Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס ct200h

mystopp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני שוקל לרכוש את הרכב הנ"ל, שנתון 2012 ומעלה, ורציתי לשמוע דעות של אנשים שיש להם נסיון איתו. איך הוא משתווה לרכבי יוקרה entry level אחרים כמו ב.מ.וו סידרה 1 או אודי a3? המנוע נשמע עגלתי מעט, האם הוא אכן כזה? אשמח גם לשמוע על מחירי הטיפולים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בכללי, עלות התחזוקה נמוכה מפרמיום גרמני (טיפולים וביטוח) והאמינות גבוהה יותר.

איכות החומרים טובה אך פשוטה למדי והיא אכן "כבדה" ביחס למתחרות.

היא מהווה כרטיס כניסה זול ובטוח לעולם הפרמיום אך הערך המוסף שלה מלבד הסמל הוא חסכון בדלק ותו לא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הי,

לנו יש ct200h 2011 פרימיום-טק

אישית מאד מרוצה מהרכב, גם ברמת האבזור, גם ברמת נוחות הנסיעה ואיכות החומרים.

הרכב עם 136 כ"ס והוא שוקל 1.8, אל תצפה שהוא יהיה מטוס, הוא מגיב יפה במצב ספורט.

בחנתי את כל הרכבים שאמרת החל מהוולוו V40 שהיא הייתה הכי חזקה, והמרצדס A שהרגישה לי פשוטה מידיי ולא מאובזרת, BMW סדרה 1 שהייתה מהנה לנהיגה, אך מושב אחורי קטן ולא נעים. אאודי שהייתה טובה בגימור אבל לא באבזור, לא עשתה לי משהו מיוחד.

בחרתי בלקסוס בגלל האבזור הנדיב מאד (גג שמש, חלונות כהים, מסך מולטימדיה, Keyless, מערכת שמע משודרגת, חיישנים למיניהם וכ'ו) ואיכות הנסיעה הטובה, הרכב מרגיש מוצק על הכביש. הרכב שקט מאד באופן כללי.

צריכת דלק - 1\20 בנסיעה רגועה, בנסיעה קצת יותר אגרסיבית 1\17.

ביטוחים - 4200 למקיף+חובה.

טיפולים - טיפול קטן סביב 950, טיפול גדול 1500-2000 לפעמים יותר..

חווית השירות בלקסוס מצויינת, הופתעתי לטובה :-)

ביטוחים - 4200 למקיף+חובה.

תקלות? אפס.8)

בהצלחה חבר :wink:

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

לטעמי היא בחירה של כניסה לעולם הפרימיום למי שרוצה חבילה מאוזנת ולא מחפש רכב מהנה לנהיגה.

האחרות כפי שציין קודמי לוקחות צדדים שונים קצת יותר קדימה.

לגבי טיפולים, 950 לטיפול קטן זה יותר ממה ששילמתי ב A3 שהיתה לי.

A3

A4

פורסם

כפי שאמרו קודמיי, הרכב הינו אוריס משודרג, כאשר היתרונות הם, חיסכון ניכר בדלק, עלויות אחזקה נמוכות, אמינות, סחירות טובה מאוד המשלבת גם שמירת ערך טובה, תדמית!, האבזור העשיר כבר בגרסת הכניסה והשירות הנודע לחיוב של לקסוס.

מנגד אם אתה מחפש משהו חזק, דינאמי, בעל מיתוג ועיצוב מוחצן ללא ספק הגרמניות מספקות מענה מצויין, אך כך בחשבון עלויות אחזקה, אמינות ועוד...

ממליץ לך לבדוק עם הטרייד של לקסוס הם מקפידים לקחת רכבים תחת חסותם רק תחת התנאים שלהם, אולי תמצא משהו עבורכם

פורסם

רגע רגע, בוא נתחיל ממה *אתה* מחפש ברכב.

האם חיסכון ואמינות הם בראש סדר העדיפויות?

הנאה מנהיגה לא חשובה כלל?

כמה אנשים נוסעים איתך ביום-יום? לספסל האחורי יהיה משמעות כלשהיא אצלך?

אולי אתה צריך את הרכב עם תא המטען הגדול יותר?

אתה לא צריך לענות לי על השאלות כי הם לא קונקרטיות אלא סתם דוגמאות שעלו לי בראש מקריאה של השרשור.

בקיצור, בוא תגיד לנו מה חשוב לך ברכב, בהתאם לאופי הנסיעות שלך. אני מאמין שאחרי זה יהיה הרבה יותר קל לייעץ לך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

הרכב ישמש בעיקר את אשתי. היא לא מתגרזנת, מקסימום נוסעת 140 בקו ישר ואת זה יכול לספק היום כל רכב, אי לכך הנאה מנהיגה היא פרמטר משני. אני מחפש רכב איכותי, נוח ונעים לנהיגה, בתקציב של עד 120 אש"ח. בתחילה חשבתי על אודי A3 או BMW סידרה 1, והן עדיין רלבנטיות עבורנו, ביחוד אם הלקסוס לא תמצא חן בעיני אשתי. הבעיה עם הגרמניות היא חשש מסויים שלנו מהדרך בה המותג מצטייר- אודי וBMW הן רכבים בולטים יותר מהלקסוס.

