Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לתותחי האנדרואיד,

אחרי שהS3 של חמותי מסר את נשמתו לבורא בצלילה למים, נרכש לה גלקסי גרנד 2 (משומש) שהגיע עם רום של פלאפון.

דגם המכשיר שרשום ב"אודות הטלפון" הוא sm-g7105.

איני מצליח להגדיר לה את הדור הרביעי (היא בגולן טלקום) והיא מצליחה לגלוש בדור שלישי בלבד.

בנוסף, המכשיר מאוד איטי.

ראיתי שיש גם הבדל במספרי הגרסאות של PDA וה CSC שלהם (גם בגרסת הרום של פלאפון וגם בגרסה סטוק רשמית בsammobile) ממה שמותקן כרגע על המכשיר.

השאלה היא האם שווה להחליף לה את הרום של פלאפון לרום סטוק, ואיך מבצעים את ההחלפה של גרסת המודם (אם צריך)? האם יכולות להגרם בעיות כלשהן?

תודה.

פורסם (נערך)

אם הדגם הזה משווק בארץ, אז אתה יכול להשיג את הROM של סאני ולהנות מרום נקי + קליטת GPS מצויינת מניסיון עם גלקסי אחר!

דרך SAMMOBILE בדרך כלל יש את הרום של סאני , הוא מסתיים בקוד ILO. תצרוב דרך ODIN או KIES, מאוד פשוט !!

אפשרות אחרת לעשות ROOT ולשים ROM של CYANOGENMOD, יעשה לך את הטלפון מטוס ! וגם ימצא לך את ה מודם של הארץ, אל דאגה!

אני שמתי KITKAT 4.4.4 של סיונג'ן-מוד על גלקסי S3 שלי אחרי שנמאס לי מהרומים הרגילים.. ואתה לא מאמין מה קרה לטלפון, פתאום הוא נולד מחדש!

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

תודה,

איני יודע אם הוא משווק בארץ באופן רשמי (למרות שאם יש רום סטוק ורום של מפעילה אז סביר להניח שכן).

מה עם השוני של גרסאות הרום?

גרסאות רום סטוק ILO בsammobile

PDA G7105XWUANG2

CSC G7105OJKANG1

גרסאות רום של פלאפון ב sammobile

PDA G7105XWUANG4

CSC G7105PCLANH1

גרסאת רום שמותקנת אצלה במכשיר

PDA G7105XWUANG1

CSC G7105XWUANG4

איזו גרסה מתאימה לי? ואיך משנים את הCSC ואת הPDA? האם צריך לבצע רוט או הליך מסוים?

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

האמת אני לא יודע מה ההבדל בין CSC ו PDA, מה שכן אני יודע, שבשביל לצרוב דרך ה ODIN צריך את PDA.

אז לך על PDA של ILO זה רום סטוק של סמסונג בלי החר* של המפעילות המקומיות.

לא צריך ROOT בשביל רום סטוק. תוריד ODIN, תחבר למחשב דרך כבך USB, תכנס למצב הריקובירי ותצרוב (יש מלא מדריכים ביוטיוב) לוקח חמש דקות עבודה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

Pda זה מערכת הפעלה עצמה, csc זה שיוך לאיזור או מפעיל מסויים, modem זה מודם

אצל sammobile זה לרוב בא בקובץ אחד, אז פשוט תוריד את ilo ותצרוב עם אודין, זה מאוד פשוט ויש מדריך באתר.

לגבי תמיכה בדור 4, יכול להיות שבגולן צריך להפעיל אותה באתר שירות עצמי, כמו ב012.

עם רומים מקוסטמים לא הייתי מתעסק, זה מתכון לתקלות הזויות, ואם המשתמש הוא לא טכני, אז מקורי זה הכי, אחי. מה שכן, כדי לטפל באיטיות, צריך לעשות disable לכל האפליקציות זבל שסמסונג דחפו למכשיר. בגירסאות טאצ'וויז האחרונות אתה יכול לעשות את זה ממגירת אפליקציות.

