Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחר ניסיון המר עם מוסך טופז בראשון, מחפש מוסך מורשה לטיפול שוטף לסוזוקי אלטו באזור ת"א, חולון, ראשון, אזור או רמלה.

ראיתי שרשורים דומים ודי ישנים ולכן פתחתי אחד חדש.

פורסם

פתחתי שרשור לא מזמן. המליצו לי על מוסך זיסו בת״א ועל טופז שכבר רשמת.

היתה עוד המלצה על כנופיית הטיפולים השוטפים- בסוף ביצעתי דרכם.

בהצלחה!

כפיר הג'ינג'י

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך זיסו הוא מוסך מעולה אבל הוא לא מורשה סוזוקי אלא מוסך כללי.

מוסך מורשה סוזוקי טוב בתל אביב הוא מוסך הגה, ליד עזריאלי.

פורסם
אהלן,

לאחר ניסיון המר עם מוסך טופז בראשון, מחפש מוסך מורשה לטיפול שוטף לסוזוקי אלטו באזור ת"א, חולון, ראשון, אזור או רמלה.

ראיתי שרשורים דומים ודי ישנים ולכן פתחתי אחד חדש.

אתה יכול לשתף מה היה הנסיון המר שלך עם מוסך טופז?

אני מטפל שם יותר מ-7 שנים ומעניין אותי לדעת אם נתקלת בבעיות כלשהן שם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
אתה יכול לשתף מה היה הנסיון המר שלך עם מוסך טופז?

אני מטפל שם יותר מ-7 שנים ומעניין אותי לדעת אם נתקלת בבעיות כלשהן שם

אמרו שצריך להחליף חלק די יקר באוטו, מאוד הופתעתי בהתחשב בגיל הצעיר של האוטו וזה שאני מאוד שומר עליו. בבדיקה במקום אחר התברר שאותו חלק היה תקין לחלוטין, ואובדה - עברה כמעט שנה מאז, לא החלפתי את החלק ואין שום בעיות.

עריכה אחרונה על ידי nrx7
פורסם

ההמלצות שלי : הילוך שישי אזור (מורשה סוזוקי/פיאט ופג'ו - סיטרואן) או ברחובות בא.ת יש את המוסך מורשה של סוזוקי גם הוא טוב .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...