Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפ למוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי המובילים אילצו לתת טיפ, בערך בגובה מחיר ההובלה. וגם לקנות להם קולה מהסוג שהם אוהבים, כיון שהסוג שהיה לי בבית לא היה מספיק מכובד בשבילם. ושיא החוצפה היה שהם גם נגשו לשכנים ודרשו מהם שתיה קרה.

זאת כבר הגזמה פרועה, יצא לי לראות נותני שירות שצועקים על טיפ נמוך אבל בהתנהגות כזאת לא נתקלתי מעולם. באסה שהם תפסו אותך בביצים עם הריהוט שלך, אחרת הייתי נוהג כמו night driver לגמרי.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז הארון הגיע, כל העניין לקח 2 דקות כשאני עוזר לבחור עם האריזות (2 במספר). טיפ לא נתתי היות ועשיתי חצי מהעבודה.

אממה - הארון לא בצבע הנכון (שמתי לב רק אחרי שהמוביל הלך). אני לא יודע למה כ"כ מסובך להביא ארון בצבע שהוזמן. לזכות האתר שממנו הוזמן הארון יאמר שלא ניסו "למרוח" אותי או לנסות להאשים אותי והבטיחו ארון חדש תוך כמה ימים. אני מרוצה מהשירות ומזמן האספקה, רק חבל שקורות כאלה טעויות, ולא מעט.

עכשיו שוב צריך לחשוב אם להביא טיפ או לא :lol:.

פורסם

יש מחיר לטמעות !

60 בפעם הבאה ואדוני יקבל מה שהזמין.

:)

סתם, אם זה קרטון שניים בפעם אחת זה חפיף לא חובה טיפ.

עניתי לך בהתחלה 50 כי חשבתי שזה ארון גדול או עבודה וכו',

נוצר טייפון של חרדת ארנק ע"ח הפרולטר המסכן אז אני לוקח את זה בחזרה. לכיס.

The first one to get angry loses

פורסם

תמיד אחד מהמובילים יהיה ערס חסר בושה שידרוש טיפ "מה עם איזה טיפ?"

שייחנק עם ה50₪.

(על משלוחים שאתה משלם עלות משלוח לא הייתי משלם שקל יותר)

פורסם

עם מוביל של מוצר יש לך את "הפריוולגיה" להחליט אם אתה נותן או לא. במקרה של מובילי דירה, אתה בן ערובה והם יודעים את זה טוב מאוד. מסכמים איתך מחיר הובלה + טיפ, ואז כשחצי דירה עדיין במשאית "תראה החבר'ה נותנים עבודה אולי תיתן להם עוד משהו". כבר עדיף לזרוק הכל לפח ולקנות חדש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ביררתי עם חברים שעובדים כצוות בהובלת דירות,הם לא מבקשים טיפ אלא אם הם אורזים את הבית או שמורידים מקומה גבוהה ללא מעלית וללא אפשרות למנוף.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כתבתי את זה בעבר ואשמח גם לכתוב שוב.

טיפ נועד לעודד עובד לעשות משהו מעבר למצופה ממנו. מלצר שבא לקחת הזמנה ואז מניח את הצלחות על השולחן- שירות בסיסי.

מלצר שדואג למלא מים מבלי שהתבקש, מוודא שהכל בסדר ושכולם מרוצים ומשרה אוירה נעימה- אכן יזכה לטיפ ממני.

מובילים- אם בבונים שפשוט זורקים הכל למשאית- לא ראויים לטיפ (אם יקבלו או לא זו שאלה אחרת. הרי אתה סוג של בן ערובה).

אך אם מדובר בחבר'ה שעושים עבודה איכותית- בוודאי שיקבלו. בדיוק כמו שהיה לנו עם המובילים שהעבירו אותנו דירה.

