Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד שבוע וקצת, לאשתי יש יום הולדת 30. הסימבוליות של הגיל פחות חשובה לה (וגם לי), אך ביחד עם נסיבות חיינו בעת האחרונה, ברצוני לעשות קצת מעבר ועלה לי רעיון לעצב תליון מזהב (יחסית קטן - היא אוהבת דברים עדינים) ולרכוש ביחד איתו שרשרת כמתנה ליום ההולדת.

ברם, כדרכי בקודש בתק' האחרונה, התבשלתי הרבה, הייתי לא החלטי והבאתי עצמי למצב בו הזמן דוחק. לבד מכך, הרעיון בראש שלי (אף שיש לי סקיצות שיכולות להסביר) ואני זקוק למישהו שיהפוך אותו הלכה למעשה.

לסיכום,

אודה להמלצה ממקור ראשון על מעצב/מעצבת תכשיטים בחסד, אמין, שירותי, עם מחירים סבירים והכי חשוב, כזה שיכול (גם אם בתוספת תשלום) לעמוד במסגרת הזמן הדחוקה, כדי שיוכל להביא את הרעיון שלי לביצוע.

עדיף בחיפה והסביבה.

תודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תחפש את תכשיטי 'בילי' ברמת החייל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

יש בקניון קסטרא את עדה עיצובים, בחורה מקסימה שעושה עבודות קאסטם ברמה גבוהה מאוד (העיצובים הרגילים שלה פחות לטעמי). פעמיים עיצבתי אצלה שרשראות ושתיהן יצאו בדיוק כמו שרציתי.

ממש בסדר מבחינת זמנים ומחיר, אם כי יש לציין שבשתי הפעמים אני רציתי שרשראות מכסף ולא מזהב.

מומלץ מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה, שניהם ייבדקו כבר מחר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...