Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב חסכוני 20-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רכב בתקציב צנוע (עד 20-35K).

מה שחשוב לי זה: אמינות, תיקונים\חלפים לא יקרים, שמירת ערך, חסכון בדלק - ז"א רכב חסכוני בכסף ובביקורים במוסך. עדיף ידני.

הרכב מיועד ליחיד\זוג ובעיקר לנסיעות עירוניות (ולכן ממש מעדיף רכב קטן) ובין עירוניות קצרות (ירושלים-מבשרת-ירושלים), ומידי פעם בין-עירוניות ארוכות.

אשמח להמלצות

עריכה אחרונה על ידי orengreen
פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שברולט ספארק,יש לה מנוע חזק בין רכבי המיני ולאזור שלך זה יהיה שימושי.

פיאט פנדה תהיה פחות חזקה אבל חיסכונית יותר,היא גם פחות בטיחתית אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה.

התקציב מאוד קרוב לפיגו 107 שתהיה יותר בטיחותית מהפנדה וגם מאוד חיסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הם צריכות להיות בערך אותו דבר.

פורסם

מנסיוני אני יכול להמליץ על פולקסווגן פולו מהשנתונים 2004-5 (שנתונים מאוד מוצלחים של הדגם הזה).

לפני מספר שנים הייתי בדיוק בעמדה שלך והרכבים העיקריים שעניינו אותי אז היו הונדה ג'אז וטויוטה יאריס מכיוון שבארץ מפליגים בשבחי היפניות (ייתכן שבצדק...) ורציתי ללכת על בטוח עם הרכב הראשון שאני קונה. לשמחתי, הפורום פקח את עיניי וגרם לי לא לפסול מגוון רחב של רכבים אחרים, מאחר ובתקציב הזה מצב הרכב, איך הוא טופל ומי נהג עליו חשובים לא פחות מהסמל שיש לו בפרונט. בסופו של דבר קניתי פולו 2004 ידני ומאז הוא רק מפתיע אותי לטובה- צריכת דלק טובה מאוד (1:14 עירוני ומגיע עד ל-1:16 בנסיעה בינעירונית רגועה), כמעט לא דרש טיפולים מעבר לשוטף ולא נראה לי שאלה היו יקרים מאשר כל רכב אחר (הרכב מטופל אצל מוסך רון- אני מאמין שזו אחת הסיבות ליציבות והאמינות שהוא מפגין).

החסרון המרכזי של הרכב הוא שהוא יחסית חלש (75 כ"ס) וזה בעיקר מורגש כשיש בו יותר משלושה אנשים בוגרים. אני גר בירושלים ואין לו בעיה עם העליות כל עוד הוא לא מועמס יותר מדי.

בקיצור, הרכב פונקציונלי ועושה את העבודה היטב ובזול, אך חווית הנהיגה לא מדהימה אם זה חשוב לך.

פורסם

למה לקנות רכב בן 10 כאשר אפשר לרכוש מיני די חדשה בת כמה שנים?

פורסם

אין ספק שעדיף רכב חדש יותר, אך זה תלוי בתקציב- פולו 04-05' מגרד את תחתית התקציב שהוגדר ולפחות עבורי מספק את הסחורה. כמובן שברכבים ישנים שכאלה זה מאוד חשוב לוודא את מצב הרכב ואת הטיפולים שעבר.

פורסם

אלטו או 107 או C1 עם מתיחה של התקציב, אפשר לשקול גם גרנדה פונטו, אבל סביר להניח שיהיה להן בסעיף השימוש, ק"מ גבוה יותר, ובלאי גבוה יותר. כדאי לבחון את נושא המיני לעומק, ולראות אם הרכב מתאים לכם מבחינת נוחות.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...