Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת התחממות גיר - רנו פלואנס

VVISHEISKY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב

אולי מישהו שמע על הבעיה או יודע פיתרון?

הבעיה שלי היא "התחממות גיר" GEARBOX OVERHEATING

אתחיל מההתחלה:

רכשתי לא מזמן רנו פלואנס שנת 2011 דיזל אוטומט עם 132 אלף (כרגע זה עומד על 148 אלף) שלא ביקרה במוסך מורשה אבל כן הייתה מטופלת במוסך.

לפני חודשיים התחילה להופיעה לי תקלה של התחממות גיר בבוקר לפני שהנעתי את האוטו בכלל.

אחרי שאני מניעה מחכה דקה והתקלה נעלמת!

הייתי במוסך ובדקו לי תקלות ולא ראו כלום ב"לוג" של המחשב.

אציין שהבעיה בחודשיים האחרונים נהייתה חמורה יותר:כל פעם שאני בא להניעה הבעיה קופצת.

אבל אמרו לי בשני מוסכים מורשים של רנו על ידי אנשים שעובדים שמה שהבעיה מוכרת ואין מה לעשות אלה רק להחליף מחשב גיר והעלות כולל עבודה יוצא 5800 שח ואחריות היא לשנה.(וכמובן הרכב כבר לא באחריות).

אשמח לתגובות.

תודה

ודים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהיכן אתה בארץ ? זה מקרה קלאסי,בו כדאי להשאיר את הרכב במוסך /מכון גירים אוטומטיים ללינת לילה.בבוקר,יחברו

סורק תקלות/מחשב אבחון ואז יניעו את הרכב.במצב הזה רוב הסיכויים שקוד התקלה יבצבץ לו.

יש מוסכים רבים שמתמחים בצרפתיות וגם מכוני גירים טובים שמומלצים בפורום אם תכתוב מהיכן אתה תקבל המלצות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי להכיר את הרכב ואת הגיר כמה מחשבות פרטיות.

בעיית התחממות כשהגיר קר מקורה כמובן מחיווי/חיישן/מחשב תקול, האם זה מפריע לך בחיי היום-יום? אם לא למה לגעת?

יתכן ומדובר בתקלה פשוטה כמו חיישן או מגעים. מכון הגירים של ספי בסגולה הומלץ לא פעם, שווה לקפוץ לחוות דעת מקצועית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאזור חיפה

דיברתי עם מספר חברות במרכז שמתעסקות בתיקון מחשבי רכב

אחד הציעה 4500 כולל עבודה עם אחריות ל-3 חודשים

עוד אחד ביקש 2250 ולהשאיר את האוטו ל4 ימים

עוד אחד אמר שהוא עובד על התקלה כבר חודשיים בלי הצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
שלום רב

אולי מישהו שמע על הבעיה או יודע פיתרון?

הבעיה שלי היא "התחממות גיר" GEARBOX OVERHEATING

אתחיל מההתחלה:

רכשתי לא מזמן רנו פלואנס שנת 2011 דיזל אוטומט עם 132 אלף (כרגע זה עומד על 148 אלף) שלא ביקרה במוסך מורשה אבל כן הייתה מטופלת במוסך.

לפני חודשיים התחילה להופיעה לי תקלה של התחממות גיר בבוקר לפני שהנעתי את האוטו בכלל.

אחרי שאני מניעה מחכה דקה והתקלה נעלמת!

הייתי במוסך ובדקו לי תקלות ולא ראו כלום ב"לוג" של המחשב.

אציין שהבעיה בחודשיים האחרונים נהייתה חמורה יותר:כל פעם שאני בא להניעה הבעיה קופצת.

אבל אמרו לי בשני מוסכים מורשים של רנו על ידי אנשים שעובדים שמה שהבעיה מוכרת ואין מה לעשות אלה רק להחליף מחשב גיר והעלות כולל עבודה יוצא 5800 שח ואחריות היא לשנה.(וכמובן הרכב כבר לא באחריות).

אשמח לתגובות.

תודה

ודים

שלום,

הייתה לי תקלה כזאת כשהמצבר נחלש לפני שנתיים.

החלפת המצבר פתרה את הבעיה (למרות שהאוטו הניע).

היום התקלה חזרה. אנסה שוב להחליף מצבר.

מקוה שיפתור גם הפעם.

ממליץ לבדוק.

דן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...