Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הלך מנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל החברים.

לחבר שלי יש 307 מודל 06,בנסיעה לירושלים הרכב החל להשמיע רעשים מכיוון המנוע שמתגברים עם עליית הסל"ד. בסופו של עניין הוא גרר את הרכב לבית ושם הוא עומד לרווחת השכנים בחניה כאבן שאין לה הופכין(הביא כל מיני חאפרים עם מוסך נייד).

לאחר שלקח בסופו של עניין את הרכב למוסך,אמרו ו שהלך המנוע ולא רק הראש,כלשונם. אני ראיתי את הרכב בחניה לפני גרירה ולא היתה טחינה במנוע,הוע הניע אבל לא עובד עגול ובנוסף עם מנורת מנוע דולקת והתראת זיהום אוויר במסך הודעות שישנו ברכב.

בתור אחד עם אותו סוג רכב 04' ואותו מנוע מניסיון אני וחושב שזה הכוייל הצתה בכלל.

נ.ב: כשהוא עצר בתחנת דלק בדרך לירושלים הוא טוען שהמתדלק אמר לו שהמנוע חם למרות שאם הרכב מתחמם ישנם שתי התראות גם מנורת סטופ וגם במחוון חום עצמו.

האם יכול להיות שכמאמר המוסך לך מנוע?

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

האם תידלק את הרכב לפני שהכל התחיל?

האם יש נוזל קירור ברכב? האם הוא צלול או עכור?

הוצאת מדיד שמן לבדוק כמה שמן יש ואיך הוא נראה?

מתי היה טיפול אחרון?

פורסם

הוא נכנס לתחנה בגלל הרעשים ולא לתדלק,יצא לי לנסוע על הרכב לפני הקניה שלו וחום המנוע היה דיי יציב מתחת ל-90 וכל שאר הפרמטרים היו בסדר גמור, לי כמו שכתבתי מקודם יש את אותו דגם +5 שנים . הרכב במוסך ברחובות ועדיין לא התחילו לעבוד עליו (נכון להיום בבוקר).

השמן במצב טוב גם צבע וגם כמות.

לגבי הנוזל קירור אני לא זוכר, הטיפול האחרון גם לא ידוע מתי בוצע.הרכב נקנה מחבר אחר שהרכב שייך לבן משפחתו.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...