Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לא "חובה" שום דבר.

2. בגלל שאי אפשר להוריד טוב מספיק את החומר ניקוי מהמושבים גם APC וגם נוזל כביסה לא יהיו "טובים". ההבדל ממה שאני יודע זה שהAPC ינקה יותר טוב בדילול גבוה (1:10) וישאיר פחות שאריות על הבד. אני מכיר שיש מגבונים מיוחדים לניקוי בד בלי שטיפה וחומרים מקציפים שלא נספגים עמוק מידי

d300 - אם אתה מכיר מוצר ספציפי עם דילול מומלץ שאפשר להשאיר על הבד לזמן ארוך, נשמח לשמוע.

בכול אופן, הדרך הכי טובה לנקות ריפוד זה לרסס קצת חומר ניקוי (לא משנה עכשו איזה) ואז לעבור עם מכשיר ניקוי באדים. הרבה יותר זול ויעיל משואב אבק רטוב

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

I.G לבקשתך.

קליה מוריד כתמים, ומצד שני מחזק את הצבע.

קליה.jpg

סינטבון, אחד הדברים הנפלאים שיצאו עד היום מוריד כתמים בקלות ולא פוגע בבד, שפשוף קל והכתם יוצא.

קשה למצוא אותו, תשאלו את האימהות שלכם.

סינטבון.jpg

פורסם

אני מכיר שחייבים לשטוף את החומרים האלה מהבד.

בקליה יש בכלל מי חמצן. זה יעשה גירוי בתחת אם לא תשטוף!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...