Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם שינוי עדין לעיצוב, תוספת קטנה לאבזור ושיפור קטן לביצועים, נוחת מיצובישי פאג'רו המחודש בישראל.

המחיר? ללא שינוי. החל מ-300,000 ש"ח.

קישור לחובבי קישורים.

%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A4%D7%90%D7%92

%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%A4%D7%90%D7%92

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

מעולה, מעניין איך תיראה הגרסה הצבאית, חייב לבחון אותו.

סתם שאלה: מה המחיר שהצבא קונה אותו?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

לפי התמונה זה בדיוק הרכב שהמשרד הממשלתי בו אני עובד רכש לפני חודשיים. לא יודע אם זה החדש או הקודם.

לא הספקתי לנהוג בו הרבה, אבל למרות שהוא בעל 200 כ"ס הוא מרגיש הרבה יותר כבד מהלנדקרוזר עם 184 כ"ס שאותו הוא החליף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא אשכח,

באתי לפני איזה שנה לסוכנות הילוך שישי בראשון כי אבא שלי התעניין באוטלנדר,

מפה לשם ראיתי את הפג'ארו, מחיר: 350,000 ש"ח, חשבתי שזאת טעות בהתחלה, אבל לא, על מה כזה מחיר!?

אנשים פרטיים קונים אותם בסכומים כאלה?

במקרה יצא לי לנהוג על כזו "הדגם הקצר", על הכביש היא פשוט זוועה, בפנים נורא פשוטה..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמלוב, אני לא יודע על איזה רכב אתה נוהג ביומיום, אבל הפאגרו רכב מצויין לדעתי (אני משוחד כן), בוודאי שהתנהגות הכביש וסינון הרעשים לא קרוב לזה של פריווט.

מבחינת נוחות אין מה לדבר, הרכב מאד נוח, ומגיב יפה מאד בהתחשב בעובדה שמדובר בשני טון.

כל זה בלי להזכיר בכלל את יכולת השטח הלא רעה בכלל ואת הערך המוסף שהיא מביאה עימה.

אבל - תג המחיר הזוי ובעייתי כיוון שהטיוטה מחזיקה את המחירון קרוב לחזה בעוד ששמירת הערך של הפאגרו לא קיימת, ובסכומים האלה זה מאד משמעותי.

SCANSPEAK

פורסם

יסלחו לי אנשי מיצובישי, ואני בטוח שיש להם רשימה מלאה של כמה מאות שינויים באוטו, אבל הגיע הזמן לדגם חדש. לא מחודש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לך אטראז', מה עוד אתה רוצה? [emoji41]

גם את הלנסר הם לא החליפו מאז 2007 (והלנסר הקודמת בכלל רצה 12 או 13 שנים בייצור).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יסלחו לי אנשי מיצובישי, ואני בטוח שיש להם רשימה מלאה של כמה מאות שינויים באוטו, אבל הגיע הזמן לדגם חדש. לא מחודש.

דגם חדש לחלוטין צפוי להגיע במהלך השנה הבאה. זאת מתיחת פנים אחרונה לפני שינוי הדגם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, מה הטעם של יצרן להשקיע במתיחת פנים אם תוך שנה הדגם מוחלף בחדש? אני יודע שמתיחת פנים בדרך כלל עושים באמצע החיים של הדגם כדי להרוויח עוד כמה שנים, אבל למה שנה לפני ה"פנסיה"?

פורסם

על הפאג׳רו ועל מיצובישי ככלל אפשר לומר ״איך נפלו גיבורים״.

לעניות דעתי, טוב יעשו מיצובישי אם יפסיקו למחזר דגמים מיושנים בכסות נאה (יגיע מועד שגם הדגמים הללו כבר לא ימכרו) ופשוט להתייעל, לצמצם את הריינג׳ ולהתמקד במספר דגמים (כגון הפג׳ארו) שבו צברו מוניטין וקהל לקוחות נאמן (גם אם המשמעות היא פיטורים והתבססות על דגמים של חברות אחרות... לפני שיהיה מאוחר מידי...).

• תוכן חדש...