Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום החלה הצפצפה ליצפור קבועה ללא הפסקה בלי סיבה.

ניגשתי למוסך מורשה של מיצובישי ולא רק שלקחו 300 שח על הבדיקה אלה אמרו שיש צורך להחליף את הגלגל הגה מיכיוון שעליו יש פלסטיקים שנשחקו וזה גורם למעגל לא להסגר ובגלל זה זה צופר ללא הפסקה.

העלות של גלגל הגה הוא 3.000 שח אחרי העבודה וכו וכו.

הם רצינייים או בלוף?

פורסם

אני לא מכיר את מבנה ההגה,

אבל אם באמת המגעים שמה רופפים אפשרי בהחלט,

במחיר כזה? בדקת בפירוקיות?

ומהכין אתה בארץ?

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
עושים מפסק בצד ונגמר הסיפור.

בצד? ובמקרה של כמעט תאונה לחפש את המתג?

או שמא בהגה? ולקבל מתג בעין בעת תאונה?

מצטער ידידי זהו לא פתרון, הפתרון נכון זה לפתוח את "בטן" ההגה(במידה ואין כרית אוויר) ולבדוק מה משתולל שם.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

יש מכוניות בהן כפתור הצופר לא נמאה על ההגה במצב מקורי, ולכן אני חושב שביצוע מעקף והתקנת כפתור חיצוני במקום מתאים (לא על גלגל ההגה עצמו) זה פתרון סביר.

פורסם

מדובר "בשעון קפיץ" מיוחד שמעביר את החיבור של החוטים דרכו בזמן שאתה מסובב את ההגה, נתקלתי בארץ במחירים ההזוים האלו לפני הרבה זמן ואני לא מבין את הסיבה.

בכל מקרה אתה יכל לנסות לחפש באייבי ולהזמין סתם לדוגמה http://www.ebay.com/itm/2000-2003-MITSUBISHI-DIAMANTE-STEERING-WHEEL-SRS-CLOCK-SPRING-OEM-D68V-/151472454243?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2344763a63&vxp=mtr משומש ב200ש''ח או להזמין סיני זול אבל פחות מומלץ כי אי אפשר לדועת כמה זמן הוא יחזיק ויכלה להתדלק גם נורה של כריות אויר כשהוא לא יעבוד, זה לא עבור טסט ולא בטיחותי.

האם יש בדגם הזה בקרת יציבות?

אם לא סה''כ להחליף את המנגנון הזה הוא עניין של 15 דקות.

אם יש בקרת יציבות צריך לאפס את חיישן כיוון ההגה.

פורסם
יש מכוניות בהן כפתור הצופר לא נמאה על ההגה במצב מקורי, ולכן אני חושב שביצוע מעקף והתקנת כפתור חיצוני במקום מתאים (לא על גלגל ההגה עצמו) זה פתרון סביר.

עלתה לי בחילה מהמחיר של כל הגלגל הגה..

זה הפתרון הנכון לדעתי.

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם (נערך)

שלום.

סליחה על הבורות.

בקרת יציבות? אתם מיתכוונים שזה הדבר שגורם לרכב להדליק נורה כתומה בלוח שעונים בצורת רכב שמחליק הצידה?

אם כן, אין את זה.

אבל כרית אוויר כן יש בהגה.

לפני כשנה נידלקה נורה של כרית אוויר בלוח שעונים.

נאלצתי להחליף חתיכת כבל קבל שמנמן בצבע צהוב שנימצא בתוך ההגה בגלל זה.

אנטון, אני כימעט בטוח שמה שהעלת בלינק זה מה שהחלפתי לפני כשנה וזה עלה משהו כמו 1000 שח מקורי.

אבל אז החלפתי את החלק ביגלל שהנורה של הכרית אוויר נידלקה בלוח שעונים וזה גרם לכך שהצפצה לא פעלה !

כרגע, אין נורה שדולקת על כרית אוויר, אבל הצפצפה פועלת, וללא הפסקה !

אנטון, על איזה מנגנון אתה מדבר לא הבנתי.

ואם הבנתי נכון בתחילת האשכול, לא בילפו אותי במוסך ואכן זאת הבעיה והעלות המוגזמת שלה?!

מה בשורה תחתונה לעשות?

אני מכיר במכוניות של פעם שהמתג של הצופר היה צמוד למוט של האיתות בהגה.

עריכה אחרונה על ידי HEBO
פורסם

קודם כל המוסך המורשה הזה עושק. זכות כל מוסך לתמחר את עבודותו כראות עיניו, אבל 300 שקל לבדיקה של ההגה, שזה מכלול נגיש למדי ולא מצריך ציוד דיאגנוסטיקה מתקדם זו פשוט גניבה.

אני לא יודע מה בדיוק הבעייה שבהגה אבל הצופר זה לא יותר מאשר מתג פשוט שאני משער שניתן לתקן בצורה זו או אחרת. 3,000 ש"ח לגלגל הגה חדש זה לא בכיוון, אפילו לא בתור מתיחה של 1 באפריל. בדרך כלל כאשר מוסך מציע פתרון במחיר כזה (שזה פחות או יותר המחיר של הרכב) זה אומר שאין לו כוח להתעסק איתו. זכותו.

גש לחשמלאי רכב. אני משער שפתרון התקלה לא יעלה יותר מכמה מאות שקלים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

HEBO,

אינני יודע מה העלות של הגה חדש מקורי, ואם הוא מגיעה אם כרית אויר אז לפי דעתי מחיר הגיוני.

אם הבעיה היא אכן בגלגל הגה אז יש לך 3 פתרונות:

-להחליף גלגל הגה לחדש.

-לחפש הגה מפירוק.

-ללכת לחשמלאי רכב שינסה לשפץ/להרכיב כפתור חיצוני.

פורסם

HEBO,

לא הצלחתה להבין מה הבעיה? אחרי שהייתה במוסך ושילמתה 300 שח ורשמתה שהמוסך אמין, לא יודע איך במיקרה כזה אני יכל לעזור פה.

"סליל שעון" או "שעון קפיץ" הינו מנגנון שמאפשר לחבר חוטי חשמל של (כרית אויר, צופר, כפתורי שלטה על ההגה) להגה בצורה חופשית (תאר לעצמך אם הייתה מחבר מטען ברכב ואת החוט שלו הייתה מקבע על ההגה מה היה קורה לו כשהייתה מסבב את ההגה).

בכל מקרה אם הבעיה בהגה אז אתה יודע מה האפשרויות .

• תוכן חדש...