Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם לא הייתי בגרמניה כ-5 שנים, אבל כלל האצבע שלי באירופה הוא 100 אירו ליום לזוג, לא כולל מלון (ושכירת רכב, בטיול לא עירוני). אבל הוצאות המזון שלנו קטנות כיון שכמעט לא אוכלים במסעדות אלא קונים בסופרמרקט. כמוכן יש הוצאות משותפות ומצד שני אתה מתכנן בילוים מהסוג שאני לא מבלה בהם.

התח"צ בברלין זול מאד ויעיל ביותר, רק שים לב לנושא האזורים אם אתה נוסע לפוטסדאם או לנמה"ת. עם זאת הפרש העלות בין כרטיס לאזורים AB לבין כרטיס ל-ABC זעום. ברלין פשושה מאד כך שכדאי לקנות כרטיס יומי או תקופתי.

צריך להקפיד לקחת רזרבה וכן כרטיס אשראי שיאפשר תשלום קניה גדולה או משיכת מזומן במקרה הצורך.

אישית לוקח שני כרטיסי אשראי לפחות.

בקו התחתון - לצרכים שאתה מתאר אני מעריך ש-500-600 אירו במזומן + כרטיס אשראי יהיו סכום סביר. אין לך מה להפסיד. לא מדובר בפורינטים או קורונות, אם תחזור עם 100 או 200 אירו בארנק יהיה להם שימוש בעתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...