Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני מספר שבועות נכנס ברכבי רכב, לקחתי את פרטי הנהג והרכב, והגשתי לביטוח שלי,שמאי בדק את הרכב, הם שלחו אותי לפחח. אותו פחח לא מצא חן בעיני, הודעתי לשמאי ולחברת הביטוח שאיני מתכוון לתקן את הרכב אצל אותו פחח, וניגשתי לפחח שלי, שמסתבר שיש לו גם הסכם עם חברת הביטוח שלי, אם עד כן הדברים היו פחות או יותר ברורים, עכשיו הכל מתחיל להיות מעט מטושטש.

הרכב נכנס לפחח ''שלי'' (פחח שעשה לי קוסמטיקה ברכב, כשרק קניתי אותו) ליומיים, בסיום היומיים , התבקשתי לרשום שיק על סכום מסוים, רשמתי שיק דחוי ל90 ימים, ומאז אני ממתין. התקשרתי לחברת הביטוח, לברר איפה עומד המצב, ולאחר מספר דקות, מתקשר אליי השמאי, וגוער בי על כך שפניתי לביטוח ולא אליו ישירות. למה? איני יודע.

לפני מספר ימים התקשרתי לשמאי, שוב לברר איפה המצב עומד. השמאי אמר ''התביעה נשלחה,ומחכים לכסף''. מכיוון שאותו אדם שנכנס ברכבי, הוא לא בדיוק הישראלי היפה, שאלתי אם הוא מודה, והאם אין לי צורך לפנות לעורך דין מטעמי, תשובת השמאי הייתה, שרק לאחר 90 ימים מיום הגשת התביעה, ניתן לקבל תשובה. מיותר לציין, שאת התביעה הוא הגיש הרבה אחריי התאונה, ומן הסתם, עד שיעברו 90 ימים מיום הגשת התביעה, כבר יגיע מזמן מועדן פירעון השיקים הדחויים שנתתי לבעל המוסך, וכן לשמאי.

שאלתי, האם התנהלות הדברים היא תיקנית, או שבאמת משהו קצת מסריח פה, אחריי הכל, זו התאונה הראשונה שעשיתי בחיי, ומעולם לא היה לי ניסיון מול חברות ביטוח, משאלות ששאלתי את הסובבים אותי, קיבלתי סחרחורת, ואני מקווה לקבל תשובה אמתית, כאן בפורום, תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
פורסם

אין דבר כזה שמקבלים תשובה אחרי 90 ימים.

תיצור קשר עם חברת הביטוח שלך שתיצור קשר עם הבחור ותבדוק איפה הדברים עומדים, או שתיצור איתו קשר אתה.

פורסם

יש לי תחושה שמה שעשית כדרך הפחח שלך זה התנהלות שהוא מבצע בשבילך לכאורה מול חברת הביטוח של הפוגע, האם שלחו לך מחברת הביטוח שלך טופס אישור אי הגשת תביעה שמסרת לפחח לשם ההתנהלות? אם כן , זה מסביר את התהליך שהוא מבצע עבורך.

עם זאת , לגבי עניין ה90 יום למענה - לא הגיוני בעליל. על פי חוקי המפקח על חברות הביטוח זמני טיפול משליחת התביעה לא יעמדו מעל 30 ימים קלנדרים לתשובה ראשונית, דהינו משהו פה התעכב ובצורה לא נורמלית.

תביעה ממוצעת עשויה להתארך כחודשיים, מעבר לכך יש פה משהו חריג או עיכוב שמישהו יצר בתהליכי התביעה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני גם במצב שלך לי ניכנסו באופנוע נישלחתי על ידי חברת הביטוח של הפוגע למוסך ונישלח שמאי וגם אני נתתי שיק ל-90 יום גם למוסך וגם לשמאי ,במוסך נימסר לי שכעבור 45 יום לערך הכל מסתיים ןלאחר שאתה מקבל את הכסף אתה משלם למוסך ומושך את השיק.

• תוכן חדש...