Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן..

אני לא הכי מתמצא ואשמח לעזרה!

אני סטודנט שמחפש רכב יד שניה שיתאים למספר דרישות שלי.

גיר אוטומטי.

צריכת דלק ממוצעת+

מבחינת ביצועים שידע לעלות עליות (לומד באריאל - כל הדרך עליות) אבל מנגד שלא יקפיץ את המחיר לשמיים.

רכב שמבחינת אחזקה יהיה הכי משתלם.

מחפש בכיוון של עד ה45 אלף שקל, ומנגד שנת ייצור כמה שיותר גבוהה.

עד עכשיו הסתכלתי על מספר דגמים,

טויוטה יאריס, קיה ריו, סוזוקי סוויפט, יונדאי i20.

אשמח לעזרתכם והמלצותיכם, תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Shahar Sibahi
פורסם

היונדאי מספקת שנתון די חדיש,אמינות טובה ואיבזור לא רע כבר בגירסת הבסיס,יש גם את הפיאטסה שמבחינת מנוע די דומים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם בעד ההצעות של יוליאן, גם הפיאסטה וגם היונדאי מאובזרות לא רע, בטיחותיות (5/5 כוכבים במבחני הריסוק, ABS וESP כסטנדרט, בפיאסטה 7 כריות אוויר וביונדאי 6 כריות אוויר), לשתיהן יש מערכת מקורית עם שליטה מההגה ואבזור חשמלי מלא.

לדעתי הפיאסטה יותר נוחה לנסיעה, אבל מרגישה יותר עצלה מהיונדאי.

בכל מקרה שתיהן מכוניות טובות בסך הכול עבור הדרישות שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בקתציב שלך אתה מקבל יאריס מיושנת וישנה מאוד, עם גיר רובוטי בין הגרועים שעלו על כבישי ישראל.

סוויפט ומאזדה 2 יתמודדו טוב עם עליות אבל יחד עם זאת לא יהיו חסכוניות כל כך בדלק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
בקתציב שלך אתה מקבל יאריס מיושנת וישנה מאוד, עם גיר רובוטי בין הגרועים שעלו על כבישי ישראל.

סוויפט ומאזדה 2 יתמודדו טוב עם עליות אבל יחד עם זאת לא יהיו חסכוניות כל כך בדלק.

מצאתי כמה אופציות של יאריס משנת 2010 עם גיר אוטומטי.

זה נחשב עדיין לאופציות רעות??

פורסם

גם ברישיון הרכב גיר רובוטי יופיע כגיר אוטומטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם איני טועה, היאריס נמכרה עם הגיר הרובוטי עד 2012. גם ב50% ממחירון לא הייתי לוקחת רובוטי ללא היל הולדר. (כותבת דברים אלה מתניידת עם גיר רובוטי חד מצמד של פיאט קרוב לשנתיים בערים הרריות).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

קודם כל תודה לכולם.

דבר שני .. בשורה התחתונה איזה מהבאות הכי משתלמת (במידה ואני מעלה את התקציב)

מבחינת ביצועים,אבזור, ושוק חלפים..?

קיה ריו

, סוזוקי סוויפט,

יונדאי i20

.

עריכה אחרונה על ידי Shahar Sibahi
פורסם

השאלה לדעתי היא כמה זמן אתה מבלה בנסיעות ללימודים ומהלימודים, לפי זה יהיה לי קצת יותר קל לתת חוות דעת. אני באופן אישי אוהב את הריו, לדעתי זה רכב יפה שנותן ביצועים טובים והמחיר שלו סבבה (אבל יותר ממה שרשמת בהתחלה). בכל מצב שלושת הרכבים לדעתי מצוינים אז כך או כך אתה תהיה בסדר.

פורסם
השאלה לדעתי היא כמה זמן אתה מבלה בנסיעות ללימודים ומהלימודים, לפי זה יהיה לי קצת יותר קל לתת חוות דעת. אני באופן אישי אוהב את הריו, לדעתי זה רכב יפה שנותן ביצועים טובים והמחיר שלו סבבה (אבל יותר ממה שרשמת בהתחלה). בכל מצב שלושת הרכבים לדעתי מצוינים אז כך או כך אתה תהיה בסדר.

אני חושב שנדב סיכם את זה הכי טוב. הכל עניין של תדירות הנסיעה.

סה"כ ההבדלים בין הרכבים לא מאד גדולים והתקציב שלך סבבה, לא נמוך מידי.

פורסם

ממה שאני מכיר ויודע (ואני לא מומחה גדול), הi20 אמנם חסכונית בדלק אבל נוחות הנסיעה בה לא מרשימה בנסיעה בכבישים בין עירוניים. העיצוב של הקיה ריו מאוד צעיר ומודרני (זה בדרך כלל מה שצעירים מחפשים לא?) יש לה ספסל אחורי מרווח (אפשר לקחת טרמפיסטים ולהשתתף בהוצאות הנסיעה) והתא מטען ענק. בסופו של יום כמו שכתבו כאן לפניי, שלל האפשרויות שציינת טובות. אני קצת נוטה לכיוון של הקיה ריו אבל זאת כבר החלטה שלך.

פורסם

קח בחשבון שקיה ריו כמו בקישור ששמת - הדור החדש, החל מ 2012 - לא נכנסת לתקציב של 45000 ש"ח. אפילו לא ידנית. (אני יודע כי חיפשתי כזאת לפני כמה חודשים).

ריו אוטומטית מהדור החדש - 2012 והלאה- זה 60,000 ש"ח ומעלה.

הדגם הקודם - עד 2012 - נחות משמעותית. אבל המחיר שלהם מאוד אטרקטיבי והשוק מוצף בהם.

קודם כל תודה לכולם.

דבר שני .. בשורה התחתונה איזה מהבאות הכי משתלמת (במידה ואני מעלה את התקציב)

מבחינת ביצועים,אבזור, ושוק חלפים..?

קיה ריו, סוזוקי סוויפט, יונדאי i20

.

• תוכן חדש...