Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ססססאמק, אי אפשר לעשות דבר מושלם?

היום אספתי את המחשב, החליפו לו מקלדת, שמו אחת בלי עברית. מטומטמים.

b817c3546b7cc93bf058cbb88e4c53a4.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא אמיתי מה שקורה כאן, צור איתם קשר שישלחו לך מחשב חדש תמורת מסירת המחשב הזה, זה לא הגיוני הדבר הזה, או שיתנו פיצוי ראוי כלשהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נדבר איתם מחר נראה מה יהיה , אני כבר לא יודע עם מי לדבר, ניו ויזיון היבואן הזה או ישר למעבדה של dell

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כמי שחי בעולם הזה, אני בספק שטעו באחריות... המחשבים שמגיעים ביבוא פרללי נחרתו בארץ, והמק"ט של המקלדת שלהם הוא האמריקאי. לכן קבלת את אותה המקלדת שהגיעה עם המחשב המקורי. אבל תמיד שווה להרים צלצול לאחריות לברר. ולפי מה שיאמרו לך הייתי בודק אם צריך להמשיך את השיחה מול מי שרכשת ממנו את המחשב. אשמח לעדכון, גם אם טעיתי בסברה שלי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

נכון (אני באופן אישית מכיר את זה כי מקום העבודה שאני עובד בו גם מייבא מחשבי עודפים מחו"ל שמגיעים רק באנגלית ואנחנו שולחים לחריטה), אבל עדיין אתה מצפה בתור לקוח סופי שרכש מחשב בישראל לקבל מחשב עם מקלדת בעברית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הבאתי בעצמי מעל ל10 ניידים מדל עודפים ארה"ב.

פעם אחת הייתי צריך להפעיל אחריות (באתר הלקוח) ולהחליף את המקלדת.

אחרי שאישרו לי את הקריאת השירות, הם התקשרו אלי אחרי מס' שעות ליידע אותי שמדובר במקלדת באנגלית בלבד.

אמרתי להם שהמקלדת כוללת עברית (באמצעות חריטת לייזר- מקלדת מוארת).

הם אמרו שיבדקו את העניין ושאקח בחשבון שייתכן ואקבל באנגלית בלבד.

הטכנאי שהגיע למחרת הביא מקלדת בעברית (אמר שאישרו זאת, במסגרת אחריות פרו של הניידים העסקיים) והחליף במקום.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

טרם הספיקותי להתקשר לאחריות לברר בנושא, אני מתלבט אם בא לי על הכאב ראש הזה בכלל, עד שהעסק עובד בסדר, בכל מקרה הזמנתי מדבקות עברית למקלדת מאיביי, אני בטח לא אחרוט את המקלדת בלייזר או בפינצטה ;-)

פורסם

היית קונה מדבקות בKSP, עד שיגיע מהאיביי תראה כוכבים.

פורסם
טרם הספיקותי להתקשר לאחריות לברר בנושא, אני מתלבט אם בא לי על הכאב ראש הזה בכלל, עד שהעסק עובד בסדר, בכל מקרה הזמנתי מדבקות עברית למקלדת מאיביי, אני בטח לא אחרוט את המקלדת בלייזר או בפינצטה ;-)

איזה מדבקות הזמנת לכפתורים שהאותיות באנגלית באמצע?

פורסם (נערך)

יש מדבקות עבור מקלדות מאק, בהן האותיות קטנות בהתאמה , אני אעלה תמונה

f3949a0ef8e8cdeda213303d20defede.jpg

עריכה אחרונה על ידי erezfed

• תוכן חדש...