הגיעו בדיוק בזמן, ארזו את כל הבית ופירקו כל מה שהיה צריך. עטפו כל דבר בהמון שכבות מיגון, מיקמו הכל בבית החדש (כולל העלאה של חפצי ריהוט מאוד מאוד כבדים לקומה השנייה בבית. וכל זה עם חיוך, אוירה טובה, מרץ ורצון והכי חשוב- נזהרו מאוד על הריהוט ועל הקירות בבית החדש.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
ביררתי עם חברים שעובדים כצוות בהובלת דירות,הם לא מבקשים טיפ אלא אם הם אורזים את הבית או שמורידים מקומה גבוהה ללא מעלית וללא אפשרות למנוף.

לדעתי הם בכלל לא צריכים לבקש טיפ! (אני ממש לא אומר שלא צריך לתת אם מגיע). אריזה ו\או סבלות בלי מעלית אמור להיות מגולם במחיר ההובלה (ולפי דעתי המחיר גם משתנה בהתאם לזה), וטיפ אמור להיות משולם לפי החלטת הלקוח בהתאם לעבודת המובילים. זו דעתי בכל מקרה.

פורסם

הדעה היא מבורכת וטובה, אך מה אנחנו עושים בתור הלקוחות שחלק כאן זורקים טיפים על ימין ושמאל? איך אנחנו בתור חברה נחולל מהפכה?

כשחלק כבר מפחדים לתת טיפ של פחות מ 10 שקלים לשליח פיצה על פיצה של 50 שקלים.

פורסם

עניין הטיפים לעולם לא ישתנה כי זה הפך לנורמה אצל נותני השירות. על כל דבר הלקוח צריך לשלם טיפ.

זה מזכיר לי שהזמנו מכונת כביסה חדשה, הגיע המוביל, פרק את המכונה באמצע הבית וביקש ללכת לא לפני ששאל "מה עם הטיפ?" שאלתי אותו על מה? ענה לי "על העבודה". עניתי לו ששילמתי בחנות וסגרתי אחריו את הדלת, זה היה מרתיח בצורה שקשה לתאר.

מילא היה סוחב במדרגות, סוחב בידיים, מביא אותה מסוף הרחוב...

הבגאז' שלו היה בתוך הבניין, פרק את המכונה לעגלה ומשם עלה במעלית, שום דבר מיוחד שצריך לזכות להתייחסות כלשהי.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
זה היה מרתיח בצורה שקשה לתאר.

חבל להתרתח, זה הכל בראש והחלטה שלך - כמו שנהגת וזה סבבה,

דווקא ההפך ממרתיח, אלא נתון להחלטתך.

בהקשר הזה, זו לא חובה אם אתה לא חש שזו חובה, זה הכל.

יכלת לשים לו איזה שטר של 20 אבל.

The first one to get angry loses

פורסם

אני חושב שכבר סיפרתי את הסיפור הזה פעם.

אחי הזמין מזגן ולא יכל להיות בבית אז הגעתי לקבל אותו במקומו. המוביל מגיע ומתברר שבהזמנה היה רשום קומה שלישית במקום קומה רביעית אז הוא הוריד את המזגן בקומה שלישית ולא היה מוכן להעלות אותו עוד קומה. כשבא ללכת ביקש טיפ. כמובן שהוא לא קיבל.

טיפ נותנים על שירות שניתן מעבר לחובה הבסיסית. התפקיד שלו להוביל (מזגן, מנה במסעדה/אולם חתונות או פיצה זה לא משנה), שיוביל ושהמעסיק שלו ישלם לו את המשכורת.

כשאני אזכה בלוטו אני אשקול שינוי גישה, עד אז אני עובד קשה על הכסף שאני מרוויח ויש לי דברים יותר חשובים לעשות איתו מאשר לתרום אותו לזרים שלא עשו דבר עבורי מעבר לעבודה שלהם.

אני חלק ממשפחה מאוד עניפה, נשבע לכם שערב אחד יצא מלצר באולם חתונות עם טיפ של 700 ש"ח רק מהשולחן בו ישבתי, זה טירוף מערכות. משהו השתבש לחלוטין בשיטה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...