Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עם 35 -40 אש"ח מה האופציות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

אחרי אינספור סיפורי זוועה על סוחרים למינהם (כאן בפורום) ,הלכתי לאיבוד .

אני מחפש רכב לנסיעות יומיומיות קצרות ,5 ימים בשבוע .

מעדיף אוטומט אך מוכן להתפשר על ידני (רובוטי בשום אופן לא בא בחשבון ).

אין צורך בתא מטען גדול ,הכיוון הוא סופרמיני \מיני .

2 כ"א מלפנים +ABS +מרימי שמשות מקדימה-חובה

כוונון מושב הנהג +משענת הגב-חובה.

שנים-2010-2012

רוב תודות

פורסם

2 כריות אויר, ABS זה סטנדרט מלפני 10 שנים.

אני ממליץ לך לחפש יונדאי I20, היא מאובזרת מאוד (מרימי שמשות תוכל להתקין בעצמך אצל מתקין טוב זה לא אמור להיות יקר), מרווח יחסית לסופר מיני, חלקים זולים יחסית, צריכת דלק סבירה, 6 כריות אויר+ESP+ABS (וגם מערכת תגבור בלימה אם אינני טועה)+מחשב דרך+שליטה על מערכת השמע מההגה+מראות חשמליות מתקפלות+כניסת AUX אפילו בכרסת הבסיס.

בקיצור, אני חושב שזו עסקה משתלמת. שלי מגיעה אוטוטו ל 160000 ק"מ ואנחנו דיי מרוצים מהרכב. בתקציב שלך תוכל לרכוש 2009-2010.

פורסם (נערך)

עם בנוסף לאבזור הנדיב ,הרכב זול עד נוח לאחזקה ז"א מחירי הטסט+ביטוח ,זו בהחלט אופצייה טובה מאוד .

למען הסר ספק, באיזו רמת גימור מדובר ?

נשאר רק למצוא ביד 2, בהנחה וניתן למצוא מבעלות פרטית.

ייתכן ורכב מליסינג מימוני ולא תפעולי ,הוא מקור טוב .

ראשית אנסה ביד 2, אם קיים מקום נוסף בו יותר סביר למצוא את הרכב הנ"ל ,אודה להמלצה .

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

אצלי זו רמת הגימור הבסיסית, הרכב היה בעבר בליסינג.

מחירי הביטוח לא כ"כ יקרים אבל זה תלוי גם בעבר הביטוחי שלך (נכון לכל רכב).

טסט כמו כל סופר מיני - בסביבות 1100 לשנה אם אינני טועה.

חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת, תבדוק שהמכלולים עובדים ותקינים וכמובן בדיקה כללית.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

מצאתי תגובה של חבר פורום שממליץ לבדוק -

1.נקישות בהגה בעמידה

2.עמידות סך שמש -האם לא מתפרק

3.רעשים ממשאבת המים-לא כ"כ ברור איך לבדוק (לי לפחות )

4.האם הוחלף מסנן המזגן

האם ישנם מכלולים נוספים אליהם חשוב לשים לב ?

כמובן שאקח לבדיקה , רק שממה שקראתי ,הבדיקות מלאות כסתכ"ים והן לא ממש מצביעות על המצב האמיתי של הרכב .

פורסם

גם אם סך השמש מתפרק (קרה אצלי) העלות שלו לא גבוהה מפירוקיה וזו לא בעיה למצוא מכיוון שהרכב הזה מצוי בשפע בכבישים.

את הנקישות בהגה אני לא מכיר וגם לא ממשאבת המים.

מסנן מזגן- לבדוק היסטוריית טיפולים, העלות שלו משהו כמו 50 ש"ח ובד"כ חברות הליסינג מתקמצנות על זה.

אני משתדל להחליף אותו מיוזמתי כל משהו כמו חצי שנה, בדרך כלל פעם בטיפול מספיק (הרכב אצלי נוסע המון אז זה גם יוצא בערך 2 טיפולים בשנה...).

תבדוק את חלונות החשמל, מראות החשמל, מזגן, מחשב הדרך ושקע המצת. אצלי היה קצר שנבע כניראה מהתקנה חאפרית ולא מבעיה ברכב, עקב כך היו כמה דברים שלא עבדו, ניגשתי לחשמלאי שתיקן את הכל תמורת 250 ש"ח.

פורסם (נערך)

תודה רבה .

אבזור הבטיחות המגוון של I20 ,בהחלט הופך אותה לאופציה מעניינת .

כל התוספות מסביב הן בגדר נחמד ,טוב שיש אותן.

האם מומלץ לבדוק את הרכב במוסך מרכזי ולא במכון בדיקה ?

המלצות נספות יתקבלו בשמחה ,תוך כדי השוואה בין מספר דגמים ,אמצא את ה -cup of tea שלי

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
  • תוכן חדש...