Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני יודע שהנושא של המולטימדיה בפיקנטו נחפר מעל ומעבר.

עשיתי חיפוש וחפרתי בכל התוצאות ולא מצאתי תשובה.

אני מחפש להחליף את הרמקולים הקיימים, שמוציאים איכות שמע בדומה לטאמגוצ'י שהיה לי בילדות, לרמקולים איכותיים באותו המיקום והגודל.

המטרה היא Plug&Play, רוצה לפרק את הרמקולים הקיימים (העובדה תתבצע בכוחות עצמי) ולקנות כאלו שיתאימו בול לגודל הקיים, ללא צורך במתאמים חיתוכים וכל מה שיוצא בזה.

אני יודע שהרבה ממליצים להתקין במגש האחורי 6x9 ובדשבורד 4" - לא מעוניין. רוצה רק להוציא את הישן ולשים את החדש. אין לי מושג בדיוק מה הגדלים של הרמקולים שיש לי עכשיו (פיקנטו 2013 ידנית מנוע 1000), אבל כמו שהבנתי יש רמקולים שמתאימים באינץ' אבל לא מתאימים בעובי או בתושבת של הרמקול.

קיים ברכב דאבל דין אנדרואיד ששיפר פלאים את העוצמה של השמע לעומת המערכת המקורית אבל בגלל הרמקולים הגרועים האיכות לא השתנתה.

במידה ולא קיים רמקול התואם את הגודל המקורי (רוחב, עובי וכו), אשמח לקישור קניה של מתאם שיכול לפתור את הבעיה.

תקציב? לא כל כך יודע.. נגיד 2-3 אלף לסט של 4 רמקולים (קדימה אחורה).

תודה!

לקדימה המליצו לי על זה:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=5343

אמור להחליף את המקורי ללא בעיה?

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

או שמשקיעים ובונים מערכת כמו שצריך או שלא.

אין דבר כזה "לא מעוניין" אתה לא רוצה להשקיע 3 אלף שקל ולקבל תוצאה גרועה.

לפיקנטו יש רמקולים גרועים ורדיודיסק טרנזיסטור ,אם החלפתה את יחידת הראש זה כבר טוב מאוד.

הרמקולים מקדימה הם 4 אינצ ויש להם תושבת של 2 ברגים אתה תצתרך שם טבעת MDF כמתאם.

רמקולים איכותיים ברמה גבוהה גם דורשים התקנה איכותית ולא "פלאג אנד פליי" וגם דורשים

הגברה איכותית ,רמז: עם הגברה של המעררת המקורית לא תקבל תוצאה רצויה.

בלי רמקולים 6X9 אתה תקבל תוצאה לא טובה.

מומלץ גם לפרק את המדף האחורי ולבנות חדש מעץ MDF בציפוי בד מסוג לבד.

מורל הייבירד 402

מורל טמפו 6X9

מגבר JBL EZ804

----------------

3000 שח.

זו הצעה שתתן לך תמורה מאוד גבוהה למחיר.

פורסם

תודה רבה על התשובה, אני לא באמת מתכנן להשקיע בדיוק 3 אלף רק על רמקולים, נתתי סכום מקסימאלי. כמה שפחות יותר טוב.

אני מעוניין בעתיד להרכיב מערכת איכותית וסבירה+ שיכללו סאב מגבר ורמקולים איכותיים ובניה איכותית. הרכבה כזאת מסתכמת לי ב6 אלף שקל פחות או יותר. כרגע אין לי את הסכום הפנוי הזה ויקח לי זמן עד שאחליט להוציא על זה כסף כזה. אולי אפילו מעל שנה.

אני לא מעוניין להרכיב בחלקים, פעם רמקולים 6x9 ופעם מגבר, זה יקרה אבל לא עכשיו, כולל בניית מדף MDF.

עד שזה יהיה לי את הסכום, אני לא מוכן לסבול את הרמקולים הנוכחיים שמוציאים פחות באס מהאייפון 6 שלי.

אני רוצה להחליף את הקיים בסכום מינימאלי העיקר שיהיה שיפור - כלשהו.

ולעניינו, זאת הטבעת?

http://www.ecaudio.co.il/pl_product~031~7~0.htm

האם צריך גם מאחורה טבעת דומה?

איזה רמקולים נורמליים יתאימו לי לרכב?

פורסם

משפט הקסם "רוצה להחליף את הקיים בסכום מינימאלי העיקר שיהיה שיפור - כלשהו"

אם כך ,סטאפ שיתן תוצאה טובה למחיר עם ההגברה של יחידת הראש:

JBL CS69

JBL CS4

----------

500 שח

אין צורך לרכוש טבעת כזו מראש

תגיע למתקין שמכבד את עצמו ,והוא כבר ידאג לנושא.

• תוכן חדש...