Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הציעו לי לעבוד בחברת הפצה\משלוחים שנמצאת באזור מגורי.

משעה 8 בבוקר ועד השעה 17:30 בערב.

העבודה היא הפצה של דברי משלוח שאנשים הזמינו.

זה יכול להיות כרטיסי ישראכרט\תמי 4\מכשירי סלולר\ממירים של הוט\יס\ניירת

נאמר לי שעל חלק מין המוצרים אנחנו אמורים להתקין ללקוח (עוברים הדרכה מטעם החברות שדורשות זאת).

השכר הוא 6 אלף לחודש אם מקבלים רכב קטן של העבודה.

אם עובדים אם הרכב הפרטי זה 6 אלף + 3 אלף תחזוקת רכב = 9 אלף שח.

עבודה 6 ימים בשבוע. שישי עד 14:00.

החברה נקראת ש. ויסמן הפצה

האם למישהו היה פעם ניסיון בהפצה מסוג זה?

האם השכר משתלם?

פורסם

הכי טוב עם הרכב של העבודה.

אפרופו עבודה בהפצה,לחבר טוב הציעו עבודה כנהג הפצה ואמרו לו שכול דוח תנועה שהוא עושה

הם לא משלמים זה הגיוני?

הוא צריך לפרוק סחורה ליד מסעדות ולעצור בת"א באדום לבן או מקומות אחרים שאסור לעצור

מוצרי מזון קפואים והם אמרו שהעלות על הדוחות על חשבונו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נשמע חשוד משהו,שלא יסתפק במילה שלהם בלבד.

כמו שבעלי חברות הובלות אומרים לנהגי טריילרים\סמי טריילרים שמובילים חול\חצץ וכו',להעמיס מעל המותר (בד"כ 20-25טון לאמבטיה)

וכשתופסת אותם משטרה הם מקבלים דו"ח ע"ס נדמה לי 250ש"ח בלי נקודות,אז "משתלם" להם להעמיס יותר..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כן תודה.

הבעיה על דוחות חניה בעיקר כי אין מקומות עצירה נורמלים בת"א אז צריך לחנות באדום לבן/או קצת על המדרכה

ועל זה הם לא משלמים.

פורסם
זה הרבה שעות עבודה, מי שעובד 08:00-17:30 חמישה ימים בשבוע, לא אמור לעבוד ביום שישי.

אתה אוסטרלי? איפה אתה עובד אני רוצה גם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בישראל, דווקא יש חוקים בנוגע לזה.

החל משעה 43 בשבוע, חייבים לשלם לך שעות נוספות.

עובד שבמקום עבודתו נהוג שבוע עבודה של 5 ימים יהיה זכאי לגמול שעות נוספות על כל שעה שמעבר ל-8 שעות ו-36 דקות בכל יום, או עבור כל שעה מעבר ל-43 שעות שבועיות. (במקומות עבודה מסוימים קיימים הסכמים קיבוציים המגדירים יום עבודה כיום שבו עובדים 9 שעות, ובמקומות אלה ישולם גמול שעות נוספות החל מהשעה העשירית).

עובד שבמקום עבודתו נהוג שבוע עבודה של 6 ימים יהיה זכאי לגמול שעות נוספות החל מהשעה התשיעית בימים א'-ה', והחל מהשעה השמינית בימי שישי.

בכל מקרה אם עבד בשבוע מסוים מעל 43 שעות, הוא יהיה זכאי לגמול שעות נוספות החל מהשעה ה-44 באותו שבוע, גם אם בחישוב יומי הוא לא עבר את המכסה.

בקיצור, שבוע עבודה בישראל זה 43 שעות, 8 שעות, 36 דקות כפול 5.

כל מה שמעבר לזה, חייבים לשלם לך שעות נוספות. יש מעסיקים, שאצלם יום עבודה הוא 8 שעות, וביום שישי עובדים יום קצר, ויש מעסיקים שמראש קובעים יום עבודה של 9 שעות (8:30, אם מוציאים מזה חצי שעה הפסקה), כדי לא לעבוד ביום שישי.

אם עובדים גם 9 שעות ביום וגם יום שישי, אז כל שעה מעבר ל43 שעות שבועיות היא שעה נוספת, והתשלום עליה הוא כעל שעה נוספת (125% על שעתיים ראשונות, 150% על שעה שלישית ואילך).

יכול להיות, שאם המעסיק קבע שתעבוד שעות נוספות, הוא כבר חישב את הגמול על שעות נוספות בתוך המשכורת (ככה היה לי בעבודה קודמת).

אגב, מותר למעסיק להעסיק אותך עד 4 שעות נוספות ביום, אך לא יותר מ12 שעות נוספות בשבוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז לא הבנתי.

הוא טוען שהשכר הגלובלי הוא 6 אלף אם עובדים אם הרכב שלהם.

וכמו שרשמתי העבודה היא ב 8 בבוקר מיכיוון שצריך להעמיס את ההפצות לרכב בכדי שב 8 וחצי כבר נצא למשלוח הראשון.

5 ימים בשבוע מ 8 עד 17:30.

שישי עד 14:00 - 14:30.

יכול להיות ששעות נוספות מחושבות כבר בתוך ה 6אלף גלובלי?

פורסם

אם זה גלובלי אז כנראה שכן.

במידה ולא אמר לך בראיון שהשכר הוא 6 לפני שעות נוספות אז כן.

פורסם

אתה עובד 271 שעות בחודש ממוצע ומשתכר 6000 שזה 22שח לשעה וזה הרבה פחות משכר המינימום ולא דיברנו על 61 שעות נוספות בימי העבודה שהם שכר של 125% ועוד 24 שעות חודשיות שהם שעות עבודה בימי המנוחה שלך שהשכר עבורם הוא 150% מינימום עפ חוק!

כלומר שכר מינימום חודשי 4650

שכר עבור נוספות 1900

שכר עבור עבודה בימי שישי 750

=7300

שזה שכר המינימום שאתה אמור לקבל עפ חוק רק עבור שעות עבודה בלי שאר תוספות אם ישנם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

החברה נקראת ש. ויסמן הפצה

-שוק- נשבע שזה לא אני. אצלי היית משתכר יותר, כחוק.

ובכללי, למרות שנראה שהתשלום נמוך, אם אתה כרגע בלי עבודה, הייתי ממליץ לקחת את זה. אתה אף פעם לא יכול לדעת מהיכן תגיע ההזדמנות הבאה. כתבת שאתה אמור לעבור הדרכות שקשורות למה שתפיץ, מה שיכול לפתוח קשרים מול גורמים נוספים. לך תדע לאן זה יוביל.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
אתה עובד 271 שעות בחודש ממוצע ומשתכר 6000 שזה 22שח לשעה וזה הרבה פחות משכר המינימום ולא דיברנו על 61 שעות נוספות בימי העבודה שהם שכר של 125% ועוד 24 שעות חודשיות שהם שעות עבודה בימי המנוחה שלך שהשכר עבורם הוא 150% מינימום עפ חוק!

כלומר שכר מינימום חודשי 4650

שכר עבור נוספות 1900

שכר עבור עבודה בימי שישי 750

=7300

שזה שכר המינימום שאתה אמור לקבל עפ חוק רק עבור שעות עבודה בלי שאר תוספות אם ישנם

איך חישבת 271 שעות?

9.5 שעות עבודה ביום חול + 6 שעות עבודה ביום ו יוצא 214 שעות.

• תוכן חדש...