Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חניתי ליד אתר בנייה לא רחוק מהבית וכל הרכב מהפגוש עד המכסה מנוע התמלא בכתמי מלט

כשחזרתי לרכב לא שמתי לב ואח"כ נתתי את הרכב לאשתי והמלט התייבש.

התקשרתי למשרדי הקבלן והפנו אותי למנהל עבודה ונתנו לי פעמיים טלפונים לא תקינים/לא שלו (יכול להיות בטעות). הלכתי לאתר בניה וקיבלתי מאחד העובדים את הטלפון שלו והתקשרתי אליו כדי לראות מה אפשר לעשות (אולי יש פתרון)

הבחור התחיל להאשים אותי ולהגיד לי למה לא שטפת את הרכב תוך 4 שעות, ומה הוא צריך לטפל בכל השכונה... ועוד ועוד

השאלה מה מומלץ לעשות?

האם אני צריך להתאמץ ולמצוא פתרונות להוריד את המלט בלי לפגוע בצבע או להכניס למכון שטיפה שמפרסם שיכול לטפל בכתמים כאלו (שככל הנראה יכול לעשות גם נזק)

האם לפנות לשמאי? האם לפנות ישר לבית משפט לתביעות קטנות (יש לי צילומים של הרכב ושל רכבים נוספים שחטפו את ה"גשם")? האם לדבר עם הביטוח (סוכן) שלי ושהם יטפלו בעניין?

כמה בערך הנזק של צביעת כל הרכב (לאחר גירוד הכתמים)

מצטער על החפירה (זה לא רכב חדש - אבל כואב נורא שככה זה נראה), ותודה על העזרה

פורסם

לפי הגשם שאתה מדבר עליו - הקבלן לא עובד כמו שצריך מכיוון שבשביל לצקת בטון ליסודות או לשלד יש להשתמש במשפך מתאים ולא להשפריץ כמו איזה בבון באפריקה.

ברכב הראשון שלי (פונטו 99) היו טיפות בטון וניסיתי לגרד עם סכין, זה אפשרי אבל יכול לפגוע בצבע הרכב.

אני בטוח שיש טיפול יקר שמוריד את זה אבל לא הייתי נושא בעלות לבדי אלא פונה לקבלן המבצע שאחראי על המפגע הזה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

ברכב הקודם של אבא שלי היה סיפור דומה - לאחר שפוליש כשל בהורדת נתזי הבטון ולאחר שהקבלן סירב לפצות, הסוגיה הובאה לפתחו של ביהמ"ש לתביעות קטנות.

הקבלן הפסיד במשפט וחויב לשלם עבור צביעה כוללת לרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לעונים והתשובות שמאד עוזרות (למרות שהם סותרות....חחחחח)

אלכס - כן יש ביטוח מקיף (אבל אצטרך לשלם השתתפות + להעלות את ערך הפוליסה)

ליעד - פניתי למשרדי הקבלן והפנו אותי למנהל העבודה - שהאשים אותי. כתבתי את הסיפור בהודעה הראשונה

אלעד - אני סטודנט ואין לי אפשרות להשקיע הרבה ברכב ישן ושלא בטוח שאראה את הכסף בחזרה במקרה שאפנה לקבלן, לכן אני שוקל לפנות לתביעה לפני הטיפול

האם זה אפשרי? איך קבעת את סכום התביעה? האם פנית לשמאי? האם ביצעת את את הצביעה הכוללת לפני התביעה?

בבקשה פרט לי מה עלי לעשות

שוב תודה על הקישורים וההסברים

פורסם

אלעד המון תודה על העזרה

איך ידעת בכמה סכום לתבוע? אני יודע שיש הרבה מקומות לצביעה רובם גרועים והצבע לא נשאר להרבה זמן (וכך גם המחיר)

האם תוכל לפרט לי מה בדיוק עשית ועל כמה תבעת אותו? ואיך קיבלת את הכסף? (האם הוא שילם לפי הסכום שהוצאת על הצביעה? האם בצביעה איכותית?)

ומיץ פטל גם המון תודות אבל..

אני סטודנט שלומד הרבה וגם עובד הרבה שעות

אין לי את הזמן להשקיע בניקוי עצמאי של הרכב (וגם כסף) - מה גם שאני לא מומחה בניקוי קשה כזה ויש סיכוי טוב שאעשה נזק, ומהבחינה השנייה של לתת לבעל מקצוע (גם לוקח זמן לחפש אחד טוב + הזמן של הטיפול) ולהוציא הרבה כסף מכספי ובסופו של דבר לוותר לקבלן כי זה סכום מועט יחסית לתביעה

אולי אני טועה אבל חושב שהוא צריך לשלם על הנזק או לפחות לדאוג לניקוי טוב ולא לנפנף (חוץ מזה שאני בטוח שיש לו ביטוח על נזקים מעין אלה)

פורסם (נערך)

תתחיל בהקלטת שיחות הכי חשוב!! כדי שלא יהיה לו סיכוי להתנער.

תשים פתקים של מס' פלאפון שלך לשאר הרכבים שנפגעו, תתאגדו תגשו לקבלן תקליטו הכל.

אולי משהו מהנפגעים יותר בקיא ממך בכל הקשור לתביעה וזה יעזור... אל תוותרו להם!! כנראה תצטרך שמאי.

חוץ מזה זה שווה את הטרחה, בסופו של דבר תקבל רכש שצבוע כמו חדש!!

תשתדל להתעקש על הצביעה הכי טובה ויקרה למען יראו וייראו.

בהצלחה!!!!!

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

תחכה עם זה, תנסה למצוא חומר ממיס לבטון.

אתה חושב שצביעה בארץ משתווה לצביעה מקורית?

צביעה צריכה להיות הפתרון האחרון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא חושב שאתקשר שוב אליהם פשוט אשלח מכתב תביעה ונראה את התגובה

פניתי כבר לכמה בעלי רכבים (אחד פרסם למכירה סוברו DL - ולפי איך שהרכב נראה לא ממש מעניין אותו העניין) לאחד שמתי פתק ולא התקשר והשלישי גם לא ממש יודע מה לעשות

תשתדל להתעקש על הצביעה הכי טובה ויקרה למען יראו וייראו.

בהצלחה!!!!!

האם תוכל להמליץ לי על מקום לצביעה טובה ויקרה?

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי ואני לא מכיר בכלל

אני רוצה ללכת ולבקש הצעת מחיר

מתי כדאי לקחת שמאי? עכשיו שכל הגושים על הרכב? או לאחר שניסו להוריד? מה לעשות עם הערכת השמאי לא מגיעה לסכום שצריך כדי לבצע צביעה איכותית?

תודה רבה

• תוכן חדש...