Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה ממש מעצבן קרה לי לפני כשעה.

ביציאה מן החניה שלנו צריך לפנות ימינה ואז לצאת לכביש העירוני.

בדיוק בפניה יש עמוד תאורה, כל פעם שנכנסים ויוצאים מהחניה צריך לקחת קשת מעט יותר רחבה בכדי לפנות.

הפעם, פעם אחת מתוך מאות, שכחתי לקחת פניה רחבה, מיהרתי ושפשפתי ועיקמתי את הדלת בעמוד במהירות אפסית אך עדיין יש שריטות גסות שפשוף לא קטן:cry:

אני מבין עכשיו את החשיבות של הפס נוי (הפלסטיק השחור שהתעקם במכה) שבלעדיו אני מאמין שהנזק היה יותר גרוע.

מה עושים?

אבא שלי אומר לי להשאיר את זה ככה, אבל מי שמכיר אותי טוב יודע שאני שומר כ"כ על האוטו וכל פיפס קטן מפריע לי.

אני לא מסוגל להשאיר את זה ככה.

הדלת מעט התעקמה ויש שריטות גסות ושפשופים בדלת וקצת מאחוריה, בקטע הפח שבין הגלגל לדלת.

על אף שהאוטו לא חדש, אני לא מסוגל להשאיר את המכה ככה, זה מאוד מעיק עליי.

זה מאוד מבעס, כי רציתי לקנות חלקי חילוף לרכב מפירוק ובמקום זה אני צריך עכשיו לבזבז את הכסף על תיקון :sad:.

עצות, תגובות, מקומות זולים לתיקון?

בא לי לבכות מעצבים,

יוסי :cry:.

מצורפת תמונה עם מקום המכה שמוקפת בעיגול אדום.

1212.JPG

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קודם כל תרגע, לא קרה כלום וכמו שאמרת יכל להיות יותר קשה.

עכשיו אחרי שנרגעת ,פלסטיק תוכל למצוא או בפירוק או אצל פחח בכלום כסף ובקלות. גם עיקום בדלת אפשר לתקן עם פןמפה ששואבת החוצה את הפח - תלוי במיקום ואופן הפגיעה.

בכל מקרה נזק קטן ולא משמעותי כל כך וכן ,גם אני אובססיבי בקשר למראה ולתחזוק רכב - ולא משנה מיהו ומהו (כמו שבועת הרופאים).

שא ברכה.

העיקר תדע שזה באמת בקטנה ,לפי מה שאתה מתאר וניתן לתיקון ללא בעיות כלל וכלל.

ד"א - כתמים ושפשופים תוריד עם פוליש ואח"כ ווקס.

:screwy:
פורסם

לא נראה משהו רציני לעיין בכלל, זה לא צריך להפריע לך זה לא רכב אקזוטי הוא נדיר שצריך להיות מושלם.

מותר לאוטו לקבל דפיקה קטנה כזאת, קצת צבע וזהו...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חחחח איי איי יוסי מה יהיה איתך תגיד לי :roflmao:

אני חושב שאתה מדמיין מכות על האוטו!

תאמין לי מתאים לך רכב בניילונים כל הכבוד מה אני יגיד לך...

אגב אני רואה שעדיין לא העפת את המראות "מורה נהיגה" שלך.

Honda hornet 600

פורסם
חחחח איי איי יוסי מה יהיה איתך תגיד לי :roflmao:

אני חושב שאתה מדמיין מכות על האוטו!

תאמין לי מתאים לך רכב בניילונים כל הכבוד מה אני יגיד לך...

אגב אני רואה שעדיין לא העפת את המראות "מורה נהיגה" שלך.

הרכב בתמונה המצורפת הוא לא לאחר המכה, נכון יוסי?

יום טוב!

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
הרכב בתמונה המצורפת הוא לא לאחר המכה, נכון יוסי?

יום טוב!

שחף בן צבי.

נכון שחף,

זו תמונה שהייתה לי והקפתי את מקום המכה.

תודה רפי על הכתובות והטלפונים.

