Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגניב, למרות שאני יודע C# וגם ג'אווה בפיתוח למובייל לא התנסיתי עדיין.

אבל טוב לדעת שאם אני ארצה לבצע קפיצה למובייל אני יכול לפתח גם C++, זו השפה המועדפת עליי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם אתה בקטע של משחקים, אז unity זה ב-c#.

לא התנסיתי באופן אישי ב-xamarin אבל הדיווחים חיוביים,

במיוחד לאור העובדה שהפרויקט עובר מ-mono (בעעע) לאחריות מיקרוסופט.

תמיד יהיה מקום ל-native היכן שנדרשים ביצועים. סתם בתור דוגמה,

לך תלביש מודלים תלת ממדיים על וידאו בזמן אמת באייפון 3... היו כמה סטארט אפים בתחום.

אבל כמו תמיד, צריך להתאים את הכלי למשימה. זה יהיה די מטופש ליצור אפליקציה פשוטה

עם כמה כפתורים ותפריטים ב-c++, לא משנה עד כמה אתה אוהב את השפה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בי להשתמש בframeworks הבסיסיים המובנים בכל פלטפורמה לui גם 3 כפתורים במסך זה טירוף של המון קוד בcpp .

מה שכותבים בזה זה לוגיקות ודברי low level משותפים (ומשתמשים בעטיפות למנויים גרפיים)

קסמרין ... נו... נשאיר את דעתי בצד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני כבר שנים עובד ב-C++, היום אני עובד ב-Low-Level בלי UI (יש אנשים שעושים את זה), בעבר עשיתי גם UI (תחת Framework שנקרא MFC לווינדוס)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וזו בדיוק הנקודה - MFC ושאר הפריימוורקים בDotnet מתקמפלים קודם לGIT ואתה יכול להשתמש בהם בתור Language agnostic כמעט בהרבה מקרים.

זה לא המקרה בAndroid ובiOS.

אין דרך יעילה לגשת אליהם מCPP (חוץ מלשלב קוד - שגם זה לא בעיה - כמו שObjective C זה סופרסט של C , אז יש גם Objective CPP ...)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בכל מקרה היום כמעט ולא עושים GUI ב-C++, זה יותר מדי עבודה לאנשים שמרוויחים בד"כ יותר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...