עדיין, מומלץ בחום להעיף את הרום של פלאפון (כי בנוסף לאפליקציות הזבל של סמסונג, יהיו אפליקציות זבל של פלאפון), ולשים רום ilo, או, אם התפריטים בעברית לא נחוצים, רום של מדינה אירופאית כלשהי (אני משתמש ברום של צרפת בn7100 שיש לי בבית, אבל גם האחרים בסדר).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבנתי,

אז ניתן להחליף מרום של מפעילה לרום סטוק ללא חשש? גם אם תשתנה גרסת הCSC וה-PDA?

אגב, מדובר בטלפון שלאחר מכן יחזור איתה לאוקראינה, התפריטים שלו ברוסית (מן הסתם) כך שנראה לי שיש חשיבות לCSC ול-PDA. להשאר על גרסת ILO או להוריד רום רוסי/אוקראיני סטוק ולהתפלל שיתאים לארץ?

פורסם (נערך)

רוסית ואוקראינית יש בכל הרומים של אירופה (לא רק אירופה, לי יש גלקסי נוט 2 קוריאני, וגם שם יש את השפות האלה). אתה יכול לשים לה גם צרפת או מדינות סקנדינביות.

עברית זאת השפה הבעייתית, בגלל החשש של סמסונג מחרם ערבי.

אין מה להתפלל, אם שם הדגם זהה, זה יעבוד.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חמותי לא דוברת עברית אלא רוסית.

אז לא שמתי לה רום ישראלי מקורי ואני מניח שיש בו עברית (למרות שהוא קיים בsammobile).

הרום הישראלי עם העברת בגרסתו האחרונה הרשמית של סאני:

http://www.sammobile.com/firmwares/download/61767/G7105XWUAOJ2_G7105OJKAOJ2_ILO/

שמתי לה את הרום הזה של לוקסמבורג:

http://www.sammobile.com/firmwares/download/41740/G7105XXUBNL1_G7105LUXBNL1_LUX/

הרום הזה מאפשר לה לקלוט דור רביעי והוא מגיע עם רוסית מובנית.

פורסם

מוזר מאוד, לי יש גלקסי 4 שהגיע עם רום של פלאפון ועם csc של פלאפון, כשניסיתי להחליף לרום ILO זה לא עבד ונשארתי עם הלוגו של פלאפון.

מה שכן עבד זה היה לעשות רוט ואז עם תוכנה מהמרקט להחליף csc לILO. ואז לצרוב רום ILO.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
חמותי לא דוברת עברית אלא רוסית.

אז לא שמתי לה רום ישראלי מקורי ואני מניח שיש בו עברית (למרות שהוא קיים בsammobile).

הרום הישראלי עם העברת בגרסתו האחרונה הרשמית של סאני:

http://www.sammobile.com/firmwares/download/61767/G7105XWUAOJ2_G7105OJKAOJ2_ILO/

שמתי לה את הרום הזה של לוקסמבורג:

http://www.sammobile.com/firmwares/download/41740/G7105XXUBNL1_G7105LUXBNL1_LUX/

הרום הזה מאפשר לה לקלוט דור רביעי והוא מגיע עם רוסית מובנית.

הישראלי הוא 4.3 בעוד מה שאתה הורדת הוא 4.4.2 , האם יש סיכוי שתוכל לבדוק אם יש בו עברית ברמת התפריטים?

פורסם (נערך)

העברית היא "רשמית" ולא מוחבאת רק ברומים הישראליים הרשמיים של סאני עקב קטע של "זכויות יוצרים".

בכל שאר הרומים הרשמיים שראיתי שלא היו מיועדים לישראל, העברית מוחבאת וצריך להשתמש במעקף באמצעות אפליקציית morelocale2 על מנת לאפשר אותה.

ב4.4.2 לא היתה עברית במסך בחירת השפה לאחר התקנת הרום ולכן היא לא תהיה ברמת התפריט, צריך להשתמש בmore locale2. קח בחשבון שיתכן שאנשי הקשר יופיעו הפוכים משמאל לימין (קרה לי עם רום סטוק מלוקסמבורג לנוט 3 שהיה לי).

עריכה אחרונה על ידי matanfr
  • תוכן חדש...