Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2005, מנוע 1600 וכאשר אני נוסע בעיקר בכבישים מהירים אני שומע רעשי רוח וכביש יחסית חזקים וגם את המנוע.

בדקתי את הגומיות בדלתות וחלקן קצת קרועות וכנראה אני אחליף אבל רציתי לדעת אם זה רק אצלי או שזאת בעיה נפוצה?

אגב יש מקום מומלץ להחליף בו את הגומיות במחיר סביר באזור פ"ת?

פורסם

קשה לתת לך עזרה דרך פורום כי אנחנו לא יודעים אם זה הרעש חריג או תקין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי, אז לפי הרעש באחת מ 2009 צורה חדשה שנסעתי בה היום הרעש לא חריג, אולי טיפה יותר אבל גם שם הבידוד פחות טוב ממשפחתיות אחרות.

בקשר לגומיות יש מקום מומלץ?

פורסם

מאזדה 3 ידוע כרכב יחסית רועש. הם אף פעם לא הצטיינו בבידוד רעשים טוב.

לא רעשי רוח, לא רעשי כביש ולא רעשי מנוע.

עדיין, הכל יחסי, ולכן קשה לתת לך דעה שתהיה מבוססת.

לי יש מאזדה 3 2008. אתה מוזמן בכיף כדי להשוות.

פורסם

יש לי מאזדה 3 2000 משנת 2004, ואני יכול להגיד לך שהמנוע מאוד מרעיש . לגבי רוחות, זה בילתי אפשרי לנסוע עם הסאנ-רוף פתוח ב100 קמ"ש כי זה גם מחריש אוזניים :\

פורסם

טוב לפי מה שקראתי בביקורות ובדקתי גם בעוד 2 רכבים (2008 + 2009 צורה חדשה) כנראה שזאת בעיה בכל השנתונים..

נקווה שיפתרו את זה בדגם/ מתיחת פנים הבאה :-)

• תוכן חדש...