Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה משפטית] בלאגן עם תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה פגעת בה, והיא כלבה???? :roll:

תירגע, עלה כמה הודעות מעלי וקרא את מה שכתב YOELBE.

דבר עם סוכן הביטוח ותמשיך בחייך.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
עד כמה שקראתי, חוץ מהשורה שאומרת שאין מה להלחץ, אין קשר בין פרטי התאונה ההיא למה שמדובר כאן, וגם להודעות הרגעה כדאי לשים גבולות.

נכון שלא צריך להילחץ יותר מדי, אבל גם לא צריך להיות שאנן - חובה לטפל מול הביטוח במהירות. זו חובתך לפי הפוליסה (שהיא חוזה בינך לבין הביטוח), ואם לא עשית זאת הם עלולים להאשים אותך בהפסדים כספיים שנגרמו להם!

נכון שאסור להודות באשמה, אבל זה עוד לא אומר שאין אשמה.

הבחור כאן מודה (בהודעה הראשונה) שהוא היה אשם בתאונה. מכאן שהוא צריך לטפל בכך שהביטוח שלו ישלם את הנזק (או לשלם בעצמו, אם הנזק קטן).

בכל מקרה, אני אומר ב"פעם האלף" - בשביל זה יש סוכני ביטוח; הם אמורים להיות בצד שלך כלקוח, וחשוב לפנות אליהם בהקדם האפשרי בכל בעיה כזו, כדי שיתנו את הסיוע בצורה הטובה ביותר. זה מקצועם וזה תפקידם!

הבחור שאל מה הוא יכול לעשות בנוגע למכתב שקיבל מחברת הביטוח של הבחורה .

הסברתי לו שהמכתבים הללו לא צריכים להטריד מנוחתו ושמדובר בניסיון של חברת הביטוח

לסגור את העניינים ללא סחבת וכמובן תוך כדי הפחדה של הצד השני.

והבאתי דוגמא , המשך הדוגמא אמנם לא היה שייך לנושא , אבל עדיין .

ולדעתי גם אם הוא אשם , הוא לא צריך להודות , למה לחרוץ את גורל המשפט ( אם וכאשר יהיה אחד)

לפני הזמן .

פורסם
הבחור שאל מה הוא יכול לעשות בנוגע למכתב שקיבל מחברת הביטוח של הבחורה .

הסברתי לו שהמכתבים הללו לא צריכים להטריד מנוחתו ושמדובר בניסיון של חברת הביטוח

לסגור את העניינים ללא סחבת וכמובן תוך כדי הפחדה של הצד השני.

והבאתי דוגמא , המשך הדוגמא אמנם לא היה שייך לנושא , אבל עדיין .

ולדעתי גם אם הוא אשם , הוא לא צריך להודות , למה לחרוץ את גורל המשפט ( אם וכאשר יהיה אחד)

לפני הזמן .

לירן, הבעיה הקטנה והעדינה עם מה שכתבת היא שראש טיפה פחות מחודד משלך (ואני לא אומר שזה המצב, אבל עד עכשיו הוא לא הראה לנו חוכמה רבה בניהול ענייניו), היה עלול להבין משם שאתה אומר לו שהוא יכול לשבת בבית בשאנטי ולחכות שהבחורה עוד תשלם לו... (אני קצת מגזים, אבל לא הרבה). בכך, המקרה שלך שונה לחלוטין מהמקרה שלו.

אם הוא אשם בבירור בתאונה (שזה כנראה המצב), ואם הוא לא דיווח לחברת הביטוח שלו, ועכשיו קיבל מכתב איום מעו"ד, אז רצוי מאוד שהוא יתחיל (סליחה על הביטוי) "להזיז את התחת" לפני שהוא "יאכל אותה", וזה מה שהיית צריך לומר לו, ולא להפעיל באופן אוטומטי את צופרי ההרגעה.

כמובן, שלא צריך להיכנס להיסטריה, זה נכון תמיד, ולכך גם הסכמתי בהודעתי הקודמת.

פורסם

בשורה התחתונה,כדי לתמצת את כל מה שאמרו לך עד עכשיו,אין לך מה להכנס ללחץ,פשוט תפנה (בהקדם) לסוכן הביטוח שלך,תסביר לו את מהלך האירועים,ותן לו לטפל לך בעניינים (ואל תילחץ,אם תזדקק לסיוע משפטי חברת הביטוח תדאג לכך).

אתה תתפלא כמה שזה יותר פשוט ממה שאתה חושב........

לי היתה תאונה לפני כ-4 שנים,פניתי שמאלה ברמזור ומכונית ב.מ.וו הגיחה מולי (נכנסה לצומת באדום) ופגעה ברכבי (306 XSI).

כמובן שהקרמינל שנהג בב.מ.וו ניסה להפיל עליי את התיק,נגררנו לבית משפט (אחרי שהוא החוצפן הגיש תביעה לבית המשפט נגדי,אני אפילו לא חשבתי לתבוע אותו על הנזק שלי (רק נשברה לי הבקלית של האיתות הקדמי ימני).

מיד לאחר התאונה פניתי לסוכן הביטוח של אחי (הרכב היה בבעלותו),מסרתי תצהיר לגבי התאונה וזהו.

לאחר כ-8 חודשים קיבלתי את הזימון למשפט,ומיד יצרה איתי קשר עורכת הדין (כוסית על !!!) מטעם חברת הביטוח שלי,שוב גבתה ממנה תצהיר טלפונית,ואחרי כ-3 חודשים נפגשתי איתה כשעה לפני המשפט בבית המשפט עצמו,היא החתימה אותי על התצהיר שהכתבתי לה בטלפון,תדרכה אותי מה להגיד בהתאם למה שעלולים לשאול אותי וזהו,נכנסנו לאולם בית המשפט.

לאחר חצי שעה היא מסמנת לי לצאת החוצה מהאולם (השופט אפילו לא זימן אותי ואת התובע כדי לדון על המקרה),יצאתי החוצה והיא אומרת לי "זהו,אתה סיימת,שיהיה לך יום טוב"......

שאלתי מה\מי\למה\כמה,והיא אמרה שפשוט התובע לא הגיע למשפט,אז השופט עיין בתיק,בחן את הממצאים,ופסק לטובתי:-P

אני שמחתי על כך שהתובע לא רק ששילם נזק של 11K על האוטו שלו (מישהו אמר אזורים סופגי אנרגיה ?......) ובנוסף הוצאות משפט וטירחת עו"ד שלי.

היה שמייח.........!!!

(אגב,גם אני הייתי חייל קרבי בקו עזה בתקופה ההיא,כך שאל תדאג,הצבא מחוייב לשחרר אותך לכל מה שקשור משפטית לתאונה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...