Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בקלריון שלי יש אפשרות להעביר מוזיקה למכשיר ב3 דרכים :

A2DP ע"י Parrot

AUX

USB

איזה משלושת הדרכים ישמור על/יתן את הSQ הטוב ביותר כשמדובר בקבצים שם WAV/320KBPS?

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ניגון מקובץ המקור יתן כנראה את התוצאה הטובה ביותר, כלומר דרך USB.

אחריו אני מאמין שחיבור ה-AUX, ובסוף דרך ה-BT.

לגבי מקור/USB נראה לי שהדבר ברור. העיבוד מתבצע ברמה הדיגיטלית ומומר לאנלוגי עבור הרמקולים.

לגבי ה-AUX, מכשיר הטלפון/נגן ממיר את הקובץ הדיגיטלי לאות אנלוגי. טיב ההמרה תלוי במכשיר. אאל"ט האות האנלוגי יומר לדיגיטלי לטובת ההגברה הפנימית של הר"ד ואז יומר חזרה לאנלוגי ליציאת הרמקולים.

לגבי BT, עד כמה שאני מבין, מתבצעת המרה של הקובץ לתצורה שבה עובד הפרופיל, מכשיר הקצה מעבד את מה שמתקבל וממיר לאות אנלוגי לרמקולים. ההמרה הזו בתחילת הדרך פוגמת באיכות המקור. ישנו פיתוח שנקרא aptX שאמור לשפר בדיוק את הענין הזה ולשמור על איכות גבוהה יותר. שני מכשירי הקצה צריכים לתמוך בטכנולוגיה.

אבל בסופו של דבר, אתה יכול לנסות לבד לחפש את ההבדלים ולדבוק בזה שנשמע לך יותר טוב או יותר נוח לך לשימוש.

פורסם

אני חושב שזה לא כ"כ מובן מאליו.

יש חשיבות רבה לאיכות ההמרה ולא רק "האם התבצעה המרה". אני יכול לתת דוגמאות למכשירים בהם אתה תשמע באופן איכותי יותר קובץ מדיסק (יותר המרות) לעומת קובץ מ USB (כאמור, פחות המרות).

ואגב, כמו שציינת, יש גם המרות D>D, ולפעמים בהם יש גם כן איבודי איכות גבוהים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא חושב שהדברים מובנים מאליהם, רק רשמתי את דעתי על סמך ידיעותיי (המוגבלות) בתחום.

ואני בהחלט מסכים לענין איכות ההמרה שמבוצעת ב"נתיבים" השונים.

בהבדלים בין CD ל-USB, אתה מתכוון לאותו הקובץ בדיוק, או למשל דיסק מקורי מול העתק שלו בתצורת WAV/MP3?

פורסם

בA2DP יש גם חשיבות רבה לקצב השידור - בעיות תשדורת של שידור וקליטה גם יכולים לגרום לטעויות במבנה המידע ובסדר הפירוק וההרכבה שלו כאשר הוא עובר מצד לצד.

תביטו בAMAS2 של MOSCONI ותקראו קצת על הכרטיס שלהם - מדובר בכרטיס A2DP שהוא היי-אנד במובן יכולות אלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

הוא ואחיו הגדול הם היי אנד להבנתי בגלל יכולות הפיענוח שלהם, והחיבוריות שלהם הלאה.

הם גם כוללים את ענין ה-aptX עד כמה שראיתי.

ובכל מקרה הם תלויים במקור המשדר, הם לא יכולים ליצור יש מאין.

מה שלא הבנתי זה את ההתייחסות להעברת קבצי לוסלס.

האם מדובר רק על האפשרות של קידוד מחדש, שידור ופיענוח, או שידור של הקובץ כמו שהוא, בצורתו המקורית שקראתי במקום כלשהו שתאורטית אפשרי.

בכל מקרה גרסה 2+EDR של בלוטות' יכולה להעביר עד 3Mbit/s במקסימום (ובאופן רגיל עד 2.1Mbit/s).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

אז אפשר להגיד באופן גס שה SQ של FLAC דרך A2DP פחות או יותר שווה MP3@320KBPS דרך USB?

או שההבדלים נמוכים יותר?

אגב מדובר בHU של קלריון CZ702.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מבחן השמיעה שלך הוא שיקבע.

ע"ב קצת קריאה במספר מקורות, ברמה הבסיסית פרוטוקול BT יקודד מחדש את מידע האודיו במקור לקודק SBC ויפענח אותו במכשיר לקבלת הסאונד.

במידה וקיימת התאמה בין המשדר למקבל, תיתכן המרה לאחד מהקודקים הבאים - MPEG-1, 2 Audio; MPEG-2, 4 ACC; and the ATRAC family.

לגבי ההמרה הראשונית - אין לי מושג להגיד לך באיזה ביטרייט הקידוד מתבצע ולאיזה פורמט בהכרח.

כאן לדוגמה יש השוואה בין מקודדים שונים: http://soundexpert.org/encoders-320-kbps

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אז אפשר להגיד באופן גס שה SQ של FLAC דרך A2DP פחות או יותר שווה MP3@320KBPS דרך USB?

או שההבדלים נמוכים יותר?

אגב מדובר בHU של קלריון CZ702.

אם אתה יכול להבדיל בין איכות של FLAC לבין איכות של 320KBPS יש לך יכולות על אנושיות

מעבר לזה בנוגע לשאלה שלך ,זה מאוד תלוי בעיקר במכשיר הרדיודיסק שלך ובאיכות

ההמרה שלו ומסתבר שגם מעט באיכות הטלפון שלך ויכולת השידור שלו:-D

אני מוסיף קישור לסירטון וידאו של ערוץ יוטיוב מעניין

שבדק את העניין עם מכשיר Pioneer DEH-80PRS שהוא מכשיר מהטובים

ביותר שיש היום בשוק ,בטח בטווח המחיר שלו.

המסקנות דיי ברורות.

• תוכן חדש...