Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמכרת ביד 2 על ידי סוכנות "פיקס קאר" מנתניה כ"רכב במצב חדש!!! שמור ומטופל בחברה!!!".

משיחה עם צ'מפיון, מדובר ברכב שנפגע קשה בתאונה, הורד מהכביש, נמכר על ידי סוכנות הביטוח לסוכנות רכב ותוקן.

המחיר - מעל המחירון ("יש על מה לדבר"), בשיחת טלפון ראשונה נאמר ש"אין שום תאונות, נקי לחלוטין" ובשיחה השניה נאמר ש"יש תיקוני צבע".

Untitled.jpg

לידיעתכם.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השיטה הזו של "הדלת הסיבובית" של חברות הביטוח, זה פשע שהמדינה משתפת איתו פעולה. זה חייב להפסק.

העניין הוא שיש להם לוביסטים, ולפראיירים המסכנים שנופלים בפח, אין.

פורסם

השם פיקס קאר צריך להופיע בכותרת השרשור, למען חיפושים עתידיים ופרסום שלילי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אזהרה מסוכנויות רכב שהן לא רשתות גדולות ומוכרות, ומסוכנויות בנתניה בפרט.

זאת צריכה להיות כותרת בשרשור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גועל נפש ומה שהסוכניות ביטוח עושות זה פשוט פשע!!!

ויש אנשים שנופלים בפח :( עצוב

ואני לא מבין איך יש לו אומץ לרשום מתחייב בבדיקה ושהרכב טופל בחברה?

פורסם

חבל שאין בישראל מאגר מידע מחייב שבו נרשם מידע קריטי על מכוניות, בעיקר כל תביעת ביטוח שערכה מעל 15% מהשווי של הרכב.

כמובן שחברות הביטוח לא יתמכו ברעיון כזה, אבל כאן בדיוק אמור להתערב הרגולטור.

ואני לא מבין איך יש לו אומץ

א. יכול להיות שמדובר בהתחייבות בבדיקה במכון בדיקה מאוד מסוים.

ב. יכול להיות שהוא מתחייב, אבל לא מתחייב לעמוד במילה שלו. מה תעשה? תתבע אותו?

פורסם

מבלי להתייחס למקרה הספציפי הזה כמובן, שהרי אדם או עסק הינם ישרים עד אשר הוכח אחרת.

לכאורה לפי החוק הישראלי כאשר רוכשים מסוכנות רכב אז הכלל "יזהר הקונה" מוחלף ב-"יזהר המוכר".

העניין הוא שאדם פרטי וישר מאוד יתקשה להכנס לעימות משפטי מול כריש. ההליך ימשך זמן רב (שבמהלכו אתה תקוע עם הרכב הפגוע), עולה כסף ושעות עבודה וגם אם נפסק לזכותך סכום כסף לא בטוח שתוכל לגבות אותו (כי סוכנות "אוטו כיף 2000 בע"מ" ממנה רכשת את הרכב פשטה את הרגל והבעלים שלה הקים, דרך איש קש חדש, את "אוטו כיף 2001 בע"מ").

פורסם

זה מה שהופך פורום, לפורום (רכב) הכי חשוב במדינה.

כמובן, שזה ועוד הרבה אחרים, פשע של המדינה נגד אזרחיה, רכב שעבר תאונה קשה, חייב לעבור גריטה.

במודעה כתוב, מתחייב בבדיקה. אני בטוח, שקונה פוטנציילי יקבל ''המלצה'' על מכון בדיקה, שהמגרש מקומבן איתו. לכן חשוב, שקונים רכב לא להקשיב למוכר, ולקחת למכון שסומכים עליו. אם בכלל יש כזה.

פורסם

שאלה שיכולה להתקשר לנושא: אנו כאנשים "פשוטים" יכולים לברר דרך חברות ביטוח / גוף אחר האם רכב עבר תאונה?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בדיוק אותו הדבר קרה לי עם סוכנות רכב בראשצ, אותו הרכב בדיוק רק בצבע שחור.

המוכר התחייב להכל - רותכה קורה, הוחלפה דלת, הוחלפה כנף קדמית, הטמבון תוקן ונצבע. הפסדתי 800 ש"ח על בדיקה. וההתחייבות של המוכר התגלגלה לאיומים.

פורסם

היה לי מקרה דומה באיזור חיפה, תקשיבו,תקשיבו משהו לא ייאמן. יש סוכנות שאני לא אנקוב בשמה והם עובדים בשיתוף פעולה עם 2 נוכלים שיש להם דף פייסבוק ומוצגים ביד 2 כמוכרי מכוניות יוקרה.

לפני כשנה וקצת רציתי לקנות אלפא רומיאו ספיידר. הצצתי ביד 2 וראיתי את המודעה שלהם והם ביקשו 40 מתחת למחירון, בכל אופן ידעתי שהאלפות נשחטות במחירון ככה שהמחיר היה נראה לי הגיוני שהוא היה כ 165 א"ש. רכב יפהפה לבן שמור מתוקתק. הגעתי לסוכנות בחיפה (גר במרכז). לקחתי את הרכב לבדיקה. הבדיקה הראתה שהוא במצב מושלם. רגע לפני שהגעתי לבנק לעשות את ההעברה של הכסף מתקשר אליי חבר שלי ואומר לי שמע הרכב עמד בכלמוביל (עובד שם) על המדף במשך 7 חודשים כי אף אחד לא רצה לגעת בו. עבר תאונת צד קשה, מכון הבדיקה אמר שהוא במצב מושלם ללא תיקוני צבע.

ככה שלא חסר נוכלים, למזלי חבר שלי הציל אותי מהקניה. בכל אופן היזהרו מסוכנויות רכב בשקל וחצי, ותיזהרו מסוחרים.

תעשו בדיקה במכונים שאתם בוחרים וכמה שיותר רחוקים מאותם הסוחרים. אם הם לא ירצו לעשות את הבדיקה במקום שאתם תרצו, פשוט תמשיכו הלאה, מי שאין לו מה להסתיר לא יפחד משום דבר.

• תוכן חדש...