Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני שאני מעיף בבעיטה את הרכב הישן שלי אני רוצה לסדר כמה ליקויים בו.

הראשון הוא בתחילת נסיעה הרכב מגמגם ואז כאילו "נפתחת" סתימה והוא מאיץ. זהה קורה לסירוגין באמצע נסיעה.

שנית, יש רעשים חזקים מאחורי הרכב ורעידות בנסיעה. תושבת גיר ומנוע הוחלפו לפני חודשיים. נראה תקין.

בסוף והתקלה שהכי מעצבנת: שמשלבים להילוך D או כל הילוך אחר, יש סימן שהתיבת הילוכים מהבהבת ואז המנוע נכנס למצב חירום. זה משתחרר אחרי כמה דקות והמנורה של הגיר בדרך כלל נעלמת.

מה נעשה לפני? שיפוץ גיר לפני שנתיים והחלפת סלקטור של הגיר. מאותו רגע שהחלפתי סלקטור יש לי את הבעיה כאילו הידית לא בוררת במדויק את המצב הנכון ויש צורך לשחק עם הידית . ביצעתי כיוון של הסלקטור במוסך המרכזי - לא עזר והם לא יודעים מאיפה הבעיה.

אשמח לדעת פחות או יותר את הדיאגנוסטיקה המשוערת לתקלות שפורטו.

וכמובן אשמח להמלצה למוסך באיזור ירושלים שיסדר לי את כל אלה בעלות מינימילית כי אני באמת רוצה להפטר מהרכב ולא להשקיע בו יותר מידיי

פורסם

מה זה לא יודעים מאיפה הבעיה? אז מצב! ועוד מוסך מרכזי שלועס את הרכב הזה עם ידייים עצומות ועין קשורה מאחור.

• תוכן חדש...