Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבלול אולי תפרט את התהליך, יש לך איש קשר בצמפיון? או כל אדם תמים יכול להתקשר ולשאול מה מצבו של הרכב?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)

אוח אוח פיקס קאר אני זוכר אותכם ולא לטובה!

היינו אצלם כי הייתה להם למכירה יגואר צבע בקבוק יפיפיה. עשינו נסיעת מבחן הכל טוב אין רעשים רק מה כל האוטו היה צבע חדש.

מפה לשם עשינו בירורים התברר שהרכב עבר תאונה רצינית ובגלל זה המחיר שרצו עליו היה נמוך. לנו אמרו רק ש"חידשו צבע כדי שיהיה יפה".

בכלליות לסוחרי הרכב מנתניה אין ממש שם טוב.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם

אי אפשר להגיש תלונה למשרד התחבורה או למשטרה שיבדקו את הנושא? זאת סכנה מוחשית וככה בדיוק קרתה התאונה בירידות של טבריה, רכב שעבר תאונה קשה ונמכר כתקין במגרש

פורסם
איזו בדיקה עולה 800 ש"ח?

באיזה מכון?

המכוני בדיקה מצאו שיטה למצוץ עוד כסף והם לוקחים תשלום על בדיקה לפי קבוצות רישוי.

המחיר הגיוני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שבלול אולי תפרט את התהליך, יש לך איש קשר בצמפיון? או כל אדם תמים יכול להתקשר ולשאול מה מצבו של הרכב?

כל אחד יכול לשאול מה היסטוריית הטיפולים, אני פשוט התקשרתי ומיד אמרו לי שמדובר באאודי לבנה שעברה תאונה קשה ונמכרה לסוכנות ביטוח וכו'...

פורסם

עברתי במקום לפני שעות אחדות - הרכב נשוא השרשור עומד במרכז המגרש והוא בערך הדבר הראשון שפוגשים כשמתקרבים לשם. לפחות מרחוק הוא נראה נוצץ ויפה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ואוו... זה לא פלילי? מה קורה במדינה הזאת? למה הגשת תלונה על מקרה כזה לא פותחת הליך פלילי מיידי?

הרי כל הראיות פרוסות מול הפנים.

פורסם

"חוסר עניין לציבור"

אני לא מכיר את המקום או הרכב הספציפי, אבל למשטרת ישראל אין עניין במקרים כמו המתואר.

:turn-l:
פורסם
חבל שאין בישראל מאגר מידע מחייב שבו נרשם מידע קריטי על מכוניות, בעיקר כל תביעת ביטוח שערכה מעל 15% מהשווי של הרכב.

לא הוכנסה תקנה חדשה המחייבת רישום אזהרה על פגיעה חמורה ברשיון הרכב?

ישנה הוראה שכזו, אך סוחרי רכב למדו איך להתמודד עם הבעיה הזו. הם מציגים רשיון רכב ישן ללא הכיתוב המרשיע.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כל אחד יכול לשאול מה היסטוריית הטיפולים, אני פשוט התקשרתי ומיד אמרו לי שמדובר באאודי לבנה שעברה תאונה קשה ונמכרה לסוכנות ביטוח וכו'...

אתה בטוח? לא צריך שום ייפוי כוח כדי לבקש היסטוריה? ניתן פשוט להתקשר למוסך מורשה עם מס' רכב אקראי של רכב שמטופל אצלם ולקבל היסטוריה בע"פ?

אם כן, זו בשורה אבל קשה לי להאמין שזה כל כך פשוט.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

כשאני קניתי את הרכב שלי לפני שנה (גולף 2011) פשוט התקשרתי למוסך של צ'מפיון בעפולה וביקשרתי היסטוריה ע"פ מספר רכב. לא יודע אם כך זה גם בשאר המוסכים/יצרנים.

פורסם
אתה בטוח? לא צריך שום ייפוי כוח כדי לבקש היסטוריה? ניתן פשוט להתקשר למוסך מורשה עם מס' רכב אקראי של רכב שמטופל אצלם ולקבל היסטוריה בע"פ?

אם כן, זו בשורה אבל קשה לי להאמין שזה כל כך פשוט.

לא אצל כל היצרנים/מוסכים זה ככה. לפני כמה חודשים ביקשתי ממוסך מורשה סוזוקי הסטוריית טיפולים עבור סוזוקי SX4, לא נתנו לי בלי אישור בעל הרכב.

• תוכן חדש...