Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי i10, המושבים מבד.

ראיתי באוטוסטור תרסיס לניקוי ושמירה על הריפוד : http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99-SONAX-interior-Cleaner

האם כדאי לקנות אותו?

מה לגבי תרסיסים שונים המחדשים את הצמיג ומגינים עליו?

לא כ"כ קריטי לי אם הצמיג שלי יראה/לא יראה כמו צמיג מהניילון.

פורסם
חומר ניקוי הכי עדין שיש.

אני משתמש בו לניקוי כללי בפנים.

גם אפשרי להשתמש בו על הריפודים בשביל לרענן אותם.

באיזה חומר?

פורסם

תרסיסים שונים לצמיגים תמיד כדאי לך את ה MEGUIARES ENDURANCE, יש באוטוסטור, אתמול קניתי אותו והוא נחשב חומר מעולה.

למושבים יש לך גם של מגווירס והוא עובד יופי על שטיחים בנוסף, ומריח נעים.

על המושבים זה בעדינות כדי לא להרטיב אותם מדי, להתיז מעט ולנגב את המושב עם מיקרופייבר

Opel Adam S 2017

פורסם

MEGUIARES ENDURANCE לצמיגים, אבל רק תצורת ג'ל. (לא ספריי)

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

ניקוי ריפוד למהול קצת נוזל/אבקת כביסה בדלי עם מים פושרים ולהבריש עם מברשת רכה, חבל להוציא כסף על דברים מיותרים.

פורסם
ניקוי ריפוד למהול קצת נוזל/אבקת כביסה בדלי עם מים פושרים ולהבריש עם מברשת רכה, חבל להוציא כסף על דברים מיותרים.

אני לא מסכים עם זה.

רק apc או תכשיר יעודי לניקוי ריפודים.

ושואב אבק.

פורסם

כמובן שבד, אבל אבקת כביסה לא תעשה את העבודה כמו שצריך, חוץ מזה בתכשיר יעודי לריפוד יש חומרים שעושים סטריליזציה לחיידקים שבתוך הספוג.

חובה גם שואב אבק אחרי הניקוי בכדי להוציא את הלכלוך ואת המים.

פורסם

לא לכל אחד יש שואב אבק יעודי לשאיבת נוזל.

אחרי 20 שנה בתעשיית האופנה/טכסטיל אני יכול ללמד אותך קצת על בדים. :-D

פורסם (נערך)

לומדים ומתנסים בהכל, כדי ללמד את הלקוח.

בשביל מה יש את מכון התקנים.(בוחנים איזה חומר מתאים למה , ומה מנקה יותר טוב)

אנחנו כאן בשביל ללמד את כולם כל אחד תורם קצת, בשביל זה הפורום קיים.

עריכה אחרונה על ידי d300
  • תוכן חדש...