שמחתי לשמוע שהאחזקה של הלקסוס לא יקרה. על האפשרות של פניה לטרייד של לקסוס לא רק חשבתי אלא אפילו בצעתי, ואני הולך לראות רכב בשבוע הבא.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי CT200 וחבר קנה אוריס. לטענתו תחושת פרימיום שווה את התוספת.

לי אישית קצת קשה עם תנוחת נהיגה נמוכה ומושבים סטייל באקט. גם השלדה דווקא התגלתה כקשיחה ומתנהגת.

יחד עם זאת אני אישית מאוכזב מאיכות ההרכבה. אולי נפלתי על לימון, אולי ידו של מתקין ישראלי לא באה לו בטוב, אבל היו לי קרקושים ורעשים, גומיות, פלסטיקה דהויה ומה לא. מש לא מקובל בשום רכב חדש. על אחת כמה וכמה בותג פרימיום.

פורסם (נערך)
יש לי CT200 וחבר קנה אוריס. לטענתו תחושת פרימיום שווה את התוספת.

לי אישית קצת קשה עם תנוחת נהיגה נמוכה ומושבים סטייל באקט. גם השלדה דווקא התגלתה כקשיחה ומתנהגת.

יחד עם זאת אני אישית מאוכזב מאיכות ההרכבה. אולי נפלתי על לימון, אולי ידו של מתקין ישראלי לא באה לו בטוב, אבל היו לי קרקושים ורעשים, גומיות, פלסטיקה דהויה ומה לא. מש לא מקובל בשום רכב חדש. על אחת כמה וכמה בותג פרימיום.

אם כבר הדיון פה על רכבים היברידים

אז אשמח לשאול האם הלקסוס יותר חסכונית מהאוריס והפריוס ?

ואיך זה משתווה לעומת הרנו מגאן דיזל ?

לגבי סחירות עשיתי חיפוש לרכבי CT200 וראיתי בקושי 5 רכבים לעומת פריוס ואוריס היברידי שיש בשפע האם זה אומר שהלקסוס תיהיה יותר סחירה בעתיד הרחוק ?

לגבי עלויות תחזוקה למרות שהלקסוס נחשב מותג יוקרה האם גם העלויות אחזקה של הלקסוס יותר יקרות מטויוטה ?

לגבי אמינות אין מה לשאול כי בארץ הטויוטה והלקסוס מאוד מוערכים לעומת רנו מגאן דיזל שייקח זמן לשנות את הדעה של הישראלים גם בעוד 10 שנים .

עשיתי בדיקה ושמתי לב שהלקסוס מדורג במקום 5 בקבוצת רישוי לעומת הטויוטה אוריס שמדורג במקום 3 והפריוס שמדורג במקום 4 איך זה יכול להשפיע על עלויות הביטוח ? (במידה וקונים רכב יד שנייה מודל 2011).

אני בטוח שאשכול זה יעזור לפותח השרשור בחיפושים.

יום טוב.

עריכה אחרונה על ידי ram4000
פורסם

אם אני לא טועה האוריס והלקסוס הן אותו רכב כמעט - מנוע וגיר בוודאות זהים.

אני ניסיתי לא מזמן לשכנע את אבא שלי ללכת על אוריס (בסוף הלך על גולף חדשה) ולא זכור לי שהיו הבדלים תהומיים בין השתיים.

צמיגים רחבים יותר וחתך נמוך יותר במעט בלקסוס - קצת פחות נוח מהטיוטה כנראה.

בפנים אני ישבתי גם בלקסוס וגם באוריס ולא הצלחתי לעלות על משהו מרגש שמצדיק תוספת מחיר. דעתי..

אמינות של שתיהן מעולה, עלות טיפולים לא יקרה גם לא ללקסוס.

תשקול לחיוב גם את האוריס אם אתה מצליח למצוא אחת עם נתונים טובים.

פורסם

הלקסוס הזו מבוססת על האוריס אבל בלקסוס אתה מקבל

מושבים נוחים יותר.

מתלים נוחים יותר.

בידוד רעשים טוב יותר.

הנדסת אנוש טובה יותר.

גימור סופי בחומרים טובים יותר.

עיצוב פנים וחוץ טובים יותר.

ניהול מנוע טוב יותר.

ולקסוס בחניה איך שלא תביט על זה ומפתח של לקסוס על מחזיק המפתחות.

זו לקסוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה כמו להשוות בין גולף לבין a3 נכון מנוע-גיר-שילדה זהים, אבל בלקסוס יש יותר פיצירים/נוחות/איכות/ סמל.

אותו סוס, מרכבה שונה(ההבדל במחיר).

פורסם

אני אישית לא הבנתי מה הקשר בן הלקסוס הזאת ליוקרה.

הכל זועק מבפנים קורולה עם מושבי עור.

מנוע עגלה.

רכב מאוד שקט, עיצוב היי טקי

• תוכן חדש...