Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן גיר - פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי פיגו 206 אוטומט שנת 2003

מנוע 1600 16v אך לאחרונה היה קצת דפיקות בגיר בעזרת השרשור הקודם לקחתי את הרכב למוסך ואמרו לי שם שחסר שמן גיר .

חוסר של 2ליטר שמן . ( 200 שקל נזק )

הרכב נוסע עתה מצויין ללא דפיקות החלפות בזמן. ללא גמגומים!

כמובן שאני חשדן ואם היה חסר שמן ממערכת הגיר כנראה יש נזילה .

כמו שאומרים The worst come true .

נזילה מהגיר .

אשמח להתייצות בנושא ? עלויות תיקון וכדומה.

כמו כן בבקשה להגיב תגובות ענייניות ולא תמכור או שתמלא כול פעם כי אין באפשרותי לקחת תרכב כול יומיים למוסך אין מדיד זה בורג למטה.

תודה תומר.

פורסם

אם מדובר בגיר ידני כנראה שיש שתי אפשרויות לנזילה, דבר שניתן לוודא ע״י מבט חטוף. אפשרות אחת היא מחזירי השמן של הציריות (עלות החלקים כ-100 שח), אפשרות שנייה היא התותב שמורכב על ציר היציאה מהגיר ( מקורי עולה כ-160 שח), כדי להחליף אותו צריך לפרק את הגיר והוא יהיה האפשרות היקרה יותר.

פורסם

עניין מחזירי השמן של הציריות רלוונטי, אך לא התותב. בנוסף יש כמה אפשרויות נוספות- צריך להסתכל כדי לדעת. למה שלא תפנה לאחד המוסכים המומלצים בפורום? רובם מבצעים בדיקה ללא תשלום

פורסם

חוות דעת יהיה ניתן לתת רק אם נראה ונאבחן בעצמנו מהיכן הנזילה. אני מבין שאתה מאיזור חדרה אז אין לי בעיה שתתן קפיצה אליי וסתם אביט לראות מהיכן היא. בכמות נזילה שכזו היא דיי בוודאות צריכה להיראות לעין.

פורסם
חוות דעת יהיה ניתן לתת רק אם נראה ונאבחן בעצמנו מהיכן הנזילה. אני מבין שאתה מאיזור חדרה אז אין לי בעיה שתתן קפיצה אליי וסתם אביט לראות מהיכן היא. בכמות נזילה שכזו היא דיי בוודאות צריכה להיראות לעין.

מהיכן אתה ? תוכל לתת לי טלפון ?

• תוכן חדש...