Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודשיים חוויתי תאונת דרכים לא נעימה בה נכנס בי נהג עם הנגרר שלו. מסיבות ביטוחיות נאלצתי לתבוע אותו בתביעה קטנה ובמשך 7 עמודים של כתב הגנה קבע שוב ושוב שאני נהגתי לא לפי החוק, לטענתו ביצעתי עקיפה מימין ואני חוששת עכשיו שאקבל על טענה שכזו שלילה.

למזלי בעלי דאג שלאוטו שלנו תהיה מצלמה קידמית ויש לי סרטון שתיעד את התאונה, אשמח לחוות דעתכם האם טענתו נכונה? לא היתה לי שום כוונה לבצע עקיפה וגם לא בוצעה אחת כזו. האם הוא יכול לטעון זאת למרות הכל?

מי לדעתכם אשם בתאונה?

אמרו לי כמה פעמים שהייתי צריכה לשמור על מרחק ולא לסוע לידו אלא מאחוריו ושזה היה חסר אחריות מצידי אך מעבר לכך לא נהגתי שלא לפי החוק..

מצ"ב הלינק לסרטון התאונה:

https://www.youtube.com/watch?v=LqIPTGUs0lU&feature=youtu.be

תודה מראש!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

היי , לפי הסרטון סטייה וודאית של הרכב עם הנגרר לתוך נתיב נסיעתך . רואים את הסטייה לתוך נתיב נסיעתך בדיוק בדקה 0.36 בסרטון . האם הצגת את הסרטון בבית משפט ? האם הנהג הפוגע ראה את הסרטון?

עריכה אחרונה על ידי francis_r

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מקרה קלאסי של הישראלי שלא מסוגל לשמור על הנתיב כי הוא היחיד בעולם.

אני לא משפטן, אבל לדעתי אין פה בכלל מצב של עקיפה מימין. שתי מכוניות שנוסעות בנתיבים מקבילים כשהרכב מהנתיב השמאלי סוטה לימני.

אמנם זה נכון מבחינת "עדיף להיות חכם מאשר צודק" שהיית צריכה להיזהר ולשמור ממנו מרחק ולא להיות בשטח המת שלו, אבל עד כמה אני יודע, אין חוק שמחייב אותך לשמור מרחק מרכב שבנתיב המקביל...אולי אני טועה ויש, אבל לדעתי אין ספק שחלק גדול מהאשמה הוא על בעל הג'יפ עם הגורר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הגשתי בקשה לשופטת להציג את הסרטון בבית המשפט כראיה והיא אישרה בתנאי שאשלח אותו מראש בהעתקים לבית המשפט ולנתבע, כמובן שעשיתי זאת עם אישור מסירה כאשר הדיון עוד שלושה חודשים כך שמסרתי זאת גם מספיק זמן מראש.

אני מקווה שהוא יראה את הסרטון ויחליט לשנות את גישתו כי בכתב ההגנה היו לו הרבה טענות על נהיגתי הלא זהירה.

בכוונה לא השארתי סאונד בסרטון למרות שהיה בו שמעו איך התפרץ עלי שיתבע אותי וכו וכו..

עדיין מדאיג אותי טענתו שעקפתי מימין כי הוא איים לא פעם אחת על כך שידאג שישללו לי את הרשיון בגלל זה.

פורסם

אינני רואה עקיפה ימין, מה שכן רואים זה את הנהג עם הנגרר מנסה לצאת מהנתיב השמאלי ישירות לימני ואפילו מבלי לאותת.

לא הבנתי מה הוחלט בבית המשפט?

הרי יש שני נתיבים, כדי שרכבים ינסעו זה ליד זה.

אם הוא מאיים שיסתכל על עצמו במראה, הוא נדבק כמו קרציה לנתיב השמאלי למרות שהימני היה פנוי כל הזמן.

פורסם
לטענתו ביצעתי עקיפה מימין ואני חוששת עכשיו שאקבל על טענה שכזו שלילה.

את יכולה להרגע. במשפט תביעה קטנה מקסימום תפסידי (אני לא יודע אם את התובעת או הנתבעת) - עם שלילה לא תצאי.

:turn-l:
פורסם

הגורם לתאונה זה סטייה מנתיב - מצדו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מקרה קלאסי שמראה איך אנחנו הישראלים לא יודעים להתנהג בכיכר שיש בו יותר מנתיב אחד.

הוא נכנס לתוך המסלול (נתיב) שלך ואין לך מה לדאוג בנושא,מה שכן אני בטוח שאת לא חדשה על הכביש ואת מכירה את התנהגות הישראלית בכיכר,לכן זה היה צפוי שהוא יעשה זאת,במיוחד שרואים בהתחלה של הסרטון שהוא לא נוהג לשמור על הנתיב שלו ,מדי פעם "גונב" מהנתיב הימיני.

פורסם

מכיר את הכיכר הזאת מעולה, לפני כמה חודשים הייתי נוסע בה על בסיס יומי לתקופה, ראיתי לפחות פעמיים כמעט תאונה בדיוק בגלל אנשים כמו הבחור עם הנגרר שלא יודעים לשמור על הנתיב שלהם בכיכר.

היו גם לא מעט נהגים "מבריקים" שפנו שמאלה (איפה שאתם המשכתם ישר) מהנתיב הימני.

האשמה לחלוטין שלו, יש לך את הסרטון לגיבוי, תהיי רגועה ובטוחה בעצמך, הצדק איתך.

פורסם

עוד פעם כיכר דו נתיבית? מה יש לנהג הישראלי הממוצע שהוא לא מסוגל לשמור על הנתיב שלו בכיכר דו נתיבית?

בכל אופן כמובן שנהג הפוגע עם הנגרר הוא האשם, וכשהוא יראה את הסרטון הזה הוא יחוויר מבושה. אני לא רואה עקיפה מימין.

פורסם

הנהג הפוגע הוא דוגמא קלאסית לנהג הישראלי הרע - הכביש כולו שלו, אין אף סיבה לאותת לפני שהוא סוטה מהנתיב, ובסוף - הוא הקרבן.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

עוד הוכחה מדוע כל רכב חייב שתהיה מותקנת בו מצלמת דרך.

אם בית משפט אחרי שיראה את הסרטון לא יפסוק לך את כל מה שתבעת זה בזיון.

פורסם

מקווה שהדיון ילך לטובתי (אני התובעת..)

אני די בטוח שיהיה לטובתך. הכי גרוע, תצאי בידיים ריקות. לא שלילה ולא קנס.

:turn-l:
פורסם

מצטרף לדעת חבריי - לא הייתה עקיפה כי הרי לא חלפת על פניו, אלא נסעת מאחוריו ובמקביל. יתרה מזאת - במקומך הייתי עושה קצת יותר רוח מעבירות התנועה שנהג הנגרר ביצע: נהיגה בנתיב השמאלי (כאשר הימני פנוי), סטייה מנתיב , ולדעתי, מידות חריגות של הנגרר (הגובה ,בעיקר).

בכלאופן, לעניות דעתי, הצדק עימך.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...