Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על מפרט הטיפול הבא:

שרות בקרה - 145

הו״ה 2 גלגלים קד-בד׳ מעצו 87

הו"ה 2 גלגלים אח-בד׳ מעצו 87

שמן - 239.70 (לפי 0.94*5 כלומר 4.7 ליטרים)

מסנן שמן - 160

חומרי עזר - 27

בורג - 20.10

סך הכל לפני מע״מ - 765.8

סך הכל כולל מע״מ 903 שקלים

פורסם

שרות בקרה - 145

סך הכל לפני מע״מ - 765.8

מחירי החלפים סבירים לטיפול במוסך מורשה יבואן.

מחיר העבודה נראה לי כי חייבו כפול.

מחיר שרות הבקרה , אמור להיות מחיר העבודה הכללי בטיפול , והוא כולל פירוק הגלגלים ובדיקת הבלמים.

כאן הם פרקו את המחיר לחלקים והוסיפו תשלום עבור פירוק הגלגלים והבדיקה.

מדוע עשו זאת !

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מנחש שזה במוסך יבואן (?).

רכב באחריות יצרן ? (ד"א - לא חייב לטפל אצל היבואן ע"מ לשמור על אחריות. אבל אם לא באחריות - לא הייתי מהסס ופונה למוסך "כללי" אחר).

נסה לבקש הצעה במוסך אחר (גם מוסך יבואן אחר, אם זה מה שאתה רוצה) תוך התחשבות במה שנאמר לך פה קודם.

alfa 156 2.5.

פורסם

גיליתי על בשרי שיש הבדל משמעותי במחירים גם בין המוסכים המורשים! במוסך הראשון החלפת רפידות קדמיות קיבלתי הצעה של 550 שקל בשני קיבלתי 365(!) ממליץ לעשות סקר מחירים לפני טיפול גם אם זה טיפול קטן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אפשר לעשות קצת סדר לגבי המוסכים? יש מוסך יבואן, מורשה יבואן, מורשה משרד התחבורה ולא מורשה מטעם אף אחד? מוסך חייב להיות מורשה משרד התחבורה כדי לפעול לא?

ואם טיפלתי במוסך "רגיל" עם רישיון ממשרד התחבורה ברכב שבאחריות, האחריות עדיין תקפה?

פורסם

יש אחריות כל עוד השתמשת בחלקים מתאימים לרכב ובוצעו כל הפעולות והבדיקות הנדרשות בטיפול לפי הוראות היצרן

פורסם

שרות בקרה - 145

שמן - 239.70 (לפי 0.94*5 כלומר 4.7 ליטרים)

מסנן שמן - 160

חומרי עזר - 27 - ווזלין ?

בורג - 20.10

סך הכל לפני מע״מ - 765.8

תבדוק למה חוייבת על ווזלין ופירוק גלגלים לשם בדיקת בלמים. אולי הם עובדים לפי מפרט הייצרן שבו יש הפרדה בין שירות בקרה וקיימת תוספת על פירוק גלגלים.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש אחריות כל עוד השתמשת בחלקים מתאימים לרכב ובוצעו כל הפעולות והבדיקות הנדרשות בטיפול לפי הוראות היצרן

והכול בוצע ומתועד במוסך מסודר ולא מדרכה או חצר

פורסם (נערך)

כמובן שזה מוסך מורשה של היבואן.

הם טוענים, שמחיר הטיפול לא כולל את פירוק הגלגלים לשם בדיקת בלמים ועל זה יש חיוב בנפרד.

מישהו יודע אם זאת באמת ההנחיה של היבואן?

חומרי עזר זה איזשהו תרסיס לתא המנוע.

באזור שבו שאני גר, אין הרבה אפשרויות למוסכי יבואן ולא נראה לי הגיוני לנסוע שעה לכל כיוון בשביל טיפול קטן.

עריכה אחרונה על ידי Yondalar
  • תוכן חדש...