אני הרגע חזרתי מפחח (אותו אחד ששאלתי אותו על הכנפיים) הוא העיף מבט ואמר שזה עולה 700 800 שקל ואמר שיעשה גם בפחות (בראסמי, כמה כבר הוא יוריד...גרושים) ושאל אם אני רוצה לעשות גם את הצבע בכנפיים. אמרתי לו שידבר כבר עם אבא שלי ושיסכמו על המחיר.

דיברתי גם הרגע עם אבא שלי והוא אמר שבינתיים אפשר להשאיר את זה כך, אני בכל מקרה לא כ"כ ממהר, אי אפשר לדעת...עדיף להשאיר ולראות מה יתפתח, אולי אני אפילו אמצא אנשים שיעשו בפחות.

בשבוע הקרוב אני לא מתכנן את תיקון המכה.

כמו שאומרים נחיה ונראה, המכה הזאת מאוד כואבת לי באופן אישי כי אני לא עובד ואני לא אוכל לתקן את זה במיידי וגם אני לא רוצה לרושש את אבא שלי בגלל קוסמטיקה לאוטו או לחסל לעצמי את המקורות הכספיים בגלל מכה וצביעת 2 כנפיים שיעלה לי יותר מ1500 שקל לרכב ששווה בקושי 10 כרגע.

אם הייתי עובד לא הייתי חושב פעמיים והרכב מצידי הרגע היה בתיקון.

בעזרת השם יהיה טוב :roll:

יוסי.

פורסם
חפש דלת מפירוק באותו צבע. יותר זול ופחות זמן השבתה לאוטו (חצי שעה אם אתה יודע מה אתה עושה).

עברה במוחי המחשבה הזו, אבל החלפת דלת לא יכולה בדיעבד להצביע על תאונה?

זה לא מוריד מערך האוטו?

אם הדלת תעלה עד חצי מחיר אז שווה להחליף, אם יותר אז אני מעדיף לתקן, עדיף שתהיה דלת מקורית, גם בענייני הצבע, נראה לי שיהיו הבדלי צבע בין הדלתות, אני אישית לא הייתי קונה רכב עם סימנים כאלה מחשידים.

כמובן שתמיד אפשר לתעד את ההחלפה, מצאתי באינטרנט בן אדם שמוכר את הסובארו שלו לחלקים, אני צריך גם בנוסף רפלקטור ימני (אצלי הוא חלוד) והוא עושה את הכנפיים במחיר טוב, כ300 ש"ח, אם הסובארו שלו לבנה ואני אוכל לקנות את כל הרכיבים והוא מהאזור אולי יהיה אפשר לסגור מחיר (כמה שיהיה כולל תשלום לאיזשהו מוסכניק שיתקין לא ארור להיות יותר נמוך מ1500 ש"ח).

אני מקווה לדבר איתו בקרוב.

יוסי.

פורסם
עברה במוחי המחשבה הזו, אבל החלפת דלת לא יכולה בדיעבד להצביע על תאונה?

זה לא מוריד מערך האוטו?

אם הדלת תעלה עד חצי מחיר אז שווה להחליף, אם יותר אז אני מעדיף לתקן, עדיף שתהיה דלת מקורית, גם בענייני הצבע, נראה לי שיהיו הבדלי צבע בין הדלתות, אני אישית לא הייתי קונה רכב עם סימנים כאלה מחשידים.

כמובן שתמיד אפשר לתעד את ההחלפה, מצאתי באינטרנט בן אדם שמוכר את הסובארו שלו לחלקים, אני צריך גם בנוסף רפלקטור ימני (אצלי הוא חלוד) והוא עושה את הכנפיים במחיר טוב, כ300 ש"ח, אם הסובארו שלו לבנה ואני אוכל לקנות את כל הרכיבים והוא מהאזור אולי יהיה אפשר לסגור מחיר (כמה שיהיה כולל תשלום לאיזשהו מוסכניק שיתקין לא ארור להיות יותר נמוך מ1500 ש"ח).

אני מקווה לדבר איתו בקרוב.

יוסי.

