Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי סובארו אימפרזה 2006. לא מזמן גנבו לי חלק ברכב שאיני יודע את שמו, מצרף תמונה:

2015-06-30_2032.png

הלכתי למוסך והם אמרו שזה משהו של אלפי שקלים (הזוי קצת) ולא ידעתי את השם של החלק על מנת לחפש עוד מידע באינטרנט ולהשוות מחירים. אז ראשית אם תכתבו לי את השם בעברית ובאנגלית של החלק הזה אודה לכם מאוד!

אם אתם מכירים מקומות שמוכרים את החלק בזול תכתבו בבקשה.

בנוסף האי סימטריה מאוד מפריעה לי בעין ואני מעוניין לפרק את החלק השני ולשמור אותו במחסן עד שאני אקנה חלק חדש (אני בטח אזמין מאיביי וזה יקח איזה חודש-חודש וחצי רק שיגיע) אתם יכולים להסביר לי כיצד לעשות זאת? אם יש מדריכים/סרטונים או משהו יותר מאשמח. האם החלק יישמר טוב במחסן? כיצד אתם מציעים לי לאחסן אותו? והאם כל החלקים האלה זהים או שאני עלול לקנות חלק כזה שיהיה שונה מהחלק השני שברשותי (אני בן אדם שמאוד קשה לו עם חוסר סימטריה)

עריכה אחרונה על ידי שלום לכם
פורסם

רשמתי 2005 כי בשנת 2006 הייתה מתיחת פנים לאימפרזה.

ואם הרכב שלך כמו בתמונה ששמת החיפוש של 2005 רלוונטי.

בקשר להרכבה זה נראה קליפסים ופשוט להרכבה, אלא אם כן ישנו שבר וזה כבר בעיה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
רשמתי 2005 כי בשנת 2006 הייתה מתיחת פנים לאימפרזה.

ואם הרכב שלך כמו בתמונה ששמת החיפוש של 2005 רלוונטי.

בקשר להרכבה זה נראה קליפסים ופשוט להרכבה, אלא אם כן ישנו שבר וזה כבר בעיה.

מה הכוונה מתיחת פנים?

פורסם (נערך)

זאת האימפרזה אחרי מתיחת הפנים 2006-2008

1514f083dfa59721176d5298da010110.jpg

לחלק הזה קוראים כיסוי פנס ערפל, תנסה בפירוקיות או ב”מאגר“(תריץ חיפוש בגוגל), זה חלק נפוץ.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

בנוסף האי סימטריה מאוד מפריעה לי בעין ואני מעוניין לפרק את החלק השני ולשמור אותו במחסן עד שאני אקנה חלק חדש (אני בטח אזמין מאיביי וזה יקח איזה חודש-חודש וחצי רק שיגיע) אתם יכולים להסביר לי כיצד לעשות זאת?

תזמין 2 ותעמיד את הרכב באותו מקום שגנבו את הראשון :)

A3

A4

פורסם
זאת האימפרזה אחרי מתיחת הפנים 2006-2008

1514f083dfa59721176d5298da010110.jpg

לחלק הזה קוראים כיסוי פנס ערפל, תנסה בפירוקיות או ב”מאגר“(תריץ חיפוש בגוגל), זה חלק נפוץ.

איך אני מרכיב/מפרק את זה, יודע אולי? (לפי התגובה אתה נראה כמו אחד עם לא מעט ידע בנושא)

תזמין 2 ותעמיד את הרכב באותו מקום שגנבו את הראשון :)

באמת שאני לא מבין למה לא גנבו גם את השני... כאילו להשאיר לי חלק אחד כדי שאני ארגיש עוד יותר רע. כמו הפלסטינאי שטען שגנבו לו נעל אחת ואת השנייה השאירו לו כדי שידע שהמוסד היה שם.

פורסם

כשתקבל את החלק, לפי הקליפסים תבין איך להרכיב אותו.

מאחר והוא לא מחוזק עם ברגים, יתכן ולא גנבו לך, אלא הוא השתחרר עם הזמן.

פורסם (נערך)

אל תפרק כלום, זה פלסטיק שעמד 10 שנים בשמש, לקליפסים יש נטייה להישבר.

יגיע החדש תרכיב, בינתיים תחנה את הרכב הפוך - שלא יציק לך בעין.8)

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כשתקבל את החלק, לפי הקליפסים תבין איך להרכיב אותו.

מאחר והוא לא מחוזק עם ברגים, יתכן ולא גנבו לך, אלא הוא השתחרר עם הזמן.

אם הוא היה משתחרר הייתי רואה אותו ליד האוטו, החניתי את האוטו וכשחזרתי הוא לא היה שם.

אל תפרק כלום, זה פלסטיק שעמד 10 שנים בשמש, לקליפסים יש נטייה להישבר.

יגיע החדש תרכיב, בינתיים תחנה את הרכב הפוך - שלא יציק לך בעין.8)

התחלתי לנסות להוציא את זה עם היד בלבד וכמעט הצלחתי, הפחד היה להפעיל יותר מידי לחץ עם היד שיגרום לשברים או משהו כי כל העסק שם הרגיש מאוד עדין. בנתיים הזמנתי ערכת פלסטיקים כזאת באיזה 7 שקל בשביל הדברים האלה נחכה שהיא תגיע.

בנוסף שאלה לי אליכם. אני לא מעוניין לקנות חלקים גנובים, איך אדע שאני קונה בפירוקיה חלקים שלא גנבו ומכרו אותם? (מוכן לשלם מעט יותר)

• תוכן חדש...