Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אומרים? האגדה ממשיכה?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לפי דעתי הם התחילו עוד מלפני מספר סרטים פשוט להגזים.

הפרנצ'ייס התחיל כסרט מירוצים ופעולת משטרה סמויה לתפוס את הנהגים, ומגיע עד טנקים וצניחת רכבים מהשמיים.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

זאת התפתחות טבעית כי אחרת הסרטים יחזרו על עצמם ואז תגיד "ראית אחד ראית את כולם". למיטב הבנתי השביעי הוא האחרון בסדרה בכל מקרה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה 7 ?

עד עכשיו חשבתי שזה הסתיים ב4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה 7 ?

מה כמה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ממש "אגדה".

זה התחיל כסרטי מרוצים הוליוודיים מעפנים שRICERS מתלהבים מהם וחובבי רכב צוחקים עליהם, אבל כשאחד השחקנים נהרג אז זה פתאום הופך לאגדה. because fuck logic.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפילו שאני יודע ש-7 יהיה חארטות ופעלולים לא הגיוניים בעליל, עדיין אני וחברים הולכים לראות את זה בקולנוע בבכורה, למה אתם שואלים?

כי זה הפך למסורת אצלנו בין חובבי הרכב.

לא הבנתי משבוע הבא אפשר כבר להזמין כרטיסים באתרים של הבתי קולנוע?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הסצנה האהובה עלי זה כשוין דיזל עומד על אוטו ניכנס בקיר עף 50 מטר באוויר מעל תהום תופס את לטי(באוויר) ונוחת על אוטו וכולם בריאים ושלמים.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

לדעתי אין ולא יהיה על הסרט הראשון בסדרה, היה פשוט סרט מעולה! אחרי מהיר ועצבני 2 זה כבר התחיל לפספס את עצמו, ולא מעביר את התחושות לצופה כמו הסרט הראשון והשני. זו לפחות דעתי

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
לדעתי אין ולא יהיה על הסרט הראשון בסדרה, היה פשוט סרט מעולה! אחרי מהיר ועצבני 2 זה כבר התחיל לפספס את עצמו, ולא מעביר את התחושות לצופה כמו הסרט הראשון והשני. זו לפחות דעתי

^^ מחזק,הראשון היה הנורמלי וה"הגיוני" (אם אפשר לקרוא לזה ככה),גם השני היה פסדר.

מהשלישי החלה ההדרדרות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...