להזכירך , זה לא אוטו של 250,000 ש"ח.

אין שום ירידת ערך , בשום רכב , כל עוד לא נפגעה השילדה אלא הוחלפו חלקי פח בלבד (אלא אם קוראים לך , נניח ,מייבאך).

גם בתיקון , בטח במודלים האלה - לא בעייה להבחין שהייתה פגיעה.

כנפיים , למיטב ידיעתי - לא תוכל להחליף ללא ריתוך (כלומר - לא לבד). דלת תוכל.

פורסם
להזכירך , זה לא אוטו של 250,000 ש"ח.

אין שום ירידת ערך , בשום רכב , כל עוד לא נפגעה השילדה אלא הוחלפו חלקי פח בלבד (אלא אם קוראים לך , נניח ,מייבאך).

גם בתיקון , בטח במודלים האלה - לא בעייה להבחין שהייתה פגיעה.

כנפיים , למיטב ידיעתי - לא תוכל להחליף ללא ריתוך (כלומר - לא לבד). דלת תוכל.

הרגע דיברתי עם הבן אדם.

הוא מחיפה והסובארו כחולה, אז זה לא רלוונטי.

עכשיו נותר לי רק לעבור בפירוקיות, והם מנסיון מכמה פירוקיות, אוהבים לשחוט במחיר.

הבעיה היא שלא רק הדלת נפגעה והתעקמה, אלא גם חלק מהחצי עיגול הזה שמקיף את הגלגל, אז זה יהיה חייב תיקון.

לגבי הכנפיים אני כבר בכלל לא חושב עליהם, הזכרתי אותם כי חשבתי שאולי יעשו לי את הכל במחיר טוב.

כשאמרתי לבן אדם שבגלל שהסובארו שלי לבנה ושלו כחולה אז לא שווה לי לקנות את הכנפיים, הוא אמר שאפשר לצבוע, אמרתי לו שקיבלתי הצעת מחיר וזה עולה כ800 שקל, הוא אמר "מה פתאום! יש לי בן אדם שיעשה לך את זה ב100 שקל". אבל אני מבין שהצבע לא יהיה טוב והמקום הוא לא הכי אמין ואם כבר צובעים עדיף במקום טוב.

אני ממש לא רוצה לפתוח פה לשטן, אבל לכו תדעו אולי מישהו יכנס בי (חס ושלום) ואני אוכל לעשות את זה "על הדרך".

אם הסובארו הייתה לבנה והיינו גרים קצת יותר קרוב אחד לשני, אולי היה אפשר לדבר.

בהזדמנות זאת, אם מישהו מכיר מישהו שמוכר סובארו לחלקים או שעבר בפירוקיות וראה סובארו לאונה שם אז שידבר איתי. תודה.

אני יכול לעבור גם במשמר השבעה, יש להם המון חלקים של יפאניות, אבל בפעם שעברה שידברתי איתם לא היו להם לאונות.

הזמן יאמר את שלו.

יוסי.

פורסם

יוסי, בפעם ה-200 אלף כבר:

האוטו שלך לבן, זה ממש לא צריכה להיות בעיה...

ב-1500 עד 2000 ש"ח, אני מסדר לך צבע לאוטו כולל תיקון מכות, צור קשר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יוסי, בפעם ה-200 אלף כבר:

האוטו שלך לבן, זה ממש לא צריכה להיות בעיה...

ב-1500 עד 2000 ש"ח, אני מסדר לך צבע לאוטו כולל תיקון מכות, צור קשר.

ב1500 שקל לכל האוטו זו עבודה בשביל חאפר, אני לא מאמין שהעבודה תהיה מקצועית והצבע יהיה טוב והוא יחזיק לתקופה ארוכה במחירים כאלה ואצל אנשים שאני לא מכיר.

ואין לי גם 1500 שקל לזרוק כדי לבדוק אם כדאי. לא בא לי ללמוד בדרך הקשה.

ואור, אם לא שמת לב מזמן אני לא מדבר על הכנפיים, המכה הרבה יותר מטרידה אותי.

יוסי.

• תוכן חדש...