Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיש מחכה להיחתך ע"פ המידות שאמסור להם;

אני מחפש כיריים סטנדרטיות, 4 להבות, נירוסטה (כמו גם תנור גומחה, בניפרד וללא קשר לשיש או לכיריים).

לדעתי יש בכיריים הנ"ל מספר מידות - האם נכון? ואם כן אילו מידות יהיו גם בעתיד נפוצות לדעתכם? אני לא רוצה בעוד 10 שנים לחפש כיריים חדשים ולגלות שהמידות שלי כבר לא סטנדרטיות...

תוצר:

אילו כיריים כדאי לרכוש, בהנחה שמה שאני מחפש הוא אמינות? זמינות חלפים? כמובן שגם המחיר משחק תפקיד נכבד.

איזה תנור גומחה כדאי לרכוש? דרישות כנ"ל.

עוד שאלה: אם אני ארכוש דרך זאפ למשל, הרי ייקח זמן מה מרגע הגעת המכשיר אליי הביתה, ועד שהשיש ייחתך, יובל אליי ויורכב, וידוע שרוב החברות דורשות הגעת טכנאי שלהם לטובת הוצאת המוצר מאריזתו (ולפעמים התקנתו) בכדי לקבל אישור לטובת האחריות שלו.

מדובר בלא מעט זמן. האם זה ישחק לרעתי? האם יש מסגרת זמן מסויימת לכל הסיפור?

תודה!

פורסם (נערך)

בדרך כלל מדובר במידות סטנדרט, בכל פרסום בזאפ או במקום אחר כתוב מידות המכשיר ומידות החיתוך בשיש.

מנסיון של השבוע האחרון לגבי כיריים, אל תתפתה לכיריים זולים יבוא מתורכיה וכדומה, לך על המחירים הבינוניים.

אלקטרולוקס יש עכשיו מבצעים טובים, חפש ברשת.

לגבי כיריים, ממליץ מאוד לבדוק את עוצמת האש, שהקטן לא יהיה חזק מידי(שורף את האורז ובישולים עדינים), ושהאש החזקה תהיה מספיק חזקה להרתחות מהירות של מים לפסטה וכדומה-להבת ווק.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי יוסיסופר
תיקון
  • תוכן חדש...