Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן ללמוד QA?

avk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איפה הייתם ממליצים ללמוד בודק תוכנה(QA)? אני יודע שבכל המקומות ש"מבטיחים למצוא לך עבודה" הם לא באמת מקיימים את ההבטחות, אז מה שחשוב לי זה איכות הלימוד והסבלנות ללמד אנשים שפחות באים מהתחום.

הבנתי דווקא שג'ון ברייס פחות מומלצים והאקר יו דווקא לא רעים.

יש המלצות?

תודה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אני בטוח שאם תציין מאיזה איזור אתה יהיה לחברים קל יותר לשלוח לך אופציות.

בכל מקרה, לאחרונה אני רואה הרבה פרסומים של הטכניון ללימודי QA. תחום מומלץ?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

צודק, שכחתי לרשום איזור. אני גר באיזור המרכז ועובד כעת בראש העין.

אין לי בעיה עם כל איזורי המרכז.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)

יש לי חבר שלמד בהאקר, הלימודים היו בסדר גמור והוא סיים אותם בהצטיינות, אך ההבטחות בדבר מציאת עבודה זה חרתא - כך גם כתוב באותיות הקטנות של החוזה, אם כי בנוסח שונה :)

כשהחל להיכנס לתחום ובמהלך לימודיו בהאקר פגש אדם [איתי] שעזר לו מאוד. החבר הבין שבלי ניסיון יתקשה למצוא עבודה, ולכן התמחה אצל איתי בסטארט-אפ בהתנדבות למספר חודשים, וכיום איתי פתח מכללה באזה"ת פ"ת שבה מלמד מקצועות מהתחום. החבר אמר שלפני הרשמה להאקר הוא ממליץ להיוועץ לך להיוועץ באיתי לא רק בגלל הלימודים עצמם, אלא בגלל הקשרים שתיצור וההבנה על מצב השוק. חברי עובד כיום בחברה גדולה ונהנה משכר טוב ותנאים מעולים [המון טיסות למקומות מעניינים]. בסה"כ הוא המליץ על האדון שלעיל מתוך ניסיון אישי מוצלח עמו בלבד. בנוסף ציין שתיקח בחשבון שניסיון זה הדבר הקריטי ביותר בתחום. פחות משנה מהיכן התעודה שלך.

זה האתר:

http://www.svcollege.co.il/#!contactus/cvrh

אתה מוזמן להצטרף לקבוצת הפייסבוק:

https://www.facebook.com/groups/298606783582710/716840985092619/?notif_t=group_activity&__mref=message_bubble

אני לא מכיר את התחום בשיט, וזוהי המלצה של חבר קרוב מאוד שלי, מתוך נסיונו האישי בלבד.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לאף אחד לא באמת אכפת מלימודי קיו איי בתור מעסיק.

זה בטח לא נחשב כניסיון וגם לא כל כך מוסיף בקורות חיים.

זה בעיית ביצה ותרנגולת , אבל רוב הקורסים הם דיי חרטא.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...