Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשתי היקרה מתעניינת בקורס של ג'ון ברייס לתכנות בשפת JAVA.

הרעיון שלה הוא להכנס לתחום ההייטק כמתכנתת אחרי הקורס וזאת אחרי שנים רבות שבהן עסקה בתחומים הומניים יותר.

חשוב לציין שבעבר הרחוק יותר הייתה לה נגיעה לעולם ההייטק, שלא כמתכנתת, ותמיד נשאר אצלה הרצון לממש את עצמה שם.

רציתי לבקש את עזרתם האדיבה של החברים שמכירים את הנושא טוב ממני כדי לשמוע עוד על;

1. קורסי ההסבה של ג'ון ברייס בכלל, על קורס JAVA והשפה בפרט (מי שמכיר ונחשף כמובן)

2. הסיכויים לבצע השמה מוצלחת אחרי הסבה שכזו מידיעתכם האישית (דרך העבודה או חברים)

אני מודה לכם מראש על שטרחתם לקרוא את ההודעה ועוד פעם מודה למי שיענה בהתבסס על ניסיון אישי או ידע מבוסס

גדי

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

אם לומר את האמת המרה - סיכוייה יהיו אפסיים. עוד מעט אנשים עם ניסיון יסבירו לך יותר טוב ממני

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תודה maxcher

יש במקרה עוד מישהו שיכול לתרום לנושא מהידע שלו?

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

אם כבר להכנס בדלת האחורית של ההייטק, למה לא QA?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בדיוק ^

קורס פיתוח JAVA של מספר חודשים נותן בקושי fundamentals לכתיבת קוד בעולם האמיתי,

האנשים שמצליחים בתעשייה בפיתוח הם אנשים שצברו ניסיון בצבא או במקומות אחרים.

סיכוייה היחידים להשתלב לתוך תעשיית ההייטק - קורס QA (אפשרי בג'ון ברייס), למקצוע הזה יש יותר ביקוש בתעשייה, יחד עם דרישות קבלה נמוכות יותר.

יש מאיפה להתקדם בתור QA- אבל כמובן שבשביל קידום כמו לקבוצת פיתוח ו/או ראש צוות QA- חובה לפחות תואר ראשון במקצוע רלוונטי. מכאן הדרך סלולה להצלחה.

הבעיה היא בהתחלה- אם היא ממש רוצה, ומוכשרת, אפשרי דרך קורס QA. תהיו בעניינים שיש לא מעט אנשים שמנסים את הדרך הזאת- וכשהיא יוצאת לתעשייה היא לא נחשבת "מצרך מבוקש" ללא תואר ראשון וללא ניסיון קודם והמשכורות הן לא גבוהות (ממש לא המספרים שרגילים לשמוע בהקשר לתעשיית ההייטק).

עם זאת, חכה לתגובות של חברי פורום שנמצאים בתוך ההיי-טק ממש. אני תוכניתן בצבא ומה שאני יודע זה רק מה ששמעתי מבחוץ.

בהצלחה!

פורסם
אם כבר להכנס בדלת האחורית של ההייטק, למה לא QA?

לא נגענו.

מצחיק למדי ומראה את מקומם האמיתי של אנשי ה- QA בהיי טק.

אגודל.

לפות"ש, מתכנת עם אפס ניסיון למעט קורס, סיכוייו למצוא עבודה כמתכנת במקום סביר אפסיים.

פורסם

אחרי קורס כזה הבוגר קורס מחפש עבודה, והוא ימצא את עצמו בתור אחרי:

1. אנשים עם נסיון.

2. בוגרי קורסי תכנות / 8200 / מודיעין בצבא (שגם להם בד"כ יש נסיון לא מבוטל של שלוש שנים).

3. בוגרי תואר מדמ"ח / הנדסת תוכנה (שחלקם מצאו עבודת סטודנט ויש להם איזשהו נסיון, חלקם מצטיינים והשאר פשוט עם תואר מלא).

אין אינסטנט בעולם הפיתוח (וקורס של כמה חודשים וכמה שעות בשבוע זה אינסטנט).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני גם לצערי לא מוצא תועלת גדולה מכך.

אני אציין שאני סטודנט שנה ב' למדעי המחשב, אחרי פרוייקט חביב ב JAVA עם ממוצע ציונים 89, עד לפני שבוע לא קיבלתי מעולם פניה חזרה לקורות חיים ששלחתי ( שבוע שעבר התקבלתי לעבודה, אצל אדם פרטי, לפני כן שלחתי למשרות פיתוח שמצאתי, חלקן דרשו אך ורק סטודנטים של אוניברסיטה אבל שלחתי בכל זאת ), אני לא רואה איך קורס בודד ייתן עדיפות כלשהי על חבריי ללימודים או יוצאי צבא בעלי ניסיון ( +לא זכור לי שעברתי על משרות פיתוח שלא דרשו מינימום יוצאי יחידת צבא / תואר במדעי המחשב ), כך שלהשתלב בשוק ניראה לי יהיה קשה עד בלתי אפשרי.

אז בתור אחד שמתחיל להיכנס למעגל הזה, קשה לי לראות מישהו שמתחיל מ 0 בצורה כזו ( ללא תמיכה מהצבא וללא תואר ) נכנס לשוק שבמילא לי ניראה מאוד לא פשוט.

פורסם

יש לא מעט חברה צעירים שסיימו את התואר ולא מציחים למצוא עבודה בתחום. חלק לא מתאימים אישית, חלק מקצועית וחלק סתם אין להם מזל או\ו קשרים רלוונטיים.

+ ברוב מוחלט של מקומות דורשים נסיון נסיון נסיון.

פורסם

תודה לכולם על התשובות, גם אני חשבתי על הקורס הזה וגם לי חסתכם כ10 אלף על הקורס.

בעתיד, אולי, אלמד QA. לפי מה שנאמר כאן זה עדיף.

אגב, קורס באבטחת מידע שווה משהו בחוץ?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תלוי איזה קורס. אם מדובר בהסמכה נחשבת כמו CISSP או CCNA אז יש בזה שימוש, אחרת מדובר בסתם נייר יפה

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נגיד וזה אכן אחת משתיהן, מה ניתן לעשות עם זה בחוץ?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
תלוי איזה קורס. אם מדובר בהסמכה נחשבת כמו CISSP או CCNA אז יש בזה שימוש, אחרת מדובר בסתם נייר יפה

CCNA לא מקנה ידע נרחב באבטחת מידע, ידע בסיסי ביותר.

יש CCNA Security אבל זה כבר סיפור אחר...

פורסם
נגיד וזה אכן אחת משתיהן, מה ניתן לעשות עם זה בחוץ?

יועץ אבטחת מידע, ארכיטקט, מיישם, בקר וכו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...