה לנכון לתגמל אותך על לא כלום, סבבה, מי אתה יא חתיכת חרא שתדרוש טיפ?

פורסם

יש הבדל בין 10 ו20 שקל (10 שקל היום נחשב כעדיף לא לתת טיפ מאשר לתת 10 שקל) לבין 50 שקל, יש מובילים שלפעמים נדמה שזאת העבודה שלהם, לקחת טיפ. אשכרה רומזים לך על 50 שקל לפחות.

פורסם
חבל להתרתח, זה הכל בראש והחלטה שלך - כמו שנהגת וזה סבבה,

דווקא ההפך ממרתיח, אלא נתון להחלטתך.

בהקשר הזה, זו לא חובה אם אתה לא חש שזו חובה, זה הכל.

יכלת לשים לו איזה שטר של 20 אבל.

על מה לשים לו שטר של 20? אני פשוט לא מסוגל להבין, אני רוצה שתסביר לי.

הגיע בעל המקצוע, עשה שימוש במעלית, עגלה, חנה עם הרכב בכניסה.

אני בתור לקוח שילמתי בחנות הובלה לרוב של 250-300 שקלים נכון?

על מה ולמה, אני אמור לדעתך "לזרוק לו שטר של 20"? מה כי הוא חייך אליי? למען השם אפילו לא נתן לי ביד.

זאת אומרת, בוא נמאצ סיבות הגיוניות, אולי לתת לו שטר של 20 כי הוא היה נחמד ואשכרה לא גנב את המכונה? אשכרה הוריד אותה בפתח הדירה?

הרי אני זה שצריך להזמין טכנאי, לפתוח, להזיז, לנקות וכשהטכנאי יגיע, להתקין מחברה מסודרת וגדולה עם רכב, תנאים ומשכורת, גם לו צריך לתת טיפ? אז רק הטיפים לכל החאפרים האלו יעלו לי כמו עוד משלוח, נראה לך הגיוני?

אני חושב שאתה צריך להיות קצת פחות נחמד, להוריד גז בתחום מתן הטיפים, אחרת אתה תשאר בלי כסף וכן, 20+20+20 ועוד 50 באירוע של מלצר מסכן כי הרי אתם 50 בשולחן וכו', הבנת את הרעיון.

טיפ נותנים כי מרגישים שנעשה משהו מעבר, כי מרגישים טוב ונעים עם אותו אדם, אני מקווה שעבורך זה יסדר קצת את קו המחשבה.

למען השם מפחדים לתת 10 שקלים לשליח עם משכורת על פיצה של 50 שקלים, אתה עושה צחוק? תכף תגיד לי שאם הזמנתי פיצות ב 400 שקלים לאירוע, אני צריך להשאיר 100 שקלים טיפ? ( אותם 20% בערך ), בחייך.

פורסם (נערך)

סיוויק 08, רציתי לענות לך אבל אוטומטיק הקדים אותי ורשם בדיוק את מה שרציתי לרשום.

אם תאיר את עיניי ותגיד לי למה הייתי צריך לתת לו טיפ אני ישמח.

לחילופין, אני לדוגמה עובד בחברה בה אני אחראי בין היתר על החיובים והזיכויים של נהגי ההפצה בחברה, קרי אני מתעסק עם עשרות אלפי שקלים ביום. מישהו מהנהגים צריך לתת לי טיפ על זה שאני עושה את העבודה שלי?

ואולי אני צריך להשאיר טיפ לשומר בשער שבדק אותי...

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מה הטירוף בזה שכל אחד בשולחן נתן עשר-שקל [או כמה שהוא רצה לתת] למישהו זר ?

אני בטח לא היחיד שנזכר בסצנה הזו

ZKKxfeNl4uk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אמת,

אע"פ שבשרשור הזה אתה בעצם ביקשת מכולנו טיפים באשר לטיפ למוביל,

ככה ש

צודק. אתה מוזמן לבוא לקחת את הטיפ שלך חזרה 8)

פורסם
אני בטח לא היחיד שנזכר בסצנה הזו

ZKKxfeNl4uk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אחת הסצינות הגדולות! אנשים היום חושבים על אוטומט, בחתונה תמיד יהיה בכל שולחן את זה שמעביר את הכוס עם השטרות טיפ למלצרים, אגב בחתונות בעל השמחה בד"כ משלם מראש\בסוף האירוע טיפ למלצרים בגובה של כמה מאות יפות של שקלים.

כנראה ששום דבר לא השתנה מאז שנות ה90, עם כל הצחוק של הסצינה הזאת הוא פאקינג צודק.

סרט אדיר

פורסם

עשר-שקל מחיר אחרון העיקר בלי צעקות.

הכל ברוח טובה, כן?

מחכים לתשובה שלך... :snipersmi

לרוב נראה לי שטיפ נהוג לתת למי ש"נוגע" בך או בחפציך [ספר, נהג מונית, סבל, מלצר, מנקה]

ולא למנהל הקבלה או מנהל כ"א :) הסבלים\מלצרים למינהם משקפים גם לרוב עבודות

פיזיות בשכר נמוך. ובאמת לא חייבים, רק אם רוצים לומר תודה מיוחדת על עבודה טובה או מאמץ ניכר.

לפעמים אני נותן טיפ לפני הדבר, כמו למלצרים בחתונה שלי.

בפעם הבאה שאתה למשל מתחתן או לוקח רכב לבדיקה תן טיפ לבודק לפני, תראה איזה יופי זה :)

The first one to get angry loses

פורסם

הסצינה הזו היא הסיבה שאני לא נותן טיפים, הוא פשוט צודק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ובאמת לא חייבים, רק אם רוצים לומר תודה מיוחדת על עבודה טובה או מאמץ ניכר.

פה הנקודה, לרוב נותני השירותים מבקשים / מצפים לטיפ אפילו שלא עשו עבודה יוצאת דופן. בדיוק כמו שציינתי במקרה שלי.

בקיצור, סיכמת את כל השרשור הזה במשפט המודגש, אפשר לכבות את האורות ולצאת אחד-אחד.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בפעם הבאה שאתה למשל מתחתן ... תן טיפ לבודק לפני, תראה איזה יופי זה :)

למי שבודק מה? את הסחורה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...