Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בגדים בעיקר מכנסיים וגופיות לאימונים וכשאני מסתכל בחנויות כמו מגה ספורט, נייקי ואדידס רק מכנס ספורט קצר עולה כ200 שקל.

איפה אפשר לקנות אחלה בגדי ספורט במחירים הגיונים או הנחות לחנויות מגה ספורט למניהם?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

יש לך לא מעט אופציות טובות, תלוי גם במיקומך בארץ.

בחולון יש חנויות עודפים של נייק ושל אדידס עם מבצעים שמגיעים גם ל-70% הנחה.

גם בצומת ביל"ו יש לך חנויות עודפים.

וכמובן הזמנות מחו"ל, למשל מהאתר הזה:

http://www.jdsports.co.uk/

יש אגף מבצעים עם מבצעים ממש טובים לפעמים, ומשלוח עולה 5 פאונד.

פורסם

הנחות לחנויות מגה ספורט ושות' - מועדון חבר.

ממליץ לעשות קנייה מרוכזת באינטרנט, יש אחלה מחירים.

תנסה גם את החנות גט פרו בנתניה יש להם מחירים נוחים ומבצעים מדי פעם.

פורסם

חנויות אאוטלט, עודפים וברשת.

קנייה בקניונים היא טפשות צרכנית נטו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני קונה רק במבצעים (יורוספורט בחיפה, זול ספורט בקריית חיים, מגה ספורט בעין המפרץ ומדי פעם בחנויות כאלה או אחרות, ממבצעי העונה הקודמת).

נכון שבגדי ספורט יקרים, אבל - שים לב: בגדים איכותיים מחזיקים הרבה שנים. יש לי כמה זוגות בגדי ספורט שת מותגים טובים שפשוט לא רוצים לגמר, משמשים אותי לפחות פעם בשבוע 6-8 שנים, כך שמדובר בלפחות 300 כביסות. לכן, גם השקעה של 200-300 ש"ח בחליפה איכותית משתלמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נייקי אאוטלט מוכרים את רוב הדברים בחצי מחיר. קניתי 3 חולצות אתמול ב250 שלפני חודשים בחנות הרגילות היו עולות לי 700.

פורסם

רשימה של חלקית של איך "קונים בזול" בגדי/ציוד ספורט.

- נעליים של מיזאנו נירונה 8 שעלו בארץ קרוב ל-1000K רכשתי חדשות דרך איביי

מאמריקאי בסביבות 550 ש"ח.

- 2 גופיות ריצה מנדפות זעה רכשתי באאוטלט של ורטהיימר בשפיים.

- מכנס ריצה רכשתי באיביי מאנגלי אחד.

- כובע ריצה וטייץ ריצה קצר רכשתי בחנות נייקי אחרי איזה 40% הנחה בגלל שכן, בחור שמאמן ריצה עם הנחה.

- חולצות ריצה ארוכות לחורף מנדפות זעה וז'קט ריצה קל רכשתי בדלתא בחצי מחיר בערך.

- שעון ריצה בערך עם כל הפונקציות רכשתי באיביי ב-70 ש"ח, דיי והותר לצרכים שלי.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

1. תמצא לך חבר שהוא איש קבע ותתנפל לו על הכרטיס ההנחה הצהוב (30 אחוז הנחה).

2. תמצא לך חבר טוב מאוד שהוא איש קבע ותתנפל לו על הכרטיס האפור (ללא כסף, יורד לו מהנקודות שהוא מקבל כל שנה על ביגוד ספורט), מה שטוב בכרטיס האפור הוא לא רק שזה ללא שימוש בכספים, אלה גם משתמש בהנחה של החנות ובמעמד התשלום אתה מקבל הנחה של עוד 25 אחוז שנותן הכרטיס עצמו.. וכבר תתחשבן איתו שתחזיר לו בדרך אחרת..

בשתי המקרים ממליץ לך ללכת בסוף עונה או לקנות מהפריטים של סוף עונה\קולקציה ישנה.

שתי הכרטיסים תקפים במגה ספורט ובמשביר לצרכן ואם אני לא טועה גם בH&O

• תוכן חדש...