Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת אף אוזן גרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, ו-לא, והאבארטודין האחרון שנשמתי היה על אוטוביאנקי עוד לפני שהיה לי ר.נ.

פעם סבא שלי ז"ל קנה פליט והתגאה שזה "תוצרת גרמניה אז בטוח יעבוד".

[הוא היה נצל"ש אז מותר היה לו להתבדח איך שבא לו].

אני לא משתמש בגזים כאלה, אני פשוט יותר עקשן ומתמידן מהנמלים.

The first one to get angry loses

פורסם

אתה יודע מה אומרים: מים חודרים שקטים עמוק.

מעניין אם פות"ש היה אצל הרופא כבר. יש עדכונים?

[ככה אני לא סוטה מנושא השרשור כדי שלא יעבירו לגיבוב, כמו ילד בבית ספר שמדבר עם חבר, ואז כשהמורה מתקרבת:

"פה אתה מציב X, ואז מחלק בשתיים"

"דני אנחנו בתושב"ע לא מתמטיקה"

"אמר משה ליעקב...:roll:"]

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לאור זאת שפות"ש תיאר נזלת שקופה ומיימית סבירות גבוהה שזו נזלת אלרגית,

בשונה מצהובה\כתומה שהיא לרוב ע"ר זיהומי או לבנה\דביקה שיכלה להסב נזק אחר,

אתה יודע מה אומרים : מים שקטים חודרים עמוק, לבן\דביק עושה תינוק.

The first one to get angry loses

פורסם
מצטרף לשרשור - סובל מפגיעה משמעותית באיכות החיים וללא פתרון באופק, אולי מישהו יוכל לעזור פה כי הרופאים לא הצליחו.

בוצעה בדיקת אלרגיה - אין אלרגיה לכלום, בנוסף בדיקת אלרגיה מורחבת לא מצאה אלרגיה כלשהי, בדיקות דם תקינות, 3 מומחי אאג מהדסה וכללית טענו שהאף שלי הוא פשוט תמונה של מה שלמדו שנקרא אלרגיה ואני אלרגי, האף סתום כמעט כדרך קבע ואני נושם מהפה ומושך באף הרבה.

ניסיתי כדורים, תרסיסים למיניהם אך אין פתרון.

אשמח אם מישהו יודע משהו או יכול להפנות אותי לרופא מומלץ, תודה רבה חברים

הן לך והן לפותח השירשור,

גם אני סבלתי בתקופות מסויימות בשנה מחודשים בהם האף מצונן ונוזל בדרך קבע. לא נמצאה שום אלרגיה לכלום, הטיפות והכדורים כבר לא היו אפקטיבים יותר.

בסוף מה שחילץ אותי בקלות מגוחכת היה- ויטמין סי ואבץ. כן כן, אלו שקונים בכל חנות טבע ליד הבית.

תוך ימים בודדים הרגשתי משמעותית יותר טוב וכיום אני לא נוטל שום דבר והאף בסדר. כל פעם שאני מרגיש שהאף מתחיל להסתם לוקח מיד כדור אבץ והכל עובר.

• תוכן חדש...