Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב שלי לקראת תום האחריות, ובטיפול הקרוב יש לי אפשרות לבחור לטפל איפה שאני רוצה מכיוון שאין אחריות לרכב ואני לא צריך להיות מוטרד מניצול האחריות.

קצת רקע על הרכב:

הרכב מטופל כל שנה או 15 אלף ק"מ (המוקדם מביניהם).

עבר טיפול אחרון בסוף אוקטובר, כשהיו 41 אלף ק"מ בערך. הטיפול כלל החלפת שמן, פילטר שמן, פילטר מזגן ופילטר אוויר.

כעת 49 אלף ק"מ, עד אפריל יצטברו כנראה 50 אלף ק"מ.

ועכשיו נשאלת השאלה - איפה לבצע את הטיפול הקרוב?

באפשרותי להגיע לגבע או שאפט, אבל הנסיעה עם הטיפול יעלו לי כמו הטיפול במורשה שנמצא 10 דקות נסיעה מהבית.

לטובת היסטוריית הטיפולים במכירת הרכב שלא נראית רחוקה כל כך, עדיף גם כן לטפל במורשה.

או שאולי יש מוסך טוב בבאר שבע שמתמחה בצרפתיות?

אשמח לתשובות, תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יהיה מעניין לשמוע סיכום שנתי אחרי טיפול עם עליות מחירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

אני מציע שקודם תקבל הצעות מחיר לטיפול גם מהמוסך הזה וגם מהמוסך הזה, אפשר לעשות את זה גם בטלפון לדעתי.

בהתאם להפרש תחליט מה משתלם לך יותר.

לדעתי, אם ההפרש קטן עדיף להמשיך ללכת למוסך המורשה, בטח אם אתה מתכוון למכור את הרכב בקרוב.

פורסם

המלצה שלי - גש לטיפול במוסך היבואן כשבוע - שבועיים לפני סיום האחריות. הרי טיפול אחרון היה באוקטובר ולפני 9,000 ק"מ.

מקסימום קצת תקדים. מה היתרון ?

במסגרת הטיפול תבקש ותוודא בדיקה יסודית של הרכב לפי מפרט יצרן - יש עשרות בדיקות , כולל במחשב דיאגנוסטיקה שהם מחוייבים לעשות בלאו הכי (בד"כ מחפפים ועושים רק פעולות החלפה של שמנים, מסננים ובד' בלמים). בשעתון טיפול אתה בלאו הכי משלם על זמן הבדיקות הללו...

כך אם יש תקלות או מכלולים לא תקינים תוכל לתקנם במסגרת האחריות. בנוסף נניח שתצוץ תקלה שבוע לאחר סוף האחריות - סיכוי טוב שתקבל כיסוי/השתתפות במסגרת רצון טוב של היבואן כי יש לך רצף טיפולים אצלו.

הטיפול הבא עוד שנה - תעשה כבר לפי שיקול אחר.

פורסם

הרכב היה היום בבדיקת לפני תום אחריות. האחריות נגמרת עוד 3 שבועות. בנוסף גם עברתי טסט והכול היה בסדר למעט לוחית רישוי דהויה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בדקתי במורשה, רוצים משהו כמו 620₪ על טיפול של שמן ופילטר שמן, נשמע לי קצת מוגזם.

יש מוסך מורשה אחר באיזור באר שבע? (נתיבות/אופקים)

• ספונסר פורום
פורסם

מבחינת מוסכים מורשים, יש לך רק את עמיגל בבאר-שבע או את שיטרית באשקלון. כל השאר רחוקים יותר או שכבר לא מורשי יבואן.

ואגב, 620 ש"ח כולל מע"מ זה מחיר סביר לגמרי להחלפת שמן ופילטר שמן במוסך מורשה יבואן. אל תצפה לקבל הצעות זולות משמעותית.

פורסם

רק שטיפול אחרון שילמתי 638₪ על פילטר שמן, שמן ופילטר אוויר נראה לי קצת מופרז.

טיפולים קודמים שילמתי פחות מ500₪ על שמן ופילטר שמן (שמן סינטטי). :roll:

פורסם
אהלן,

הרכב שלי לקראת תום האחריות, ובטיפול הקרוב יש לי אפשרות לבחור לטפל איפה שאני רוצה מכיוון שאין אחריות לרכב ואני לא צריך להיות מוטרד מניצול האחריות.

אתה עדיין יכול להיות מוטרד מנימצול אחריות כי ללקוחות נאמנים שממשיכים לטפל במוסך של רנו גם אחרי האחריות לא נזרקים לרחוב ביום שיש כשל במכלול יקר והיבואן וגם המוסך משתתפים משמעותית בעלות התיקון.

זה כמובן לא יהיה רלוונטי אם תטפל במוסכים לא מורשי רנו. ,

לשיקולך לפני שתחפש את הזול והתחליפי.

פורסם

מה שנכון. חבר טוב עם רנו בת 4 , שנה אחרי האחריות קיבל חלק אלקטרוני לגיר שעולה 1300 שח וחוייב רק על עבודה 250 שח (עלות ההחלפה ) . לא יודע מה היה קורה אם אותו רכיב היה מתפגר בגיל 7 אבל לפחות הראו במוסך רצון טוב ובלי יותר מדי סיפורים באו לקראתו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ממש לא הגזמת! פי שלוש אעלק...אם טיפול בחלקים מקוריים ההבדל מחיר בין מורשה לכללי לא כאלו משמעותיים ואז שמגיע איזה כשל כמו שתואר למעלה ואז זה פשוט משתלם וכמה מאוד שחסכת על טיפול במקום זול מתקזז כמו כלום.

דבר נוסף זה ביצוע ריקולים שקטים ותחזוקה עדכנית לפי הוראות יצרן שמעלה/שומרת את המחיר הרכב ביום שרוצים למכור.

• תוכן חדש...